Mit néztek meg elsőnek egy profilképen?

indította: Tündi
Maria
Maria küldte
szeptember 07. 18:27

@Csaba: Szia kedves Csaba! Nagyon szépen köszönöm a kedvességedet! További gyönyörű hétvégét, jó készülődést kívánok: Marika

Csaba
Csaba küldte
szeptember 07. 17:53

@Maria: Kedves Hölgyem (és mások)! Pedig én csak csokit vinnék, mint általában... 🤗

Maria
Maria küldte
szeptember 07. 17:18

@Csaba: Szia kedves Csaba! Egészen biztosan nem így jönnék el az első randira... Nincs mitől félned, vonalzót sem vinnék magammal: két lábbal a földön járok. Ám a szakmáim által adott ismereteket // tapasztalatokat fogom használni és alkalmazni... Úgy, hogy a másik félnek nincs mitől félnie... Az öregedéssel (annak látható külső és belső jeleivel // megjelenési sajátosságaival) teljesen tisztában vagyok. Szigorú és kritikus első sorban magammal szemben vagyok, de ott aztán nagyon... Talán én is félnék Veled találkozni, amúgy... További gyönyörű hétvégét kívánok Neked és Mindenkinek az oldalon: Marika P.S.: Vannak feladatok, teendők, célok az életben, amikor kell, nagyon kell a tudatosság, a határozottság részemről is... Például amikor ezni kell.... :-)

Csaba
Csaba küldte
szeptember 07. 14:35

@Maria: Kedves Mária! Ezek szerint te nem is férfit, nem is párt keresel, csak egy álmot üldözöl. Talán félnék veled találkozni, mert lehet az első randira vonalzóval és körzővel jönnél, amivel szépen végig mérnél mennyire vagyok szimmetrikus... A nagy titok az, hogy a hölgyek is őszülnek, és sajnos az ő arcbőrük is kopik, mint a férfiaknak.

1 1
Maria
Maria küldte
augusztus 18. 19:19

@Tündi: és @Mindenki: Sziasztok:-) Mit nézek meg elsőnek egy profilképen: először is a szemet.... Ahogyan előttem is írták, a szem a lélek tükre.... Nagyon jó dolog megfigyelni a szem színét... Aztán az arcbőrét... Hogy milyen a bőre: sima, ráncos, száraz vagy inkább zsíros... A különböző évszakok nagyon igénybe tudják venni még a FÉRFIAK bőrét is.... Érdemes néha krémmel bekenni. Nyáron pedig az UV-sugárzás ellen kell megvédeni az arcbőrt, a bőrt általában: azt szokták mondani, hogy a bőr nem felejt... A káros napsugárzás roncsolja a bőrt... Milyen az arca: ápolt vagy kevésbé ápolt.. Az ápolt bőr nagyon vonzó tud lenni... Nem könnyű tenni érte, de megéri. Az ápolt bőr függ a bevitt folyadékfogyasztástól és a táplálkozástól. Ha sok magot // magvat esztek, akkor a zsír kicsapódhat az arcbőrön: megjelennek a pattanások, mitesszerek... Ez nem szép látvány egy-egy tökmagos tévénézés után... A másik, hogy fájdalmas az eltávolításuk... Kell ez Neked? Nem.... Megnézem az arc formáját, az arányokat: a homlok, orr, száj elhelyezkedését. Az arc formáját. Aztán a hajat: ahogyan előző hozzászólásaimban is írtam, engem nem zavar, ha valaki kopasz vagy őszülő... Szeretem, ha napbarnított az arcbőr, de nem szigorú elvárásom... Imádom, amikor télen piros lesz az arcom a friss levegő miatt. Az arcbőr, ahogyan az emberi bőr egésze is, egy térkép Rólad, ami sok mindent megmutat Rólad: hogyan élsz, mi fontos Neked, milyen életmódot folytatsz.. A gyönyörű bőr nem elérhetetlen és sok mindent tehetsz Te magad is érte... A lényeg a rendszeres bőrápolás, a megfelelő arcápolás és bőrtáplálás, az étkezés, az elegendő folyadékfogyasztás. Szokták mondani, hogy a bőr turgora, vagyis a bőr rugalmasságát, feszességét jelenti... Például nagyon érdekes, hogy aki testépítő, annak bizonyos időszakokban a folyadékfogyasztás tilos.. A Nagyapáék keze mindig nagyon kemény, érdes és durva volt, mert sokat dolgoztak a kertben: viszont a durva kezek mellett mindig ott volt a szeretet, a törődés, amit sohasem felejtek el... Ilyen hőségben kerülni kell a tűző napot: vagy gondoskodni kell arról, hogy rendszeresen pótoljátok az elvesztett ásványi anyagokat... Sportolás előtt bekenni krémmel, olajjal, naptejjel az arcbőrt, hogy nehogy leégjetek.... Vagy legalábbis gondoskodni arról, hogy nyáron reggel 06.00 óra és 09.00 óra között sportoljatok, vagy este 17.00-19. 00 között. Ez mind-mind hat a bőrre, az arcbőrre és hihetetlenül érdekessé, érdekessá teszi az embert.... Az archoz a haj keretet ad: nem mindegy, hogy milyen a hajad... Legyél mindig nagyon ápolt! A hosszú haj nagyon nagyon szép tud lenni, ahogyan egy sportos rövid haj is.... Engem nagyon érdekel a ruhaszín és a Hölgyeknél a sminkelés... Egy jól megválasztott smink nagyon jól mutat, szebbé teheti a Hölgyet, kiemeli a szem és a száj különleges formáját.... A színeknél imádom a piros, a fehér, a sárga és narancs sárga színeket, a zöld és tengerkék színeket... Mára ennyit tőlem, további szép estét és gyönyörű álmokat kívánok Nektek! Szeretettel Marikától P.S.: A szája formáját, mert abból könnyen sok mindent megtudhatok.... A felső és alsó ajkak egymáshoz képest hogyan helyezkednek? Keskeny vagy telt ajakról beszélünk, ezekből a jelekből megtudom, hogy milyen személyiséggel állok szemben... :-) Térkép vagy számomra, Rád nézek és máris szinte mindent tudok Rólad.... :-)

András
András küldte
április 14. 09:48

A szem a lélek tükre, vagy éppen trükkje? Akárhogy is, egy életen át az arcába fogok nézni az illetőnek, és ha nem érzem azt, hogy életem végéig vizslatni tudnám azokat a szemeket, akkor lehet akármilyen kedves, intelligens, stb, egyszerűen nem fog meg. Ha van pár kiló plusz, az se tántorít el, sőt szerintem jobb is ha nem csont és bőr az illető. Mindkét oldalról lehet tenni ellene. :) Én valahogy nem tudom elképzelni azt, hogy ha valaki nem született vaknak ne törődjön a külsővel egyáltalán. Szerintem álszent dolog a belső a fontos kifejezés. Ha nincs valami ami külsőre megfog, akkor nincs is értelme az egésznek, és ez így van jól. Ez a természet rendje. No persze lehet akármilyen szép, ez csak az első forduló, utána következik a személyiség. Bár szúrja a szememet a helyesírási hibák tömkelege, nem ítélek el senkit se, hiszen nem tudhatom honnan jött, miért olyan amilyen, és van hogy én is hibázok...

1
Tünde
Tünde küldte
március 24. 23:50

@Géza: Miért probléma, ha valaki azt a képet teszi ki, amit a CV-re is kitesz? Az legalább 1 jó kép.

1
Géza
Géza küldte
március 22. 17:47

Kettő dolgot: nyilván a szimpátiát, tehát tetszen a hölgy. Másodsorban az életszerűséget. Kivagyok a műtermi, beállított fotóktól, étteremben tartásolós képektől.

3
Lili
Lili küldte
március 21. 00:06

@Tünde: ez hatalmas szöveg , imádom : " nem a szomszéd lépcsőházban keresi a párját " . :D

3
Tünde
Tünde küldte
március 20. 21:50

@Mária: Ez a CV-re is igaz. Jól értettem? Én a képet nem nézem meg ilyen alaposan az első körben. Én az adatokat az elvárásokat nézem. Ha ebbe beleférek pl.: nem a szmszéd lépcsőházban keresi a párját stb. Akkor visszagörgetek és elolvasom a bemutatkozását. Régebben elolvastam a bemutatkozást, aztán jött a sár amit kaptam, hogy velem egykorú, de 10 évvel fiatalabbat. keres. Talán áttérek a fotó nézegetésre. Az én szakmámban pont az van, hogy mindenki csak a fotókat nézi, aztán hív engem, hogy..? Ami a leírásban ott van. Ha a lakás 2 szobás nem tudok belőle 4 szobásat varázsolni. Ez miatt nézem én a szöveget a bemutatkozásban.

Tünde
Tünde küldte
március 07. 23:16

Azt olvasom én más vonalon nézem a férfiakat. Megnézem, hogy milyen korban keres. Ha 1 évvel is fiatalabbat kere mint én, lapozok tovább. Aztán vannak még, elvárások. Aki marad, mármint az elvárásaiba belefér. Azért nekem is van elvárásom. pl. 176 cm alatt nem az én gondolatam. Ha ezen túl jutottam, akkor elolvasom a bemutatkozását. Vannak, akik hosszan írnak és vannak, akik csak annyit üzennek, hogy élni és élnu hagyni. Néha van, hogy egy szivecskét küldük. Aztán az esetek többségében nem jön válsz. Törlöm a szivecskét. Ez van . Én vagyok.

Mária
Mária küldte
március 07. 22:43

Elsőként az összhatást - milyen érzést vált ki belőlem? Csak utána megyek a részletekre, de írok erről is. Számomra is fontos a tekintet, a mosoly. Fontos az igényesség: milyen ruhában, milyen környezetben. Háttérben az asztal alá hajított pizzás doboz, fél pár zokni, rumli az asztalon nem túl vonzóak. Engem személy szerint zavarnak a fuxok, az mindenben fekve készült (csábítónak vélt) szelfik… Viszonylag nagy rutinom van profilképekből. HR-es vagyok, több tízezer CV-t láthattam már eddig, ahol a fotók hasonló szerepet játszottak, mint a társkeresés során. Egy rossz fotóval nagyon el lehet rontani az egész bemutatkozót és hiába van mögötte értékes tartalom, a fotó miatt sokan már el sem jutnak az olvasásig.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország