Mit keresel egy férfiben vagy nőben?

indította: Éva
Judit
Judit küldte
november 07. 20:04

Keresgélni lehet csak kérdés mit találunk. Hiába állítok fel kritériumokat..mikor majd valami teljesen más fog meg benne...ahogy köti a cipőjét...ahogy beszél.. a hangja...vagy ahogy néz majd ...mit tudom én..ahogy oda támasztja a biciklit a diófához😃 Egyszer csak az ismeretség alatt jön a felismerés...jéé..beleszerettem .. De talán amit keresek egy ferfiban pont az ami belőlem hiányzik -a nyugalom (ezerrel pörgök) -a megfontoltság(hirtelen vagyok) -komolyság(vicces vagyok..szeretek vidám lenni) De viszont nem minden esetben az ellentétek vonzódnak egymáshoz...

Ilona
Ilona küldte
november 03. 11:37

@Lajos: 😄😂🤣 ✌️😉❤️

Lajos
Lajos küldte
november 02. 20:46

Fülig Jimmy a kését...

Marcsi
Marcsi küldte
november 02. 12:59

Hogy vonzó legyen. Valamivel fogjon meg a külseje, hogy felfigyeljek rá, valamivel fogjon meg belsőre, hogy felfigyeljek rá. Sokszor nem kellenek szavak, elég érezni, hogy jó lesz nekem, hogy kell nekem, hogy szívesen vagyok vele. Én szeretem, ha a semmiről is tudunk beszélgetni, azaz bármiről, mert nincs kínos csend. JÓ ha együtt tudunk gondolkodni... sok apróság, ami összességében megfog és később megtart. A beszélgetés során derül ki sok minden és erre bizony időt kell szánni.

Emese
Emese küldte
november 02. 07:57

Nagyon összetett kérdés és sokban függ a már megélt dolgoktól mert senki se szeretné még egyszer átélni azt a szenvedést ami egy válással jár. Nekem az hiányzott legjobban hogy nem voltunk egy "cég", nem éreztem hogy mellettem van és támogat, nem tudtam rátámaszkodni amikor segítségre lett volna szükségem. Fordítva igen de egy idő után valaki elfárad ha csak ad és nem kap, beindul egy negatív spirál. Azt hiszem legjobban az esküvő szövege foglalja össze, kit keresek: azt akiben meglátom a lehetőséget arra hogy szeretetben, tisztelettel és hűségben éljünk együtt mind egészségben és betegségben, mind gazdagságban és szegénységben. Egy jó adag humort beleértve 😀

1
László
László küldte
október 31. 22:06

@Éva: legalább a címet olvasd el, amit te adtál. Gratulálok!

2
Moncsi
Moncsi küldte
október 31. 09:32

@Éva: Ezt ismerem, szép gondolat : )

Éva
Éva küldte
október 31. 08:57

Kedves László! Fordítva ülsz a lovon, az írás gondolatai a Nőről szól , hogy mit keres a Férfiban .

1
László
László küldte
október 30. 09:41

Hogy mit keresek egy nőben? „A NŐ"-t.

Éva
Éva küldte
október 29. 19:38

Mit keresel... -Te mit keresel egy férfiben? - kérdezte a nőtől a vele szemben ülő férfi. A Nő egy pillanatra meglepődött, majd így felelt: - Tényleg tudni szeretnéd? - Igen! - mondta a férfi. - Normál esetben, egyedülálló nőként, azt kérhetném a férfitől, amit egyedül nem tudok létrehozni, megélni, megteremteni. Nézd, én felelősségteljes felnőtt életet élek. Fizetem a számlákat, háztartást vezetek, bevásárolok, a gyerekeimet nevelem. Mindezt egy férfi segítsége nélkül. Így jogosan kérdezhetném: Mit hozhatsz Te az életembe? A férfi ledermedt, az arcán látszott, hogy egyből a pénzre gondol. A nő ráérezve erre, elébe ment: - Nem, nem a pénzre gondoltam, annál sokkal többre. gondolatom a férfira, aki életem minden területén a tökéletességre ösztönöz. Akitől megkaphatom az érzelmi biztonságot. Aki nem csak a testemet stimulálja, hanem a lelkemet és az elmémet is. Arra az hangulatos férfira, aki megérti, min megyek keresztül nőként, de elég erős ahhoz, hogy védelmezni, ápolni tudjon. Akarom a férfit, akit tisztelni tudok, mert a helyén van. Nem a tökéletest keresem és végképp nem azt, akivel felszínesen élhetnénk egymás mellett. És hogy miért nem? A válasz pofon egyszerű, mert rövid az élet. - Sokat kérsz! - mondta a Férfi. - Mert sokat érek! - válaszolta a Nő

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország