Praktikus tanácsok társkereséshez

indította: Emese
Lili
Lili küldte
október 26. 12:48

@László: ezt jól kimagyaráztad!🤣

László
László küldte
október 25. 05:16

@Lili: A lepedő alatt azok csinálják, akik az akció hevességében már azt sem nagyon tudják, hogy most éppen hová is keveredtek. 😜 Annyi félelemelem van az ilyen dolgokban, mint mondjuk valakivel hosszú perceken át, teljes önátadással csókolózni, tehát zéró.

Lili
Lili küldte
október 24. 21:02

László eltűnt... elbújt a lepedő alá vajon?🤔

Lili
Lili küldte
október 24. 12:48

@Lajos: nem vagyok ijedős! 😆 Milyen népszerű lettem a fórumban. Nos, amikor van valaki, akkkor én szoktam megizzasztani, néha pedig én is megizzadok, de nem a lepedő alatt, hanem rajta. 😉 A félősek a lepedő alatt csinálják, László?

2
Lajos
Lajos küldte
október 24. 08:54

A nyáltengerböl két éves koromban kinöttem, de hogy Lilinek mi tetszene, majd eldönti maga. Söt, ha akarja elárulja, ha nem, akkor megtartja magának...

Emese
Emese küldte
október 24. 08:46

Lili nem az a fajta aki halálra rémül 😀 Nincs a pocakokkal bajom, exemnek is volt. Arra akartam felhívni a figyelmet hogy ha valakinek kb. a 6. hónapos terhességnek megfelelő hasa van, a tapadós pulóver kihangsúlyozza. A keresztbe csíkos is.

László
László küldte
október 24. 08:39

@Lajos: Látom nálad egy kis csordogáló nyáltenger is befigyelne még mellé pluszban. Majd meglátjuk, hogy Lilinek melyik verzió tetszene jobban.😴

Lajos
Lajos küldte
október 24. 07:53

Jjahhh... Álmodozzunk... Egy finom, illatos nöi test, amit te izzasztottál meg... Szerintem Lili halálra rémült...

1
László
László küldte
október 24. 07:06

@Lili: Aztán csak vigyázz, kedves Lili, hogy nehogy egy olyan párt találj magadnak, aki majd jól megizzaszt a lepedő alatt és a szaglása is kitűnő.😜

Tamás
Tamás küldte
október 23. 22:09

@Lili: Én kipróbáltam egy nőn. Két feles és ha érzi akkor nem Covidos. 🤣

Lili
Lili küldte
október 23. 22:03

@Emese: ezek szerint hetente újabb negatívumokat fogsz felfedezni az italodiszkókban?🤣 Szegény pulóveres, pocakos pasik - esélytelenek nálad!

Emese
Emese küldte
október 23. 21:42

Kedves László, Nagyot nevettem "illatos" történeteden és az azt követő bejegyzéseken! Én is nagyon szeretem a fokhagymát és a karantén alatt kihasználtam az alkalmat hogy ehessek belőle! 😀 Tegnap voltam táncolni és újfent több pulóveres urat láttam. Izzadtak alaposan a zsúfolt táncteremben de most egy más dolog keltette fel a figyelmemet: a pulóver alatt mennyire látszanak a pocakok! A kötött szövet a testhez simul és ugye kiadja a test formáját míg az ing elrejti.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország