Összetartás tanács a társkereséshez

indította: Lajos
Maria
Maria küldte
augusztus 16. 12:00

@mindenki Első sorban pozitív hozzáállás. - Azaz boldog vagyok, hogy erre az útra léptem, hogy ismerkedhetek. Hogy fantasztikus embereket ismerhetek meg. Továbbá fel vagyok készülve azokra az esetekre is, amikor valamiért nem úgy sikerül a társkeresés, ahogyan elterveztem. Kiemelném a tiszteletet, ahol úgy írom meg a nemleges választ, hogy ne sértsem meg vele..... Ez a legnehezebb, de lehet írni úgy, hogy ne sértsem meg vele.... Ha nemleges választ kapok, ne vegyem magam ellen valónak..... Nem vele, jó, fáj, de megyek tovább.... Nem ijedek meg soha attól a ténytől, hogy vannak elvárásai a másik nemnek irányomba.... Nem esek túlzásokba, sminkelés és megjelenés kapcsán... Összhatásában látszik, hogy rendezett, kiegyensúlyozott. Jó érzés ránézni az emberre... Tetszik, akit látok a képeken ... Egyfajta vitakultúra: Hogy bizonyos dolgokat nem ellenem irányulónak veszek, hanem meggondalandónak // átértékelendőnek... Valamit eddig nem csináltam, lehet, hogy kellene tennem érte valamit, mert fontos a számomra.... Időt és figyelmet szánok rá // ránk.... Hogy ha ma nem tudtam írni neki, akkor legalább vegyem később a fáradságot és megírjam neki: ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Ez és ez jött közbe .... Ez azért is fontos, mert ha átbeszélitek a dolgokat, akkor fogod látni a másik oldalt is, hogy mit miért gondol úgy.... Hogy mi alapján döntött úgy, ahogyan.... Maradj ápolt, gyönyörű, belül kiegyensúlyozott! Állandó igény, hogy tetszek magamnak és a külvilágnak egyaránt.... Hogy kísérletezek a színekkel, stílusokkal.... Járok rendszeresen szűrésre és teszek a saját egészségemért. és lelki szinten egyaránt:-) Annyi minden jó történhet még velünk, erre kell gondolni:-) Személyesen is láthatjátok egymást: talalkozók vannak rendszeresen... Mi történhet? Nagyon jól érezzük magunkat és maradunk barátok.... Nem vagy egyedül. Attól még nem kell szomorkodnod, az élet hoz dolgokat.. Egyszer fent, másszor lent.... Ha pozitívan állsz hozzá, akkor csak könnyebb az egész... Gyönyörű hétvégét kívánok Mindenkinek:-);😊🙋

Krisztina
Krisztina küldte
július 13. 16:50

@Csaba: Szívesen!

Csaba
Csaba küldte
július 13. 16:29

@Krisztina: Köszönöm, hogy írtál a többieknek, hiszen ellenkező esetben olyan érzése lehet bárkinek, hogy szó nélkül eltűntem.

2
Krisztina
Krisztina küldte
július 13. 13:11

@Emese: A moderáció törölte Csaba profilképét, amikor Lajos személyeskedő hozzászólását jelentette és igyekszik visszatölteni a képet, moderálásra vár, ezért nem tud válaszolni senkinek.

1
Erika
Erika küldte
július 12. 21:48

@Lili: Szia Lili! Nem, nem is ezt írtam. Bocsi, ha félreérthető voltam. :) Senki nem azért van itt, hogy okuljon és tapasztalatot szerezzen. Az csak úgy jön (ha jön) az ittlét alatt. De ha már tapasztalunk, akkor okuljunk, profitáljunk is belőle. Akkor úgy fogalmazok, a negatív tapasztalat is tapasztalat. Valamilyen módon azt is hasznosítani lehet. Én legalábbis, minden ismerkedést, levelezést, randit, függetlenül attól, hogy mi lett az eredménye (mivel itt vagyok, egyértelmű, hogy mi lett ) úgy veszek, hogy az én egyéni látásomtól eltérő nézőpontot ismerhettem meg. Hajlamosak vagyunk saját magunkból kiindulni és azt alapként kezelni, pedig mindenki máshogy van bedrótozva. Ezt a máshogy "bedrótozást" könnyebb elfogadni, megérteni, illetve az idő előrehaladtával és a sokféle ember megismerésével, könnyebben és hamarabb ki lehet szűrni a nekünk nem megfelelőt. Ezáltal az "igazit" is könnyebb lesz felismernünk. És boldogan élünk, amíg ..... Én így látom és így értettem, hogy értékesek a tapasztalati pontok. De ez csak egy kéretlen tanács (vagy inkább vélemény) hamár Lajos ezt a topikot hozta létre. :D

Norbi
Norbi küldte
július 12. 19:08

@Emese: Biztos becsajozott...😁

1
Emese
Emese küldte
július 12. 16:17

Csaba mar nem aktiv... ki tudja mi tortent!

Norbi
Norbi küldte
július 12. 09:43

@Leonárd: Jah,csak a százalékos arány nem mindegy. 😁

Krisztina
Krisztina küldte
július 12. 09:26

@Csaba: Nem panaszkodásból írtam.. Igen, ez igaz :)

Leonárd
Leonárd küldte
július 12. 08:29

@Norbi: "No pain - no gain" :)

Norbi
Norbi küldte
július 12. 08:23

@Lili: Senki sem azért regisztrál,mert kell neki a fájás.😄Az csak jön...

Csaba
Csaba küldte
július 12. 00:57

@Krisztina: Ne panaszkodj, én táncoltam veled! :P

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország