Ő az igazi?

indította: Norbert
Norbi
Norbi küldte
december 26. 23:38

@Krisztina: nem is az igazit lehet érezni elsőre hanem inkább csak az első látásra et, de azt nagyon úgy tapasztaltam. A fontosabb dolgok mélyebben vannak, mint egy fotó, arról nem árulkodik egy darab profil sem ezeken az oldalakon. Lehet hogy pont az nem jön be elsőre akit keresek és ezért nem találtam még senkit ennyi idő után sem.

2
Maria
Maria küldte
december 19. 21:07

Szia kedves Norbi! Nagyon jól teszed:-) Ez egy nagyon érdekes téma. Örülök, hogy tudtam Neked és // vagy bárki másnak itt, az Oldalon, segíteni. További kellemes estét kívánok! Szeretettel üdvözöllek: Marika P.S.: A leginkább a való életben, élőben, látod majd, tapasztalod meg, hogy ő-e az Igazi.... Érzed majd..... Egy csodálatos, egyedülálló érzés, kívánom, hogy minél hamarabb megtapasztalod // megtapasztaljátok, hogy igazán és tiszta szívből boldog légy // boldogok legyetek.... Tulajdonképpen az Igazi az a különleges személy, Hölgy, esetedben, aki leginkább megfelel az elképzeléseidnek.... Akiről közelebbről megismerve elmondhatod, igen, nekem ez a NŐ kell, szükségem van rá.... Egy jó kapcsolat olyan, mint az instant kávé tartó üveg és a fedele: kiválóak együtt, minden téren..... Együtt tökéletesek. Illenek egymáshoz nagyon.

1
Norbert
Norbert küldte
december 18. 22:05

Szia kedves Maria! Köszönöm neked és mindenkinek a kedvességét! Jelenleg igazából elméletben gondolkoztam ezen. Nincs még meg a partnerem. Viszont érdekelnek ezek a témák! Könyvem is van kapcsolat ki alakításról. Pease - Miért Hazudik a férfi? Miért sír a nő? című könyv van meg illetve van még egy Pease könyvem de annak nem tudom a hosszabb címét. Arról ír hogy a férfiak és a nők különböznek egymástól. Az egyik félnek teljesen más a gondolatai mint a másik félnek. A nő komplexebb dolgokon gondolkozik. A férfi egy egyszerűbb dolgokon gondolkozik. Ennyit olvastam igazából van még bőven a könyvből. Szeretnék sokkal tájékozodtabb lenni egy párkapcsolathoz mielőtt újra bele kezdek. Szeretném hogy boldog legyen aki mellettem lesz idővel. :)

1
András
András küldte
december 17. 07:48

@Reverencia: a saját tapasztalataimból ítélve a nők is és a férfiak is elvárják, hogy legyen a másikban valami, ami megfogja. Ha ez nincs meg már az első randevún, akkor lehetünk akármilyen csinosak, jól öltözöttek, látszódhat az IQ, EQ, minden, mégsem lesz folytatás. Ha nincs rutin, csak izzadó tenyér, száraz száj, liftező gyomor, akkor gyorsan el lehet szúrni az egyetlen lehetőséget. @Emese: szerintem is fölösleges szikrázó levegőt és minent átható kémiát várni az első randevún. Az elsőnek annyi célja lehet csak, hogy legyen-e második. Nem lehet kutyafuttában megmutatni magunk emberi és női/férfi oldalát is. Ehhez időre van szükség, ehhez nem elég egy vegytiszta séta, beszélgetés, mozi... Ha nincs rutin, csak izzadó tenyér, száraz száj, liftező gyomor, akkor gyorsan el lehet szúrni az egyetlen lehetőséget. Legszívesebben bevezetném, hogy randevú csak akkor jöhessen létre, ha a felek legalább három alkalomra elköteleződnek.

3
Reverencia
Reverencia küldte
december 10. 09:16

Már annak is örülnék, ha olyan pasival találkoznék, akire azt mondom: igen, ő szimpatikus, szívesen találkoznék vele máskor is.

2
László
László küldte
december 10. 08:06

Ez az egyik nagy tévhit a kapcsolatok kialakulásának akadálya, van még pár, a személyes találkozók hiánya, aminek ez a meggyőződés is oka és még lehetne sorolni, amit már sokan sokszor megtettek. Egyből pesszimistának kiáltják ki a hozzászólót, pedig csak realisták vagyunk. Szép napot kívánok mindenkinek!

3
Krisztina
Krisztina küldte
december 09. 10:33

Szerintem lehet már az elején érezni, ki az igazi...bár, ebben a mai hazug világban az igazat keresem...

2
Emese
Emese küldte
december 08. 00:46

Nincs sok tapasztalatom az "első randikkal", de általánosságban azt írhatom hogy felesleges azt várni hogy hatalmas kémia legyen a két fél között. Van erről egy topik, kémia vagy sem? Na, én már megjártam a kémiával. Ha két ember nem összeillő, kémia ide vagy oda, nem fog sokáig tartani a dolog. Csak, tudom, nagyon nehéz ezt belátni és időben szakítani. Én is most egy ilyen helyzetben vagyok: kémia van, érzelmek vannak, de az összeillőség nagyon döcög... nehéz szitu... Számomra, ha nincs az illetőben valami kifejezetten visszataszító, ami végleg elvágja az ismerkedést, jöhet a következő randi. Idő kell ahhoz, hogy megismerjük egymást. Egy tartós kapcsolathoz pedig nem elég a szalmaláng. Szóval én nem hiszek abban hogy az első randin megértem hogy ő a nagy Ő.

2 4
Áron
Áron küldte
december 07. 23:14

@Norbert: Én leginkább az alapján, hogy kapok-e lehetőséget a folytatásra, vagy kezdődik a kifogás-nyafogás... :D

1
Maria
Maria küldte
december 07. 22:46

Szia kedves Norbi! Egy pár segítő kérdést összeírtam Neked, átgondolod a válaszokat és így már sokkal könnyebb döntened: Hogy érezted magad, megítélésed szerint hogy éreztétek magatokat?! Milyen volt Ő, tetszett? Mik az első benyomásaid? Mit gondolsz, összeilletek?Beszéltetek a randin a hogyan továbbról? Felvetettétek a folytatás lehetőségét?! Remélem, lesz folytatás, ha randiztatok.... Majd írjál, légy szíves, hogy mi van Veletek..... Drukkolunk Nektek - szerintem a többiek is így gondolják..... Szép estét és szép álmokat kívánok, üdvözlettel Marika

2
Norbert
Norbert küldte
december 04. 22:49

Sziasztok Egy társkeresés során eljön a randizás. Amikor eljön a randizás. Az során mi alapján döntitek el hogy valóban ő lehet az igazi? Hogy sikeres volt az első randi? Vagy esetleg más valakit kerestek? Nem sikerült az első randi?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország