Öltözködés a társkereső oldalakra feltöltött fényképeken

indította: Eti
Tamas
Tamas küldte
augusztus 03. 14:12

@Ildikó: Az igazság az, hogy egyik kutya a másik eb. Nincs különbség a nők és a férfiak között. "A ruha teszi az embert" Ha meglátok egy fotót amin a nő itő naciban, vagy túra dresszben van, akkor megdobban a szívem. Azzal a képpel bepillantást nyerhetek az élete egy szösszenetébe. Azt mondom ez egy rátermett, bevállalós csajszi. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy kosztűmös kép ne villanyozna fel. De ha sok kép van fent nála es mindig olyan egybe lenge ruhát látok rajta, azt gondolom takargat valamit. A nadrágos képek jók, nehéz kibogozni miért vette föl. Amit viszont elsőnek megvizsgálok, az az, hogy mennyire túlzott a smikje. Hiszen az is az öltözék része. Szeretem a szelíd tekintetű nőket, főleg, ha van egy kis mosoly is hozzá...

Sándor
Sándor küldte
január 03. 20:07

@Ildikó: de mennyire igaz! Én mint lusta pasas csak katt egy fotómra, oszt mehet. Holnapután jóvá teszem eme vétkem.

1
Tibor
Tibor küldte
október 20. 18:56

@Betti: Én is tapasztalom, hogy nagy hangsúlyt kapnak a külsőségek, az öltözködés én kívül is! Aki viszont nem csak ezt értékeli, annak hatalmas respect, illetve köszönet! (Mozgássérült emberként írom a véleményem).

Zoltán
Zoltán küldte
május 02. 15:57

@Zoli: Nálad a pont. Amennyiben tovább fejtegetjük, a csaló tetvek éppen ezzel élnek vissza, de ne csavarjuk ki ennyire, mert ezek után már köszönni sem mersz majd senkinek.

Lajos
Lajos küldte
április 27. 21:23

@Ildikó: Kedves Ildikó! Azt hittem én is érthető vagyok és senki sem próbál komolyan venni. Természetesen nem kötelező a kép környezetébe képzelni magad...

Ildikó
Ildikó küldte
április 27. 20:27

@Lajos: Kedves Lajos! Azt hiszem érthető volt, hogy mire gondolok az "ágyas" stb fotók alatt. MOndjuk én egy értékelgetős, figyelmes nő vagyok, szóval a fotókon sem csak az embert nézem, hanem azt, ahogyan magát mutatja a környezetével együtt. Ezek jószerivel ( 80 %) végig sem gondolt, igénytelen fotók. Ok, szeretek fotózni, lehet, hogy ezért vagyok ilyesmire kihegyezve, de én számomra érdeklődő könyv egy ilyen fotót feltöltő pasi... mert férfi ugye... az más... Szóval az, hogy magamat ebbe a környezetbe helyezném, az soha eszembe nem jutna... A trendre lettem volna kíváncsi férfi szemszögből... egyet most kaptam... nem volt kedvemre:)

4
Lili
Lili küldte
április 27. 12:28

@Emese: dettó az utolsó mondat. Bár általában a férfiak háborognak... Nekik is a csinos nők tetszenek, akkor a férfi is legyen ápolt.

4
Emese
Emese küldte
április 26. 22:01

Evidens hogy egy online, vizuális téren az első és legfontosabb inger a látás. Ergo, az alak és az öltözet. Online nem halljuk a másik hangját, nem tudjuk megszaglászni (a feromonok miatt), se a gesztusait megfigyelni. A ruha igenis teszi az embert! Információkat ad arról hogy mennyire tiszta, igényes, milyen az ízlése, stb. Ha valaki egy olajfoltos overálban dolgozik, abban nincs semmi kivetnivaló. De az a folt ne hetekig díszelegjen ott... mert az már igénytelenség. Erről a "Vademecum kinézet" c. naplómban volt szó ahol egy akkori udvarlómról írtam: intelligens, kedves pasi de hihetetlenül piszkos! Nem is ment messzire a dolog. 40+ évesen én már nem akarok átnevelni senkit... Amióta létezik az emberiség, megvan a szép iránti vonzódása. A szép változik koronként, országonként, társadalmakként... Ezért öltözünk fel csinosan az első randira, az esküvőnkre, az ünnepségekre: mert vonzóak (vagy vonzóBBak) akarunk lenni. A csinos, elegáns, jó szabású, tiszta, alkalomhoz illő ruha (plusz az ápolt külső) odavonzzák a tekinteteket, ez tény. Nem értem mit kell ezen csodálkozni és miért kell felháborodni.

3 2
Zoltán
Zoltán küldte
április 25. 23:15

@Zoli: Én egy hét mulva 44 leszek. Azzal ment el az életem, hogy a lelkemnek kerestem a nőt. Valakit, akire szívesen áldozom magam és majd kölcsönösen kiegészítjük egymást. Ezzel pár hónapja felhagytam mert így nem lehet ismerkedni. Nekem kimaradt az életemből a csajozás , mert én azt nagyon mesterkéltnek véltem. Az arról szól hogy minden körülmény között hódítani akarjak, és ahoz trükköket kell bevetni tudatosan olyan nők irányába akiről nem is tudok semmit, csak meglátom. Viszont így nem is gyűjtöttem tapasztalatot. Így nagyon merev voltam, mert sokat vártam és érzékenyen érintett minden elutasítás. Az önbizalmam a nőkfelé fokozatosan lement a békas..ge alá. Nyáron rájöttem hogy igazából én azért férfi is vagyok.Elkezdtem könnyebben venni így a dolgokat. Ráírtam például egy idegen nőre, hogy elmennék hozzá holnapután este 8-ra . Viszek pizsamát és papucsot, meg finomságokat. Beszélgessünk és ha nem vagyok szimpatikus akkor eljövök. Ha az vagyok akkor bújjunk össze és ismerkedjünk, barátkozzunk. Végülis ott aludtam és sokat nevettünk. Udvariasnak tartott és tetszett a humorérzékem és hogy van bennem gyermeki játékosság, amellett hogy van azért élettapasztalatom,komolyságom. 56 évesnek írta magát aki komoly kapcsolatot keres, valójában 61. Engem nem zavart, szeretem az érettebb nőket. Itt ebben a törénetben nem a volt a lényeg, nem is erre irányult az alapgondolatom , hanem nővel való közelség. Szeretem a nőket. Kell az embernek hogy valakihez odabújjon, beszélgessen és ne csak otthon aludjon egyedül mindig,mert az csak rigolyásodáshoz vezet. Most is elmennék valakihez,ha palacsintával vár, de itt is csak rosszat feltételeznének mindjárt.Szerintem pedig ebben nincs semmi rossz, ha kulturált emberekről van szó. Az ágy a barátság ágya :)

1
Zoli
Zoli küldte
április 25. 19:21

@Zoltán: Szia Zoltán, Bizony a ruha teszi! "Tegnap délután lerúgtam magamról a festékes ruhám, és elmentem este színházba. Egész más a visszajelzés a kétféle megjelenésemnél." Nekem egy időben olyan volt a munkám, hogy vagy öltöny, vagy olajos mellesnadrág. Sokszor az autóban öltöztem át. Amikor átmentem a Nyugati téri aluljárón öltönyben, volt hogy még ki is akartak rabolni, amikor munkaruhában, még a koldus is elfordult. Pedig sokszor a két helyzet között csak fél óra különbség volt. Zoli

2
Zoltán
Zoltán küldte
április 25. 17:19

A ruha teszi a férfit. Ez tapasztalat. A nők a férfira kíváncsiak nem az emberre. Legnagyobb mértékben a külsőségek döntenek, hogy egy nő szóba álljon velem, előszőr mint a férfival. Tegnap délután lerúgtam magamról a festékes ruhám, és elmentem este színházba. Egész más a visszajelzés a kétféle megjelenésemnél. Rájöttem ősszel, hogy van izlésem és ezt ki kell aknáznom. Ugyanakkor lehetőség hogy megválasztott öltözködéssel valamit az egyéniségemből, belső világomból is információt adjak. Ez a belépő szinte minden nőhöz, és én erre régebben nem figyeltem oda, hittem benne hogy aki engem keres az így is úgyis felismer . Sok jó visszajelzésem van , magabiztosabb vagyok. Ha ez az út a nőkhöz, hogy emiatt addig szóba sem álltak nagyon velem mint az emberrel, így már annyira nem is érdekelnek komoly gondolattal.

1
Lili
Lili küldte
április 25. 16:24

@Emese: minden képet lehet szépíteni. Csak a valóságban látod, milyen valaki igazából. Addig meg lehet álmodozni.😉

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország