Mosoly a társkeresős fotókon

indította: Kata
Lajos
Lajos küldte
szeptember 03. 21:52

@Dorka: Ezt megerősítem! Ha a mosoly őszinte, akkor bizony az sok mindent elárul... ;) Minnél többet mosolyog valaki, annál szabadabb ő is és a környezete is.

2
Dorka
Dorka küldte
szeptember 03. 21:47

A férfiak számára a női mosoly drogként hat. Ezt nem én mondom, hanem agykutatók. Én csak tapasztalom, hogy érdemes mosolyogni, egész másként állnak hozzám.

1
Mária
Mária küldte
szeptember 01. 09:20

Kedves Társkereső Társaim, Nem tudom Ti hogy vagytok vele ??, de nekem a fotóim nem azzal a céllal készültek, hogy majd felteszem ide. Valamikor valakikkel jól éreztem magam, valaki lefotózott és én úgy döntöttem, hogy ez a fotó akár ide is kerülhet. Ami azt is jelenti, hogy a fotóim az életem egy-egy pillanatából kiragadott és elkapott pillanatokat tükrözik. Ha valaki épp dühösen vagy szomorúan fotózna, azt fel sem tenném ide, mert nagyon kifejező az arcom és minden rá van írva egy figyelmes szemlélőnek :) Szóval sok mindenben egyetértek az előttem elhangzottakkal, bátorító és szívet melengető egy mosolygós fotó, de messzemenő következtetést ne vonjunk le belőle, mert csak egy kiragadott pillanatot tükröz (főleg a nőknél). A férfiakról készült fotók már árulkodóbbak lehetnek (akár), mert ők - az esetek nagy részében - jobban megmutatják a fotózáskor az igazi hozzáállásukat (legalábbis nekem ez a tapasztalatom).

1 1
László
László küldte
augusztus 27. 21:11

Vannak hölgyek itt az oldalon szép számmal. Akiket láttam, túlnyomórészt nem mosolyognak. Való igaz, nem azért keres társat az ember, mert egyedül boldog. Aztán vannak akik mosolyognak olyan szomorú tekintettel, hogy belesajdul az ember szíve. Náluk is kevesebben akik unott tekintettel és műmosollyal fotózkodnak. És végül legkevesebben, akik ténylegesen, a szemükkel is mosolyognak. Kedves társkeresők! A profilfotón nagyon is előnyös, ha az látszik a mosolyunkon, hogy van reményünk, hitünk. Tudunk még bízni abban, hogy pont a nagy ő nézi a képünket.

1 4
Kata
Kata küldte
augusztus 27. 15:32

@Kata: Csak elolvastalak, véletlenül néztelek meg. Bocsi! Aki valóban kapcsolatot keres, annak fontos a mosoly is.😊

1
József
József küldte
augusztus 27. 14:08

A mosoly fontos mert kimutatja az ember érzelmi hangulatát ott abban a percben,pillanatban. Azonban azt tudni kell mindenki álarcot visel, s ennek egyik fontos eleme az arc mimika. A mosoly több érzelmi állapotot tükröz mint pl: kárörvendő,megértő stb... A fotókon lévő mosoly próbál bizalmat ébreszteni az illetővel szemben akiről készült.

1
Marcsi
Marcsi küldte
augusztus 27. 13:43

@Kata: Teljesen jól fogalmaztad meg!!Nekem is hasonló a véleményem! 👍😉😊🙂😍

Kata
Kata küldte
augusztus 27. 06:10

Sziasztok! Nekem a mosoly sokat számít. De csak az őszinte, természetes. A szem mosolya még többet. 😊 Kevés ilyen képet látok, ez jó szűrő. Sokan írják, hogy vidám, mosolygós, kedves párjukat keresik. Elvárják, hogy boldoggá tegyék őket. A fotójuk vagy fotóik azonban megkeseredett, az egész világra dühös, haragos vagy lefelé néző embert ábrázol. Egy mosolygós ember nem egy "tüskés sünre" vagy "savanyú uborkára" gondolatik.😉😊

1 6
Ákos
Ákos küldte
augusztus 26. 23:09

Százszor többet, mint egy hosszú bemutatkozás. Bár az árfolyam csak az én véleményemet tükrözi...

2
Zsolt
Zsolt küldte
augusztus 26. 22:27

Természetes mosoly mindig szép. De akkor a szem is ragyog, a kettő együtt gyönyörű. Mennyire számít egy mosoly az adatlapon? Kit érdekel, ha az ember ilyen boldog? 😊

1
Kata
Kata küldte
augusztus 25. 20:21

Szerintetek mennyire számít egy mosoly az adatlapi fényképen? 🙂

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország