Pontosan tudod, hogy kit keresel és ki lehet megfelelő társ a számodra?

indította: Balázs
Lili
Lili küldte
január 14. 12:25

@Emese: köszi, azon vagyok!🙂

2
Emese
Emese küldte
január 14. 02:32

Lili, micsoda pajzán gondolat! Remélem találsz egy izmos fenekű, jó szívű és intelligenciával teli agyú egyént!

1
Lili
Lili küldte
január 13. 16:09

@Emese: és akkor most visszajutottunk az izmos fenékhez! 😆 Na de bocs, megyek randizni, keresek egy izmos feneket.... hátha férfiban végződik!😉

2
Lili
Lili küldte
január 13. 16:06

@Emese: hozzanak ők is áldozatot, például jöjjenek el jógázni.😜

1
Lili
Lili küldte
január 13. 16:05

@Emese: tudod, fogjanak meg ők minket! Nehogy már a nyúl vigye a puskát!🤣

1
Emese
Emese küldte
január 13. 15:39

Lili, néha áldozatot kell hozni egy célért.... Van rosszabb is mint oldtimer autókat nézegetni... vagy pecázni egy órát. Valahogy és valahol csak meg kell fogni a pasikat!!! 😉

1
Lili
Lili küldte
január 13. 14:38

@Emese: a jógán csak 2x volt eddig férfi. Én tuti nem megyek oldtimereket nézni, a repülők jobban érdekelnek meg egy csomó más. Például a világítótornyok, várak...

1
Lili
Lili küldte
január 13. 14:36

A jóga meg a torna az én ötletem volt... hiába, meg nem értett zseni vagyok... könyvet kéne írnom!😜🤣

1
Zoli
Zoli küldte
január 13. 14:16

@Emese: Kedves Emese, A jóga és a torna nem rossz ötlet, menni fogok. Veteránautóimat árulom, szóval olyan kiállításra már nem megyek :( Zoli

1
Emese
Emese küldte
január 13. 14:11

Orulok neki Matyi hogy megtanultal tancolni, a kicsi is jobb mint a semmi! En nagyon szeretek es amikor tancolni megyek, latnad micsoda harc folyik a nok kozott egy partnerert!!! Sorba kell allni es varni mert szegeny alig gyozi... 😃

1
Matyi
Matyi küldte
január 13. 13:52

Éppen ezért kezdtem el salsa-ra járni, már egy éve. Párt még mindig nem találtam ott, de sok hölgy ismerőst szereztem és már táncolni is tudok valamennyire. 😀

2
Emese
Emese küldte
január 13. 13:35

Igazad van Lili, nem is ertem miert nem jar el tobb ferfi olyan helyekre ahol sok no van egyutt. Pl. joga, zumba stb. A noknek meg Oldtimer auto kiallitasra kellene menniuk...

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország