Smink az első randin

indította: Barbara
Lili
Lili küldte
május 09. 17:25

@Lajos: neked volt már maszatolós randid?🤣

Lajos
Lajos küldte
május 09. 07:46

A smink az első randin egy nagyon fontos és megbízható hangulatmérő eszköz. Ha a pasi elmaszatolja, akkor jól sikerült...

Emese
Emese küldte
május 08. 21:05

Kedves Tibor, Az igaz hogy aki reggel is szép, ő igazán szép. De hozzászólásomban nem erről van szó. A nők többsége sminkeli magát és ha már teszi, tegye úgy hogy az eredmény jobb legyen mint az eredeti, ne rosszabb. Szerintem a körben kifestett szem nagyon öregít.

1
Emese
Emese küldte
május 08. 14:41

Vannak nők, főleg az idősebb nemzedék, akik a szemüket feketével körbe kifestik, szemceruzával vagy mással, jó vastagon. Én nem használok sminket tehát messze vagyok a szakértőségtől de azt vettem észre hogy ezzel a módszerrel a szem kisebbnek tűnik és a ráncok jobban látszanak. Más viszont a látvány ha csak a felső szemhéj van kifestve.

1
Emese
Emese küldte
április 05. 20:29

Én is elmaszatolom, ledörgölöm mert elfelejtem 😀

2
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 05. 17:08

"A lényeg az, hogy úgy menj, ahogy te jól érzed magadat. Nem kell megfelelni senkinek, csak magadnak. Légy önmagad. Ezt szeresse meg a másik és ne azt, amilyennek látszani szeretnél, de nem te vagy. Ha szereted magadat sminkelni, akkor úgy menj, ha szeretsz természetes lenni és nem szeretsz sminkelni, akkor meg úgy..." (Józsi írta valamikor májusban) 100%-ig egyetértek vele. Nekem mániám a hitelesség. Teljesen feleslegesnek tartom másnak mutatni magam, -akár az első randin is- mint amilyen valójában vagyok. A lányom sohasem sminkelte magát, mégis "elkelt". Néha, ritkán egy-egy nevezetesebb ünnepre kipingálta magát. Nem állt jól neki, zavarta, elpaszatolta a szemfestéket, mert elfeledkezett róla. Egész egyszerűen nem ő volt. A sminket is tudni kell "viselni". Amúgy meg ő smink nélkül is gyönyörű. Lilivel is egyetértek, mert én világ életemben szolidan sminkeltem/sminkelem magam. Hétköznap és ünnepnap is. Hozzám tartozik.

2
László
László küldte
április 05. 16:21

Szerintem egy kis szolid smink nagyon jól tud mutatni,és nagyon bájos is. És persze vannak akik smink nélkül is elbüvölően és csábítóan néznek ki és bármelyik férfit letudják venni a lábáról vele. Én nem vagyok a smink ellen,de a természetes szépséget részesítem előnyben. Kérlek szépen kedves Hölgyek ezért a kijelentésemért ne haragudjatok meg rám,de nekem ez a szerény véleményem.

2
Lili
Lili küldte
április 05. 13:11

@Emese: szerintem a szolid smink mindig hatásos, a nő jobban érzi magát tőle, a férfiak meg észre se veszik. Az csak jó, ha egy nő kiemeli az arcán azt, ami előnyös pl. a szemét egy szép sminkkel vagy a száját egy rúzzsal (nagyon sok szép arnyalata van).

1
Zoli
Zoli küldte
április 04. 15:18

@Emese: Kedves Emese, A Fantozzi filmek nagyon jók, de Magyarországon kevéssé ismertek. Emlékszem a filmre. A nő roppantul ki volt festve. Zoli

1
Emese
Emese küldte
április 04. 14:16

Most csak úgy a sminkről írok, nem az első randis sminkről. Van egy barátnőm, nálam 12 évvel idősebb, aki gyakran anyaian megint. Legutoljára azt kifogásolta hogy nem sminkelem magam és szerinte hozzá kellene tartoznia a megjelenésemhez. Néha használok alapozót és "pirosítót" ha még ez a neve : ) de a szemem körül semmit mert allergiás vagyok. Nyáron semmit csak napkrémet. Mindig meggondolom amit mond mert tudom hogy jóindulatból mondja de ez alkalommal nem változtatom meg szokásomat. Kíváncsivá tett a téma, megnéztem egy sminkelős videót. A 30. percben a 12. termék használatánál feladtam, még megnéztem a végeredményt ami tényleg szép de nagyon megváltoztatta a nő vonásait. Elolvastam a kommenteket is, sokan dícsérték az eredményt és megjegyezték hogy ők smink nélkül a kisközértbe se mennek el. Miért? kérdezem én... Ha aknét vagy valami csúnya bőrelváltozást kell eltüntetni, megértem. De ha nincs, miért? Megszokás? A médiák által a nők kötelességüknek érzik? Vagy csúnyának érzik magát nélküle? Megkérdeztem férfi ismerőseimet is. Az általános vélemény az volt hogy a túl erős smink visszataszító, a természetes hatású a nyerő, sőt többen kifejezetten a smink hiányát szeretik. Akkor most mit csináljunk 😀

1
Emese
Emese küldte
november 06. 22:43

Pontosítok az alakformáló bugyi témában: azt a fajta szövetet értem alatta ami enyhén nyom össze, viselete abszolút kibírható. Az a fajta szövet viszont ami olyan mint egy páncél, igen, összenyom de annyira kényelmetlen hogy se ülni, se lélegezni nem lehet benne, az egy igazi kínzás. Erről jut eszembe egy olasz filmben látható jelenet: kövérkés alkalmazott udvarol egy vele egy irodában dolgozó csini nőnek, meghívja japán étterembe. Mivel tudja hogy a nő kedveli a sovány férfiakat, egy méregdrága szabónál cseles öltönyt készíttet magának ami egy páncélszerű szövetből készült, alig tud benne lélegezni. Eljön a nagy nap, találkoznak, a nő megdícséri hogy lefogyott majd amikor megjön a rendelés, elkezdenek enni. Ahogy esznek, úgy pattannak le sorjában a gombok mire a nő csalódottságában el akar távozni. Keresi a kutyáját akit magával hozott de kiderül hogy a maitre-nek átadott kutya a pasi miatt meg lett főzve, ahelyett hogy enni adtak volna neki. ( Fantozzi sorozat, egy kisember keserédes életéről)

1
Anna
Anna küldte
november 06. 18:29

@Lajos: Igen, sajnos ez a gyakoribb és engem el is szokott szomorítani, mikor ilyen történetekről olvasok. De az meg megint egy másik fajta probléma, ha valaki nem meri/nem akarja vállalni magát ami ő - smink nélkül.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország