Számít neked a kinézet, és ami belül van?

indította: Csilla
Csabi
Csabi küldte
február 13. 14:00

Ez így van. Nekem pl. nincs semmiféle kisugárzásom általában (ezt meg is kaptam már és tudom is magamról). A képeken is azért vágok fapofákat meg furcsa geszusokat mert utálom ha fotóznak vagy ha magamat fotózom - nem tudok olyankor természetes lenni... De ez a "kisugárzás hiánya - llegyen pozitív vagy negatív" alapból hiányzik belőlem. Nem is igen szoktam mosolyogni - régebben nem így volt de mostanában ez van sajnos. Nem tudom miért... Bár én nem járok emberek közé, úgyhogy tök mindegy. A betegségem (az hogy iszonyatosan zavarban vagyok emberekkel, nem tudok bizonyos szituációkat kezelni, nem tudok ezekkel a dolgokkal mit kezdeni, vannak és kész...). És ugyanez tükröződik a képeken is - nem tudok természetes lenni rajtuk... Első találkozáskor pedig kimondottan zavarban vagyok. És mivel nálam hiányzik a pozitív és negatív kisugárzás is (olyan semleges) ezért mindig megkaptam, hogy "nincs meg a szikra". És nem adnak második lehetőséget, mivel mindenki az első benyomás alapján dönt. Pedig ha többször találkoznék valakivel, akkor ezek a gátlások oldódnának és annál jobban válnának le a burkaim, és annál jobban tudnám adni önmagam. De erre esélyt sem adnak! Nálam ezek a problémák főleg...

Imola
Imola küldte
február 09. 13:10

@László: Nem lehet és nem is kell szembeállítani a külsőt-belsőt. Egyetértek, hasonlóan látom a kérdést.

1
László
László küldte
február 09. 08:56

Szerintem ezt a két dolgot nem lehet ennyire élesen elválasztani egymástól, mert - normális esetben - szoros összefüggés van a két paraméter között. Ha valaki fejben, szívben rendben van, az általában megjelenik a külsején is, például egyfajta pozitív kisugárzás formájában, és ez nem igazán mérhető kilókban, centiméterben, stb. Viszont szerintem az a mondás is igaz, hogy ép testben ép lélek (kibővíteném ép szellemmel is). Továbbá szerintem az a mondás is igaz, hogy amit eszel, azzá leszel, és ez már igen szoros kapcsolatban van a testünk állapotával is. (Itt az eszel szerintem tartalmazza azt is, hogy mi az amit iszol, belélegzel, beengedsz a szellemedbe, stb.) (Úgy vélik sokan - közéjük tartozónak vallom magam is - ,hogy az ember a test, szellem, lélek hármasából épül fel, tehát szét lehet bontani részekre az egyént, de az nem egy hitelesen teljes képet fog mutatni az adott személyről, hanem csak lényének egy részét.)

1
Laci
Laci küldte
február 08. 12:20

Sziasztok nekem nem a külső a fontos hanem mind ember milyen valaki! A hozzáálása dolgokhoz a motivaciója az elet hez való viszonyulasa és a mindenapokhoz! Ez a fontos nekem! :)

Csabi
Csabi küldte
február 07. 18:21

Nekem egyébként nagyon sok féle/típusú Hölgy tetszik. Teljesen változó. De most én sem vagyok megelégedve a külsőmmel illetve a súlyommal. Sajnos súlyos betegség miatt hónapokig nem volt semmi étgondolatam, akkor 10 kg-ot adtam le (aminek mondjuk örültem :D ), de ilyen áron nem kívánom senkinek, hogy lefogyjon... Azóta majdnem a felét visszahíztam, mert van étgondolatam. Nekem is nagyon lassú az anyagcserém...

1
Péter
Péter küldte
február 07. 07:22

A helyes arc. A karcsú hölgyek személy szerint nem jönnek be, inkább az arányosan teltek.

Julia
Julia küldte
február 07. 06:38

Szerintetek mi a fontosabb egy csinos pofi vagy a karcsú alak? Jó persze együtt lenne a legjobb de mondjuk nincs így...

1
Péter
Péter küldte
február 07. 05:06

Rendben Kata, akkor így teljes a kép. 😘

Kata
Kata küldte
február 07. 04:57

Bocsi Péter! A pajzsmirigy működése valóban lelassul, ha hosszútávon stresszes az ember, de a szerotonint a tobozmirigy, az endorfinokat pedig az agyalapi mirigy termeli. Aki boldog, annak megfelelő mennyiségben. A többit tudjuk...

1
Péter
Péter küldte
február 07. 03:57

Egyébként sokan, akik túlsúllyal küszködnek, nem is tudják, miért jöttek fel a kilók. Több ismerősöm, sőt Édesanya is tapasztalja, hogy alig eszik, mégsem mennek le a pluszok. Van a nyak területén egy alattomos kis szerkezet, amely, ha teszem azt sokat stresszezünk, aggodalmaskodunk, akkor nem termel elég boldogság hormont és alul működik, lassítva az anyagcserét, vagy teljesen feje tetejére állítja azt: ez a pajzsmirigy. Ilyenkor az emberek többsége próbálja pótolni a hormonok, enzimek hiányát, mivel? Édességgel. Persze nem vagyunk egyformák, van, akinél nem okoz akkora problémát. Rajtam is van kb 5-8 kg plusz. Én annyit tudok tenni, hogy rendszeresen eljárok futni, edzeni, nordic walkingozni. Nagyon fontos lenne, ha az, aki mondjuk nincs megelégedve az alakjával, és szeretne változtatni, fejben határozza el, hogy mi az, amit el akar érni: mennyit szeretne leadni, mi az az ideális, amiben jól érezné magát. 10 évvel ezelőtt 102 kiló voltam a 175 cm magassághoz. Nagyon nem tetszett ahogy kinéztem, és eldöntöttem, lefogyok. 2012 májusában 67 kiló voltam...hogyan? Rendszeres séta, eljártam közösségbe edzeni (zumba, salsa) és nem volt szükségem boldogsághormont helyettesítő édességekre. Ennyi az egész. Azóta persze sok minden megváltozott, olyan munkám lett időközben, ami nagy fizikai megterheléssel járt és elfáradtam, így sokat ettem. Most 82-83 kg között vagyok, már évek óta.

1
Csilla
Csilla küldte
február 06. 19:43

Nem az hogy foglalkozok vele mert rég nem érdekel ki mit gondol rólam. De sok férfi ismerős is panaszkodik ha kicsit köpcösebb már nem nagyon akarnak vele ismerkedni. Szóval érdekes dolog ez

1 1
István
István küldte
február 06. 19:40

Nem hiszem, hogy nehezebb lenne. Mindenféle párosítás létezik ma már. De az tény, hogy akik más csoportba tartoznak (testalkat) azok sokszor szeretik megszólni a másikat. De nem véletlenül mondják, hogy nem kell foglalkozni az emberek véleményével sok esetben, mert csak a saját fejükben létező igazságot próbálják a környezetükre erőltetni, hogy így igazolja önmagát saját maga számára is... El kell engedni ezeket a társadalmi közhelyeket mert az csak arra jó, hogy a saját meg győződéseddel próbál szembe állítani. Én is el engedtem már az efféle ,,ez az élet rendje" baromságokat. Nincs tökéletes ideológia, csak olyan ami egy adott személy számára a legjobbat próbálja elérni. Mindenkinek van ilyen (jobb esetben) nincs okod ezen rágódni ki mit fogad el, úgysem lehetsz elég jó mindig mindenkinek. ✌️👌

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország