Online Társkeresés

indította: Tibor
Maria
Maria küldte
február 13. 02:29

@Csaba: Esetemben nincs szó valóságtagadásról: attól még, hogy nem írok negatív dolgokat, az még nem jelenti azt, hogy nem érzékelem a rossz // negatív történéseket // hatásokat. Csak nekem nem ezen van a fókuszom. Most erről többet nem szeretnék írni, bocsánat.

Csaba
Csaba küldte
február 12. 22:04

@Maria: Attól, hogy a rosszat jónak kezded magyarázni, az még csak valóságtagadás, és nem lesz jó.

Maria
Maria küldte
február 12. 21:45

Az egyik legjobb és legszebb dolog, ami történhet Veletek.... Hinni kell abban, hogy Nektek is sikerülhet ez az út... Hozzá vagyok szokva a kihívásokhoz, a nehézségekhez: nem okoz gondot egy elutasítás, mert úgy gondolom, hogy ezt nem szabad ellenem valónak felfogni.... Sohasem... Az élet sokszor próbára tesz, ezt el kell tudni fogadni... Tudnotok kell kiemelni mindazt, ami szép és jó Bennetek, alakítani azt, ami változtatásra szorul... Ez munka és ez sohasem egyszerű... Éppen ezért érdekes és ettől ösztönöz. Ösztönöz arra, hogy sohase hagyd el magadat.... További gyönyörű estét kívánok! Üdvözlettel: Marikától

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 03. 09:11

@Csaba: Azt próbáltam elmondani, hogy ha valaki őszinte ....ááááh! Nekem olyan veled "beszélgetni", mintha egy vaknak próbálnám elmagyarázni az alapszíneket. Számomra úgy tűnik, hogy a feketét és a fehéret ismered csak, sorry ha tévednék. Tudod, ezek csak az én gondolataim. Egy biztos: nem vagyunk egy hullámhosszon. Ajánlom figyelmedbe az általad indított topikot: Járjuk körül az őszinteség kérdéskörét. ;)

2 1
Csaba
Csaba küldte
április 02. 23:13

@Zsuzsa: Mi alól oldozna fel? Te most ki vagy valahova kötve? Panaszkodsz vagy dicsekszel? :) A témát Tünde vetette fel, ő kereste az életkor előrehaladtával tapasztalt csökkenő érdeklődés okait. Nem feloldozást kerestem, hanem magyarázatot. Ahhoz, hogy egy problémát meg tudjunk oldani, először meg kell értenünk magát a problémát, annak okait. A „tudnék neked olyan valós dolgokat/tényeket őszintén mondani” valójában azt jelenti, hogy képes lennél ártani, azaz képesség szintjén lehetnél akár rosszindulatú. Nem világos a hasonlat, mert én nem tettem ilyet. Persze, ha csak úgy mindentől függetlenül írod, akkor jó, csak akkor meg nem értem, miért.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 02. 22:58

@Csaba: Grafológus vagyok, szívesen megnézném (elvileg) a kézírásodat. Hidd el, hogy egy fél perc alatt tudnék neked olyan valós dolgokat/tényeket őszintén mondani, hogy hosszú idő lenne mire feldolgoznád. És ez feloldozna engem? Hiszen csak az igazat mondtam... Az számomra nem mentség, hogy mérnök vagy.;)

2
Csaba
Csaba küldte
április 02. 22:37

@Balázs: „hiányzik a csábos csajossága” Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy hanyatlóban van. Tehát az idő szerinti első derivált negatív, miközben a függvény jelen időpillanatban lévő értéke pozitív. Arra kérlek, figyelj jobban a szavaimra! Köszönöm.

1
Csaba
Csaba küldte
április 02. 22:27

@Emese: Igen, ez így van. Vérképelemző műszereket tervezek. Igen, a jelenségeknek oka van, a jelenséget meg kell tudni magyarázni, vagy legalább is törekedni kell arra. A csalánkiütésnek is bizonyára van egy biokémiai oka, teljesen jogosnak érzem a kolléga kérdését. Az, hogy nincs válasz, szerintem nem jó válasz. Ha azt mondod, nem tudod, az elfogadható, mert nem kell mindenkinek mindent tudni. Válasz van, csak nem ismerjük azt. Köszönöm a bizalmad!

2
Emese
Emese küldte
április 02. 22:14

Kedves Csaba, Elhiszed hogy elhiszem neked hogy nem akartál sértegetni? Segítő szándékkal írtad, gondolom. Csak olyan vagy, mint egy elefánt a porcelánboltban. Ha jól értettem, mérnök vagy. Apám is az volt és több páciensem is. A mérnököknek más a felfogása, a logikája. Az vettem észre hogy kevésbé rugalmasak. Az ő világukban nincsenek kivételek. Én, mint orvos nehezen tudom kezelni őket. Mérnök páciensemnek az antibiotikumtól csalán kiütése lett. Nem is tudom hányszor kérdezte : Miért okoz a gyógyszer ilyet? Miért pont én? Amikor azt mondtam hogy nincs válasz, egyszerůen nem értette. A mérnök világában vannak válaszok, az emberekében gyakran nincsenek.

1
Csaba
Csaba küldte
április 02. 22:01

@Emese: Valahol ijesztő, ha ez egyeseket zavar, vagy néhányaknak furcsa. Alapjában miért is ellenkező neműt keresünk? Mert ha ez nem számít, akkor máris kétszer akkora lehetne a merítés...

Csaba
Csaba küldte
április 02. 21:58

Többek felháborodást látva elnézést kérek. Egyébként van abban valami rossz, hogy az őszinte gondolatokat büntetni rendeli a társadalmunk. Ha történetesen idős korom okán nem leszek szobatiszta és impotens leszek, akkor azt kell majd mondani, hogy szobatiszta ideiglenes kihagyásokkal, valamint jó barát átmeneti nehézségekkel? Ha fogak nélkül majszolom a reggelit, akkor ez kommunikációban majd úgy jelenik meg, hogy alaposan, mélyen átélem az ételek zamatát? Nem megmondás volt benne, hanem vélemény. Arra gondoltam, amit írtam, ugyanakkor sohasem állítottam azt, hogy a gondolataim helyesek. Az jobb, ha azt mondjuk, fogalmunk sincs mi a baj, elképzelésünk sem lehet, mi az igazi ok, ennek nem így kellene történnie, valami megmagyarázhatatlan okból rossz lapjárásod van? Mindegy, az inkriminált hozzászólásom törlése valóban jó ötlet, legalább is megfelel a köz akaratának. Amúgy ilyen a közélet, a politika is. Nem baj, ha hazugság, csak szép legyen. :(

Emese
Emese küldte
április 02. 21:58

Látható hogy Csaba koordináta-rendszerének az origója a libidó. Mindent ehhez viszonyít, kort, kinézetet, kelendőséget a társkeresési piacon... Kedves Csaba, meg kell hogy feddjelek, mert nem figyeltél oda, amikor már beszéltünk róla. A nők orgazmus képessége életük végéig megmarad és gondolatuk is csak lassan csökken mivel a tesztoszteron, a gondolat hormonja, továbbra is termelődik a testben.

2 2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408