Online Társkeresés

indította: Tibor
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 03. 09:11

@Csaba: Azt próbáltam elmondani, hogy ha valaki őszinte ....ááááh! Nekem olyan veled "beszélgetni", mintha egy vaknak próbálnám elmagyarázni az alapszíneket. Számomra úgy tűnik, hogy a feketét és a fehéret ismered csak, sorry ha tévednék. Tudod, ezek csak az én gondolataim. Egy biztos: nem vagyunk egy hullámhosszon. Ajánlom figyelmedbe az általad indított topikot: Járjuk körül az őszinteség kérdéskörét. ;)

2 1
Csaba
Csaba küldte
április 02. 23:13

@Zsuzsa: Mi alól oldozna fel? Te most ki vagy valahova kötve? Panaszkodsz vagy dicsekszel? :) A témát Tünde vetette fel, ő kereste az életkor előrehaladtával tapasztalt csökkenő érdeklődés okait. Nem feloldozást kerestem, hanem magyarázatot. Ahhoz, hogy egy problémát meg tudjunk oldani, először meg kell értenünk magát a problémát, annak okait. A „tudnék neked olyan valós dolgokat/tényeket őszintén mondani” valójában azt jelenti, hogy képes lennél ártani, azaz képesség szintjén lehetnél akár rosszindulatú. Nem világos a hasonlat, mert én nem tettem ilyet. Persze, ha csak úgy mindentől függetlenül írod, akkor jó, csak akkor meg nem értem, miért.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 02. 22:58

@Csaba: Grafológus vagyok, szívesen megnézném (elvileg) a kézírásodat. Hidd el, hogy egy fél perc alatt tudnék neked olyan valós dolgokat/tényeket őszintén mondani, hogy hosszú idő lenne mire feldolgoznád. És ez feloldozna engem? Hiszen csak az igazat mondtam... Az számomra nem mentség, hogy mérnök vagy.;)

2
Csaba
Csaba küldte
április 02. 22:37

@Balázs: „hiányzik a csábos csajossága” Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy hanyatlóban van. Tehát az idő szerinti első derivált negatív, miközben a függvény jelen időpillanatban lévő értéke pozitív. Arra kérlek, figyelj jobban a szavaimra! Köszönöm.

1
Csaba
Csaba küldte
április 02. 22:27

@Emese: Igen, ez így van. Vérképelemző műszereket tervezek. Igen, a jelenségeknek oka van, a jelenséget meg kell tudni magyarázni, vagy legalább is törekedni kell arra. A csalánkiütésnek is bizonyára van egy biokémiai oka, teljesen jogosnak érzem a kolléga kérdését. Az, hogy nincs válasz, szerintem nem jó válasz. Ha azt mondod, nem tudod, az elfogadható, mert nem kell mindenkinek mindent tudni. Válasz van, csak nem ismerjük azt. Köszönöm a bizalmad!

2
Emese
Emese küldte
április 02. 22:14

Kedves Csaba, Elhiszed hogy elhiszem neked hogy nem akartál sértegetni? Segítő szándékkal írtad, gondolom. Csak olyan vagy, mint egy elefánt a porcelánboltban. Ha jól értettem, mérnök vagy. Apám is az volt és több páciensem is. A mérnököknek más a felfogása, a logikája. Az vettem észre hogy kevésbé rugalmasak. Az ő világukban nincsenek kivételek. Én, mint orvos nehezen tudom kezelni őket. Mérnök páciensemnek az antibiotikumtól csalán kiütése lett. Nem is tudom hányszor kérdezte : Miért okoz a gyógyszer ilyet? Miért pont én? Amikor azt mondtam hogy nincs válasz, egyszerůen nem értette. A mérnök világában vannak válaszok, az emberekében gyakran nincsenek.

1
Csaba
Csaba küldte
április 02. 22:01

@Emese: Valahol ijesztő, ha ez egyeseket zavar, vagy néhányaknak furcsa. Alapjában miért is ellenkező neműt keresünk? Mert ha ez nem számít, akkor máris kétszer akkora lehetne a merítés...

Csaba
Csaba küldte
április 02. 21:58

Többek felháborodást látva elnézést kérek. Egyébként van abban valami rossz, hogy az őszinte gondolatokat büntetni rendeli a társadalmunk. Ha történetesen idős korom okán nem leszek szobatiszta és impotens leszek, akkor azt kell majd mondani, hogy szobatiszta ideiglenes kihagyásokkal, valamint jó barát átmeneti nehézségekkel? Ha fogak nélkül majszolom a reggelit, akkor ez kommunikációban majd úgy jelenik meg, hogy alaposan, mélyen átélem az ételek zamatát? Nem megmondás volt benne, hanem vélemény. Arra gondoltam, amit írtam, ugyanakkor sohasem állítottam azt, hogy a gondolataim helyesek. Az jobb, ha azt mondjuk, fogalmunk sincs mi a baj, elképzelésünk sem lehet, mi az igazi ok, ennek nem így kellene történnie, valami megmagyarázhatatlan okból rossz lapjárásod van? Mindegy, az inkriminált hozzászólásom törlése valóban jó ötlet, legalább is megfelel a köz akaratának. Amúgy ilyen a közélet, a politika is. Nem baj, ha hazugság, csak szép legyen. :(

Emese
Emese küldte
április 02. 21:58

Látható hogy Csaba koordináta-rendszerének az origója a libidó. Mindent ehhez viszonyít, kort, kinézetet, kelendőséget a társkeresési piacon... Kedves Csaba, meg kell hogy feddjelek, mert nem figyeltél oda, amikor már beszéltünk róla. A nők orgazmus képessége életük végéig megmarad és gondolatuk is csak lassan csökken mivel a tesztoszteron, a gondolat hormonja, továbbra is termelődik a testben.

2 2
Zoli
Zoli küldte
április 02. 21:22

@Zsuzsa: Igazad van, de hirtelen ez ugrott be. Sajnálom! Zoli

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 02. 21:05

@Zoli: Nem csak azért nem szabad ilyet írni egy nőnek, mert benne van a Szabályzatban. ;) @Csaba: Szerintem ez övön aluli volt. Nem csodálkoznék ha egy pár hónapra ismét megválnánk tőled.

2
Balázs
Balázs küldte
április 02. 20:42

@Csaba: Tündének hiányzik a csábos csajossága, szerencsére te vagy annyira igazi, hogy egy nyilvános fórumon jól megalázod, de nagy kegyesen hormon pótlást ajánlasz, amivel lehet pár jó éve még! Gratulálok, légy büszke magadra, te a társkereső fórum megmondóembere, igazság és magánszféra védője!

1 3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország