Szilveszter és Újév

indította: László
Csaba
Csaba küldte
január 23. 09:47

Csak úgy pörög a fórum, alig bírom követni az eseményeket... :)

1
Rózsa
Rózsa küldte
január 19. 20:43

Számomra a Szilveszternek 2 variációja létezik: 1.) Baráti társaságban egy vidám, zenés/táncos, eszegetős-iszogatós, sztorizgatós, jó hangulatú éjszaka. 2.) Egyedül pizsiben a tévé előtt, a távirányító az én kezemben és NEM KELL csinálni SEMMIT. Vagy csak azt, amit én akarok. Most ez utóbbit választottam és tökéletes volt! Éjfél után még elküldtem pár üzenetet, s mentem aludni. Így másnap kipihenten ébredtem, semmi fejfájás, semmi szájszárazság... s egy bőséges reggeli után egy hatalmasat sétáltam az első friss hóban. Isteni volt! Még a levegőnek is csodás tél illata volt! És nem fogadtam meg semmit! Hagyom, hogy történjen minden úgy, ahogyan történni fog, s majd kezdek vele amit tudok. 😊

2
Csaba
Csaba küldte
január 11. 15:04

Nem teszek újévi fogadalmat. Ha valamit elhatározok, ahhoz nem kell megvárni az Újévet. Január elseje is egy nap a többi között.

2
Csaba
Csaba küldte
január 11. 12:55

Újévi fogadalmak? Soha nem fogadom meg, hogy következő a következő karácsonyi ünnepek alatt kevesebb diós bejglit eszek. És mivel a kivétel erősíti a szabályt, így gyakorlatilag minden hónapban megfogadok valamit. tábori műszak alatt általában azt szoktam megfogadni, hogy az utána következő első szabadnapon csak semmittevés lesz, amolyan egész napos fetrengés. Na, azt azért mindig sikerül betartani. 😄

1
Emese
Emese küldte
január 10. 23:56

Táncolni voltam barátnőmmel, jól szórakoztunk, hajnali 3-ig roptuk. Én még bírtam volna de ő már nagyon fáradt volt. 😀 Másnap gyerekkel termálszálló néhány napig majd 7-én újrakezdődött az iskola és a munka. Nem tettem újévi fogadalmat, csak remélem az új év szerencsét hoz. Nagyon nehéz lesz egy velem kompatibilis, közel élő férfit találnom... Hiányzik már egy társ, a szó igazi értelmében. De tudom hogy nem jó ha szomorú leszek, addig is átérezni kell az életet, arra gondolni, ami van, nem arra, ami nincs. Talán ez az újévi "fogadalmam". Nem engedni az időnkénti rossz gondolatoknak.

1 1
Reverencia
Reverencia küldte
január 10. 13:57

@László: Kedves László! Köszönöm szépen, remélem, hogy így lesz! Hasonló sikereket kívánok mindenkinek!

2
László
László küldte
január 10. 12:47

@Reverencia: Akkor most jöhet a gondtalan, szabad élet. Egészséget és egy tökéletes társat kívánok hozzá!

László
László küldte
január 10. 12:45

@Éva: Én nem teszek újévi fogadalmat, de azt legalább betartom.

1
Tamás
Tamás küldte
január 08. 21:27

Mivel hogy nincsenek barátaim így a szilvesztert szokás szerint itthon töltöttem s kicsit többet vettem be a hangulat javító gyógyszeremböl...

Reverencia
Reverencia küldte
január 08. 16:23

A Szilvesztert családi körben töltöttem, és nem tettem újévi fogadalmat, de új életet kezdtem: nyugdíjba mentem. Egyelőre nagyon jól érzem magam.

2
Éva
Éva küldte
január 08. 12:08

Első magányos szilveszterem volt, még fogadalmat is elfelejtettem tenni, pedig szoktam, tenni is és betartani is. Egyébként mi értelme lenne?

2
László
László küldte
január 02. 14:17

Hogy telt a szilveszteretek? Van még aki tesz újévi fogadalmat és be is tartja azt?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország