Mondd! Te mit választanál?

indította: Anna
Anna
Anna küldte
július 22. 20:39

@László! Álmok, hobbi, barátok… nagyon fontos dolgok az ember életében, szinte sziámi testvérünk. Én nem ilyen nagy dolgokra gondoltam. Apró gesztusokra.

László
László küldte
július 22. 18:01

Volt, amikor szinte mindenről lemondtam. Álmokról, hobbikról, barátokról. Nos. Nem érte meg. Eddigi tapasztalatok alapján, ha a kedves hölgy ilyen irányú elvárásokat fogalmaz meg, hogy miről vagyok hajlandó lemondani, akkor azt hiszem róla.

5
Anna
Anna küldte
július 16. 23:22

Csipike, a gonosz törpe…. Ajánlott irodalom lehetne. De amíg a mesében Csipike képes boldog lenni, addig a frusztrált társkereső férfiak képtelenek elszakadni önnön teremtésük koronájától… maradnak gonosz törpék. (A tanmese nem jöhetett volna létre néhány inspiráló alany nélkül - köszönet főleg neki!)

1
Anna
Anna küldte
július 09. 16:22

@Leonárd Örök igazság 🤭

Leonárd
Leonárd küldte
június 29. 23:31

@Anna: Vagy ahogyan egykori kiképzőnk mondta: Éhes makkal disznókat álmodni!

Csaba
Csaba küldte
június 16. 18:57

@Anna: Írj választékosan és figyelj a helyesírásra!

Anna
Anna küldte
június 16. 18:26

Csak kapkodom a fejem.... Zavart érzek az észben.... Egyes fejekben a társkereső nők fogalma keveredik az önismeret-hiánnyal küzködő sarkcsillagok fogalmával. (Megkockátom, hogy az érintett réteg igen komoly önismerettel rendelkezik... ) Persze tudom, éhes disznó makkal álmodik.. de ennyire éhes? Az a fránya Freud... mégis csak tudott valamit 🤣😂

Lajos
Lajos küldte
június 16. 15:06

Ebböl a hozzászólásból már egy szót sem értettem. Én is szoktam nagyon érthetetlen dolgokat mondani a gyerekeknek edzésen, de akkor ök azt gondolják, hogy nagyon okos vagyok...

Csaba
Csaba küldte
június 16. 14:22

@Lajos: Miért ne mondjam, ha valóban pontatlan voltam? Hiszen nem végeztem kutatást, nem fogom alátámasztani azon állítást, hogy a nők jelentős része tart attól, hogy k-nak nézzék. Fogalmazzunk úgy, akikkel életemben beszéltem, s ez szóba került, azok jelentős többségére igaz az állítás. Ebből poláltam a teljes populációra, ugyanakkor valóban nem elegendő a minta elemszáma, s a minta nem reprezentatív. Tehát legyen továbbra is az, amit helyesbítésként írtam. Vélelmezésem szerint.

1
Lajos
Lajos küldte
június 16. 14:18

@Csaba: Eddig úgy írtál, mint aki mindent tud és én ittam a szavaidat. Most ne mond, hogy csak pontatlan voltál...

Csaba
Csaba küldte
június 16. 14:14

@Lajos: Noha igyekszem, nem mindig vagyok elég precíz, te meg vadászol ezekre. Jogos. Akkor: „vélelmezésem szerint”. Lassan úgy kell itt fogalmaznom, hogy a Magyar Közlöny jogi szövegei elbújhatnak mellette! :) De, hogy valami hangulata is legyen: törekedni kell rá! :D

1
Lajos
Lajos küldte
június 16. 14:10

De szeretném a nök "jelentös részét" ismerni...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország