Neked mik számítanak a vonzó tulajdonságoknak amikor társat keresel?

indította: Balázs
Gábor
Gábor küldte
december 07. 07:40

Fogadjon el olyannak, mint amilyen vagyok. Ahol önmagam lehetek. Ne hazudjon, legyen hűséges. Ha nem tud jól főzni az engem nem zavar, mert én sem vagyok egy jó szakács. Ahol nem csak magára gondol, hanem közösen oldjuk meg a gondokat. Én rugalmas vagyok mindenben, de van az a szint amikor az ember besokkal... Az előző párkapcsolatomban volt ebből egy - két dolog ami ebből stimmelt.

1
Zoltán
Zoltán küldte
december 07. 03:23

Vonzó ha érzem valakin hogy tudja, mint ember nem csak akkor létezek mikor épp rámér, mikor sziporkázok humorban, és táncolok, és magabiztos vagyok hogy erőt kapjon belőlem. Vonzó ha kiderül ugyanazokat a dolgokat élte meg mint én,egymástól függetlenül. Ha vannak ilyen dolgok amiket csak mi tudhatunk, az összehúz két embert mélyebben is.

Emese
Emese küldte
december 06. 23:02

Marika... és persze tudjon táncolni... főleg latin ritmusokra! 😉

Mária
Mária küldte
december 06. 21:59

Szia kedves Balázs és sziasztok, mindazoknak, akik a bejegyzést olvassátok:-) Egy FÉRFI-nek legyen: • kisugárzása, legyen karaktere, • legyen határozott, de sohasem durva, • legyen vonzó, i és ellenállhatatlan, • külső és belső tulajdonságait tekintve (összhatását tekintve, azaz, amikor ránézek, legyen egy wou-érzésem…) legyen szimpatikus a számomra, • tudja, hogy mit és kit akar, ahogyan én is, • legyen igényes, ahogyan én is, • és tudja elviselni, hogy bizony sokat dolgozom és sokat edzem…. Szeretettel üdvözlök Mindenkit (itt is): Marika

1
Nikolett
Nikolett küldte
december 06. 18:37

Nagyon vonzó számomra a borostás arc,ha tőlem magasabb,ki mutatja az érzéseit. Őszinte, kedves, becsületes udvarias. Na és persze a humoros. 😄 Egyébként nálam eléggé változó kiben mi fog meg !Mind külsőleg mind belsőleg.

1
Hajnal
Hajnal küldte
december 06. 15:25

Nekem, az intelligencia, humor, empátia, nyugodtság, igényesség (környezetre, ruházatra, sajnos ezt is fel kell sorolni, nem egyértelmű). Tudnám még sorolni, de nem merem, mert rámsütik, hogy túl nagyok az elvárásaim. De a legideálisabb az lenne, ha nem kéne latolgatni, sakkozni, levél levelet, szó, szót követne, erőlködés nélkül és csak azt venném észre, hogy benne vagyok egy kapcsolatban és csodák csodája, jól érzem magam, mindig süt a nap és csicseregnek a madarak!!! Valami ilyesmi. Azt sokkal jobban tudom, hogy mit nem szeretnék. Kötözködés+sértődékenység+kommunikáció képtelenség (nem tudja/akarja elmondani mi a baja, hisz meg van sértődve). Gyilkos kombó. Kötél idegzet és vagy 6 pszichológiai diploma kell hozzá…

1 2
Attila
Attila küldte
december 06. 09:19

Igen.. Reményteli lelkülettel rendelkezzen mert azért van jó is és lesz jó is sokunk életében! És most is jó van életünkben, itt lehetünk egészségesen,az örömöt én döntöm el. Ma is felkelhettem arra , hogy szépet adhassak! Most olvastam egy tanulmányt. A tanulmány arról szól: Nekem nincs igazam. Mert mi történik akkor amikor azt mondom nekem van igazam? Mi jár nekem ekkor? A szám. És ettől jobb lesz? Dehogy! Tehát én - még ha nekem is lenne igazam- lemondok igazamról! Ilyen gondolkozásmóddal jó ha kedvesünk is rendelkezik. NEM MEGVÁLTOZTATNI ! akarok senkit. Mert magam is " korrekcióra " szorulok. Még akkor is lelkes vagyok mikor körülöttem kedvezőtlen helyzetet érzek. Miért? Mert az érzés és a valóság nem megegyező. A valóság az ha én örülök másiknak!:)

3
Lili
Lili küldte
december 05. 23:35

@Emese: nekem az, ha valaki lelkes, mosolygós, élettel teli, optimista! Természetesen a humorérzék szériatartozék. Anélkül nehéz túlélni ezt az élet nevű játékot.😉

1
Lili
Lili küldte
december 05. 23:32

Pedig akár újat is indíthatnál Emese, mert kifogytunk a témákból. Vagy egyesek-kettesek széttrollkodják a fórumokat, aminek az az eredménye, hogy már senkinek sincs kedve jönni fórumozni...🤪

2
Emese
Emese küldte
december 05. 22:04

Nem akartam új topikot indítani ezért írok ide. A kérdésem hasonló de nem egészen ugyanaz: MI AZ A TULAJDONSÁG AMI NAGYON TETSZIK EGY MÁSIK EMBERBEN? Megismertem valakit aki boldogan mesélte hogy barátja végre talált munkát. Csillogott a szeme. Ez egy jó ember, mondtam magamban. A másik örömének örülni tudás számomra rendkívül vonzó tulajdonság!

1
Eszter
Eszter küldte
május 23. 00:36

Külső szempontjából az, hogy vagy magasabb legyen nálam, vagy ugyanolyan magas mint én, de alacsonyabb semmiképp se, illetve hogy mackós legyen. Belsőre pedig nagyon fontos nekem az őszinteség, a humor, a megbízhatóság, illetve bizontságérzetet keltsen a kisugárzásával. Előnynek számít nálam, ha valaki már független életet él a családjától.

Beáta
Beáta küldte
május 22. 22:24

Őszinteség a legfontosabb. Fontos, hogy kedves, udvarias, megértő legyen. Jó, ha van humora is . :) Legyen hűséges hozzám.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország