Politikai nézetek a társkeresés során

indította: Csabi
József
József küldte
január 03. 17:00

@Hajni: :D :D ez tetszett !! :)

Zsolt
Zsolt küldte
január 01. 09:48

Ha egy ember, indulatosan hibáztat egy pártot, vagy akárki mást a saját sorsa miatt. Kompromisszumot csak az kössön vele, aki ugyanúgy szeret másokat okolni azért ami vele történik. Személy szerint örülök,ha nem botlok bele véletlen ilyen emberbe..A horkolással nem hasonlítanám össze, nagyon más a kettő. Zárójelben megjegyzem, ha ilyen van, célszerű, hogy azonos legyen a politikai nézetük, így közösen boldogan kéz a kézben lehet gyűlölködni.

2
Hajni
Hajni küldte
december 31. 20:58

@Csabi: Politikai nézetkülönbség? Lesznek nagy csaták! Sajnos nem az mindenben🤣

Mária
Mária küldte
december 08. 13:47

Úgy gondolom, hogy - kellően átgondolt, tudatos, intelligens szemléletmóddal - Bélát idézve :"megközelítően objektíven és akár több szemszögből is látni-netán helyén és súlyán kezelni- a politikai történéseket" ez nem lenne szabad hogy túl nagy akadály legyen két ismerkedő fél között (már ha az a két fél nem csak ürügyeket, kifogásokat, vagy erős véleményütköztetést vár csak a találkozástól). Egy ismerősöm online fórumon keresztül ismerte meg a párját. Mindketten 60 felettiek, élettapasztalattal, családdal és eltérő politikai nézetekkel. A politikai hozzáállásuk a paletta két végén van, de megtanulták az elmúlt év alatt, hogy ha értelmesen, okokat és érveket felsorakoztatva vitatkoznak is kicsit néha, az nem komoly akadály az egymás közötti kapcsolatban. Szóval szerintem csak azt kell tisztázni, hogy mi is a fontosabb, a jól működtethető kapcsolat?, vagy az, hogy mindenáron igazunk legyen?, vagy csak a másikat egy szelepnek használjuk, ahol ki lehet engedni a fáradt gőzt, az indulatokat?

1 1
Ági
Ági küldte
november 27. 22:44

@Csabi: Helyesbítés. Köszi Balázs. 😉 A szavazás szerintem nem lehet találgatás. (...) Ez itt az öncenzúra helye.

Ági
Ági küldte
november 27. 22:41

@Lajos: Kitakar, betakar... de , hogy mit akar? :DD

Ági
Ági küldte
november 27. 22:16

@Annus: Kedves Annus. Miért ne mondhatnánk el a véleményünket? Aki olyan alkat, a bableves recepten is össze tud veszni. Utóirat: Az elfojtás szóban némi agresszivitást vélek felfedezni. 🙃

Ági
Ági küldte
november 27. 22:08

@Csabi: Kedves Csabi. Ugye, nem gondolod komolyan, hogy a bevásárlás előtt mindig, minden, a listán szereplő tétellel kapcsolatban komoly kutatómunkát végzek – előzetesen. Ha jól értem, szerinted ellenőriznem kellene a gyártót, olyan értelemben (is) mi az, ami benne van a termékben, de azon nincs feltüntetve. Valami miatt. És, ha ezt nem teszem meg, mégse, én hibás vagyok és nem áldozat. Szerintem ez – minimum – áldozat hibáztatás. Most leírom neked a kedvenc példáimat. A könnyebb megértés végett. Ha valaki éjszaka a kocsmában, nem csak előveszi, de feltűnően lobogtatja a nála lévő nagy köteg húszezrest, ez még nem jogosít fel senkit arra, hogy tőle ezt a pénzt elvegye. 2.) Ha egy nő éjszaka az utcán csupaszül sétálgat, ez még nem jogosít fel senkit arra, hogy őt magáévá tegye. Vagyis megerőszakolja. . Még a nyilvánvaló provokáció ellenére sem. Azt hiszem/remélem, ezzel te is egyetértesz. Vagy nem? :DD A devizásokkal kapcsolatban nehezen tudok indulatok nélkül írni.. Ők aláírtak egy szerződést, ez igaz. De azután a háttérben olyan intézkedések történtek, egyoldalúan és szándékosan, ami miatt ők előre nem látható módon, sokkal nehezebb helyzetbe kerültek. És, ami miatt sokkal nagyobbá vált az eredetileg bevállalt kockázat. Nyilvánvalóan nem a hitelt felvevők előnyére és érdekében. És ezekre az utólagos intézkedésekre a mostani kormány bátorította, sőt hatalmazta fel őket. Ezt némely közgazdászok remekül és érthetően összefoglalva sokszor leírták már. Most lusta vagyok kikeresni a linket. Ha kezembe kerül, majd megmutatom neked. Ha ugyan érdekel. És lásd megint, ebben az esetben is: az áldozathibáztatást. Azt pedig igazán nem értem, mi alapján fogsz szavazni? Ha csak az általad igaznak vélt tézisek kerülnek a látóteredbe. Bár azt állítod és ezzel elismered, hogy mindennek több nézőpontja van. A szavazás szerintem nem lehet találgatás. És nagyon fontos, hogy információt gyűjtsünk, mielőtt kialakítjuk a véleményünket. Bármivel és mindennel kapcsolatban. Az Élj a mának (Carpe diem) lendületét pedig szívesen meghagyom másnak. Mert nekem az olyan, izé. Amit a horkolással kapcsolatban írsz, az szerintem nem kompromisszum. Hanem valami egészen más.

1
Imre
Imre küldte
november 27. 21:50

Vannak egyedi esetek,de nem jellemzőek. Az meg egyéni szociális probléma,hogy az ember a kettő keze közül melyiket szereti!!  😎😎

Krisztina
Krisztina küldte
november 27. 20:10

@Csabi: Köszönöm szépen. Kriszta

Csilla
Csilla küldte
november 27. 20:02

@Lajos: Egy kapcsolatot nem csak a nézetkülönbségek, hanem az anyagiak is tönkre tudnak tenni..szerintem gyilkosabb! :)

1
Annus
Annus küldte
november 27. 18:17

Én azt gondolom, hogy ezt a topikot csírájában kellett volna elfojtani.... Egyszerűeen nem ide való, egy társkereső oldalra. Megosztó, sőt indulatokat keltő, gyűlölködésre ad lehetőséget.

5

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország