Online írogatás az éter takarásában elbújva, vagy valós ismerkedés élő szóban?

indította: Nicolas
Alpár
Alpár küldte
június 07. 11:34

Az első két három levélről hozzávetőleg le lehet szűrni nagyon fontos tudnivalókat. Arról, hogy ki mennyire ír helyesen, mennyire illeszkedik vagy tér ki a válasz az elindított beszélgetésben, mire gondolatik, mit élt át. Elméletileg az is látható figyelmes szemnek, hogy mennyire távlati vagy csak épp pillanatnyi fellángolás az elgondolkodás. Több levél alapján aztán egész részletekbe menőleg meg lehet ismerni valakit, sőt a mindennapok része is lehet belülről. Sajnos ebből a környezet nem sokat lát, és félreértelmezi a viselkedést, hamar lelombozza a fellegeket. A találkozás szükségszerű. Minél hosszasabb a találkozás nélküli levélváltás, annál inkább eltávolodhatnak a felek egymástól. A levelezés önmagában nem old meg semmit, csak pillanatnyilag elfed egy hiányérzetet, miközben a valóságban zajló dolgok még köszönő viszonyban sincsenek a leírtakkal. A levélírás már abban a pillanatban történelem, amikor megfogalmazódott, és a jelenhez csak akkor tud felkapcsolódni, hogyha egyéb kommunikációs formákkal társul. Erre mondják, hogy lennék csak 20 éves ugyanezzel a tapasztalattal.

1 1
Józsi
Józsi küldte
június 01. 07:10

Igen az nem árt! Pár levél után érdemes a találkozót megezni Én személy szerint hosszas levelezés után találkozgattam.

Erika
Erika küldte
május 31. 18:10

Sziasztok! Szerintem fontos az elején pár levél váltás. Sok mindent le lehet szűrni belőle. És ennek során az is kiderülhet,hogy szeretnétek-e egymást jobban megismerni. Ennek is 'sora van',mint a rétesnek és nem érdemes kihagyni ezeket a lépéseket .. A magam részéről nem is tudnék mit mondani egy szinte 'vadidegennek', hacsak nem az időjárásról talán..

Lajos
Lajos küldte
április 26. 21:28

@Adrienn: Az ilyenek valszeg mind kamu profil. Hol orvostanhallgatónak, hol állatorvosnak, vagy belsö revizornak az OTP-nél adják ki magukat. Nem kell velük foglalkozni. Bár ha ilyen kedvesen és szimpatikusan tudnak beszélgetni a cseten, akkor talán vállalhatnák a saját arcukat és mindenki szivesen látná öket...

Valéria
Valéria küldte
április 26. 21:28

@Krisztina: Megértelek.lassan én is oda jutok h fell adom a keresgélést.reménytelennek látom a helyzetet.aki nekem tetszik annak én nem tetszek és forditva. Ugy látom h a pasik udvarolni sem akarnak.söt komoly kapcsolatot sem.esetleg egy estét vagy éjszakát eltölteni minden kötötség nélkül.

2
Adrienn
Adrienn küldte
április 26. 10:16

Kedves Krisztina: Az még a jobbik eset. A következő fokozat, hogy tiltás előtt elhord mindennek/elküld vissza a felmenőbe és tilt. De ez őket minősíti, veszíteni is tudni kell(ene).

2
Emese
Emese küldte
április 25. 23:26

Szerintem, ha a chat alapján van szimpátia, kell a személyes találkozás, ott dől el sok minden. Sajnos most a Covid idején ez nem könnyű...

Krisztina
Krisztina küldte
április 24. 16:16

Azon gondolkodom most, hogy még kellene tanulni kommunikálni.. Írsz valakinek. Lehet, hogy illető teljesen el van foglalva valami mással, de válaszol azért. Ha nem úgy, ahogy neked tetszik, akkor az a megoldás, hogy letiltjuk és kész?

Krisztina
Krisztina küldte
április 24. 15:18

Töröltem, amit az előbb írtam...

Valéria
Valéria küldte
április 21. 19:46

Sziasztok😀😀 Én csak 1-2 napig szeretek levelezni.majd inkább telefonon h halljam a hangját.és ha meg van a közös érdeklödés szimpátia akkor minél elöbb személyesen.mert ott eldöl minden.😀

1
Roland
Roland küldte
április 21. 19:35

"a levél alapján minden stimmel ( ......magasság," És bumm, itt áldozódik be pont minden az erőltetett női magasságfétis oltárán...

1
Krisztina
Krisztina küldte
április 21. 07:09

Jó reggelt @Nicolas! Szépen összerakott gondolatok! Nagyon fura ezt egy férfi tollából olvasni, hiszen a férfiak - biztosan - nagy ℅-a nem fecsérel ennyi időt, energiát a nőkre. Erről írtál te is. Az,hogy működik- e a kémia csak és kizárólag személyes beszélgetések mellett mondható ki vagy gondolható át. Vallom,hogy az 1.személyes találkozás kb.mint az adatlap személyes ismertetése, hiszen nehéz lehet rögvest véleményt formálni 1-1témában, pedig pont hogy inkább véleményformálások után lenne érdemes találkozni. 2.-3. találkozáskor már izgibb témák is előjöhetnek, ezért én biztosan rögvest a 2.-.3. találkozással kezdeném :D

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország