Szilveszter és Újév

indította: László
Maria
Maria küldte
március 01. 20:34

@Hajnal: Ezt annyira aranyosan fogalmaztad meg, hogy: "hanem olyan dolgok, amik nem lehetetlenek, de kell egy kis lökés az univerzumtól a megvalósulásukhoz." Tetszett a megfogalmazásod, mert ez sokszor így van.... További gyönyörű estét kívánok! Üdvözlettel: Marikától 😊

Csaba
Csaba küldte
március 01. 18:59

@Hajnal: „kell egy kis lökés az univerzumtól” Például amikor a Nap vörös óriássá válik? :)

Hajnal
Hajnal küldte
február 27. 18:50

@Csaba: igen, ez igy van. De en nem ilyen dolgokat szoktam kívánni. Amikről te írtál, azok olyan célok, elhatározások, amit ha van elég motivációm es kitartásom, el tudok érni es bármikor el tudok határozni. Az Újévi kívánságok olyan dolgokról szólnak, amiknel nagyobb a szerencse faktor és kevesebb mértekben múlik rajtam. Nem a világbéke, mert az irreális, hanem olyan dolgok, amik nem lehetetlenek, de kell egy kis lökés az univerzumtól a megvalósulásukhoz.

2
Andrea
Andrea küldte
február 27. 17:30

Az erőlködés teszi tönkre a lelket. Hagyni kell, had jöjjön, amit az élet kínál, és közben tudni kell egyedül is boldogulni, önmagaddal tisztában és jóban lenni.

1
Csaba
Csaba küldte
február 26. 22:56

@Hajnal: Egyezzünk ki döntetlenben! :) Ha túl alacsonyra teszed a lécet, átléped azt, nem motivál, az eredmény nem lesz sikerélmény. Ha túl magasra teszed, lényegéban garantált a kudarc, ami viszont roncsolja a lelket. Tehát erőfeszítéssel elérhető célokat kell kitűzni, amelyekért kell ugyan küzdeni, ugyanakkor reálisan elérhetők. Akkor lesz valódi sikerélmény, öröm, elégedettség a cél elérése.

2
Hajnal
Hajnal küldte
február 26. 19:15

@Csaba: olyan dolgokat kívánni, ami realisztikus, vagy nagy valószínűséggel megvalósul, az egyenlő a felhagyással. :) Nincs értelme.

1
Maria
Maria küldte
február 12. 18:51

@László: @Mindenki: Kedves László és kedves Mindenki:-) Szilveszterkor dolgoztam: reggel 06.00-ra kellett mennem. Ezen a napon korábban engedtek el minket, 15.30-kor már úton voltam a belvárosba. Először is bevásároltam, mert egy-két dologra szükségem volt még. Aztán rövid pihenő és készülődés után ünnepeltem én is az év utolsó napján, vártam az Újév első napját.... Nagyon jó volt, fogadalmat nem tettem: viszont, amit a fejembe vettem, hogy meg szeretnék valósítani, az minden megvalósult..... Anélkül, hogy különösebben megerőltettem volna magamat... További gyönyörű estét kívánok! Üdvözlettel: Marikától

Csaba
Csaba küldte
január 31. 23:16

@Hajnal: Nem felhagymi kell a kívánságokkal, hanem reális dolgokat kell kívánni, mint például a narancs, banán, vagy mondjuk egy tábla csoki. Van esély arra, hogy teljesülni fog. :)

Hajnal
Hajnal küldte
január 31. 22:29

Kicsit már idejétmúlt a téma, de en színházban voltam Szilveszterkor. Mire vége lett az előadásnak, minden csupa fehér lett kint, nehezebb volt hazajutni. Otthon virsli, pezsgő aztán alvás, mert Újévre mindig ünnepi ebéddel készülök a családnak. Ebed közben hangulatosan az Újévi. koncertet szoktuk hallgatni Becsből. Fogadalmat soha nem teszek, inkább elhatározásaim szoktak lenni, bármikor az évben, amikor szükségét érzem. Újévkor kívánni szoktam, de rendre olyan dolgokat, amik nem szoktak teljesülni. Úgyhogy talán ezzel is felhagyok. 😂

Csaba
Csaba küldte
január 23. 09:47

Csak úgy pörög a fórum, alig bírom követni az eseményeket... :)

1
Rózsa
Rózsa küldte
január 19. 20:43

Számomra a Szilveszternek 2 variációja létezik: 1.) Baráti társaságban egy vidám, zenés/táncos, eszegetős-iszogatós, sztorizgatós, jó hangulatú éjszaka. 2.) Egyedül pizsiben a tévé előtt, a távirányító az én kezemben és NEM KELL csinálni SEMMIT. Vagy csak azt, amit én akarok. Most ez utóbbit választottam és tökéletes volt! Éjfél után még elküldtem pár üzenetet, s mentem aludni. Így másnap kipihenten ébredtem, semmi fejfájás, semmi szájszárazság... s egy bőséges reggeli után egy hatalmasat sétáltam az első friss hóban. Isteni volt! Még a levegőnek is csodás tél illata volt! És nem fogadtam meg semmit! Hagyom, hogy történjen minden úgy, ahogyan történni fog, s majd kezdek vele amit tudok. 😊

2
Csaba
Csaba küldte
január 11. 15:04

Nem teszek újévi fogadalmat. Ha valamit elhatározok, ahhoz nem kell megvárni az Újévet. Január elseje is egy nap a többi között.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408