Számodra mit jelent a szabadság a párkeresésnél?

indította: Gábor
Ádám
Ádám küldte
május 25. 18:35

Hogy lehet a kommentet törölni?

1
Krisztina
Krisztina küldte
május 22. 18:31

Számonra azt jelenti a párkeresésnél a szabadság, hogy akkor és ott keresek társat, ahol épp jól esik. Ha társam lesz, minden bizonnyal akkor leszünk mindketten szabadok, ha minden találkozást gondolat előz meg és a nem a teher.

1 1
Emese
Emese küldte
május 18. 23:24

Kedves Gábor! Személyesen azt hiszem hogy a szeretet/szerelem okán nem érzem magam szabadabbnak, sőt. Túl vagyok egy hosszú házasságon és tudom hogy egy párkapcsolat mindig kompromisszumokkal jár és relatíve lecsökkenti a "szabadságodat" is. Alkalmazkodni kell de ez nem teher ha kölcsönös. Én azt szeretném majd érezni hogy "HAZAÉRTEM" : ő az, aki kell, erényeivel és hibáival. (és viceversa.)

1
Gábor
Gábor küldte
május 17. 14:15

Onnan tudod, ha valaki szeret, hogy szabadabbnak-könnyebbnek érzed magad vele, mint mikor Egyedül vagy...... .....vagy lehet hogy tévedek 🤔

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország