Neked mi fér bele az igazi szerelembe?

indította: Matild
Matild
Matild küldte
június 13. 08:06

@László: Köszönöm az érdekes tájékoztatót.

Matild
Matild küldte
június 13. 08:02

@Lajos: OK!😉

Matild
Matild küldte
június 13. 08:00

@Emese: Sokféleképpen lehet értelmezni dolgokat.

1
Emese
Emese küldte
június 13. 02:09

Kedves Matild! A kérdésedből nem értettem hogy mire vonatkozik pontosan, ezért írtam az autóról. Esetemben igaz mert ebben olyan vagyok mint sok férfi: csak a legritkább esetekben adom át a volánt, inkább levezetek 10 órát én. Igazad van a szerelmeskedés alatt történt nedvek cseréjével kapcsolatban de valahogy mégis más a kontextus. Az egyik közös (az intimitás), a másik (fogmosás) magán.

Lajos
Lajos küldte
június 12. 23:54

- Drága szivem! - Mossál már fogat a fokhagymás lángos után, mert büdös a szád! Utána add ide a fogkefét, mert nekem meg a fogam közé szorult a hagymás rostélyos... Utána akár csókolózhatunk is! - Persze drágám! Te meg add ide az alsógatyádat, kifordítva jó lesz az még nekem holnapra a kertbe dolgozni... Nem vagyunk egyformák... Én a legnagyobb szerelmemnek is elrohanok inkább az éjszaka közepén egy saját fogkeféért, hogy utána nyugodtan a szájába vehessen bármit...

1
László
László küldte
június 12. 21:56

Azoknak, akik a fogkefe megosztást így elutasítják! Vajon csókolózni sem szoktatok a párotokkal? Vagy közösen enni, egy kanállal, egy tányérból?

2
Lajos
Lajos küldte
június 12. 21:19

@Matild: Szerintem a te gondolatmeneted is hibás egy kicsit. Még intim betétet sem nyalogattam vagy rágcsáltam senki után. Egyszerüen teljesen más a körítés és a hormonok szintje... Van ami intimitás és van ami higiénia. Nem kavarnám a kettöt. A fakanál és a fuckanal ugyan az, de nem keverjük...

1
László
László küldte
június 12. 20:08

@Matild: Jól meggondoltam a válaszom. Volt már barátnőm 2011-ben és eltünk is, de attól még a fogkefés dolgot nem tartom jó ötletnek. Mondjuk a kólámból csak azért ihatott a barátnőm, mert még előtte volt egy lány, aki kért tőlem inni, de a lánynak nem adtam inni, mert nem volt a barátnőm. Berakom neked, amit a Wordben írtam. Wordben írt élettörténetemből idézet (22 évesen rész): - Szentendrén a belvárosban, a nagy postához közel (a helyszín nevét nem tudom, de bármikor meg tudnám mutatni élőben) Ildi, Zsuzsi és én mentünk a HÉV állomás felé. Nestea Lemon teát (citromos tea) ittam. Zsuzsi megkérdezte, hogy ihat-e belőle, én azt mondtam, hogy nem, mivel, akkor nem fogok belőle többet inni, mert más után nem iszom. Ekkor megkérdezte, hogy a barátnőm után fogok-e majd inni, ekkor azt mondtam, hogy a barátnőm után sem fogok inni. Ezután azt mondta, hogy majd, amikor fogok a barátnőmmel csókolózni ugyanúgy fog a nyálunk keveredni, mintha utána innék. Ekkor végig gondoltam, amit mondott és így megértettem, hogy az általam kitalált szabály hibás. Felülírtam a régi szabályt, az új szabály szerint a barátnőm után majd ihatok, de más ember után nem ihatok továbbra sem. Megint megkérdezte, hogy adok-e neki a teámból, ekkor azt mondtam neki, hogy nem, mivel nem a barátnőm. Wordben írt élettörténetemből idézet (23 évesen rész): - 2011.08.13. Amikor a strandról mentünk vissza a barátnőmmel oda, ahol lakik, akkor kért inni a barátnőm tőlem. Mondtam neki, hogy nem adhatok, mert akkor nem fogom tudni, hogy hány litert ittam. Végül megengedtem neki, hogy igyon a kólámból (Coca Cola Zero), de ezzel az a probléma lépett fel, hogy nem tudom, hogy pontosan hány litert ittam ezen a napon. Amúgy először a nyálkeveredéses dolog jutott eszembe, hogy azért nem ihat a kólámból, mert akkor a kólám keveredni fog a nyálával, de végül eszembe jutott az, hogy mit beszéltem előtte Zsuzsival*1*. Ezért a nyálkeveredéses dolog nem lehetett megfelelő indok arra, hogy ne ihasson a barátnőm a kólámból. Amúgy azért fontos tudnom, hogy mennyit ittam, mert ha kórházba kerülnék, akkor az orvosok kérdeznék, hogy hány litert ittam. Amúgy 3-6 liter közötti mennyiséget szoktam minden nap meginni. Persze nem minden nap Coca Cola Zero a megivott ital, hanem tea, víz, ilyesmit szoktam legtöbbször inni, amikor otthon vagyok. Ha nem vagyok otthon, akkor simán lehet a Coca Cola Zero az az ital, amit legtöbbször iszom. *1*Erről az eseményről már írtam a Wordben és a 22 évesen résznél található.

1
Matild
Matild küldte
június 12. 17:19

Ragozzuk tovább???

Matild
Matild küldte
június 12. 17:17

@Emese: egyértelműen más aspektus mint az autó. Nem is erre gondoltam hanem a intimitásra.

Matild
Matild küldte
június 12. 17:15

@Andrea: Az intim testrészeid melyik körbe tartoznak???

Matild
Matild küldte
június 12. 17:14

@Hajnal: Gondolkozz el !Mi minden kerül a szádba ha beszélgetel a másikkal???Kicsit intimebb dolgok mint egy fogkefe. Pl a nyelved! folytassam.....

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország