Tabutémák társkeresésben. Avagy mit illik és mit nem?

indította: Lajos
Marika
Marika küldte
szeptember 17. 19:54

Üdv. Mindenkinek! Én is a nyíltság és főleg az őszinteség pártján állok, de azt hiszem, hogy a mai világban, főleg már ennyi idősen nem érünk rá hónapokig beszélgetni az időjárásról. Megismerni csak őszintén lehet egy másik embert. De azt figyelembe kell venni, hogy az első pár beszélgetéskor, első pár találkozáskor nem fogom a másikat kifaggatni a személyes vagy családi gondjairól, anyagi helyzetéről. Bár ha olyan téma kerül szóba pl. ingatlan eladása vagy munkahelyi gondok vagy családi osztozkodás, és a másik félnél nem látom, hogy kerüli a témát, akkor én óvatosan szóba szoktam hozni, hogy ha van kedve, akkor tudjon róla beszélni. De természetesen nem erőltetem, mert teljesen megértem azt is, ha elsőre nem akarja kiteregetni a szennyest. Azt még kiemelném, hogy kizárólag szóban, mert írásban ez különösen veszélyes terület, hiszen nincs semmi visszajelzés a másik fél reakciójáról. Azt hiszem, hogy egy ismerkedésnél figyelemmel kell lenni arra, hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinek máshol vannak a határai.

Zoli
Zoli küldte
szeptember 17. 17:16

Sziasztok nos a dolog téma az mindenkinek relatív ki mennyit enged láttatni magából. Nekem nincs túl sok dolog témám én viszonylag hamar megnyílok nem is látom értelmét annak hogy ne. De azért bizonyos mértékig óvatos vagyok. De a nyíltság és az őszinteség mellett szerintem nincs szükség dologkra de ez csak az én véleményem.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
szeptember 17. 15:03

Üdv mindenkinek! Úgy tűnik már maga a témafelvetés is dolog, hisz több mint egy hete nem kapott választ 🙃 Bár első gondolatom az volt, hogy minden a feleken múlik, ha mindkettejüknek belefér, bármit is lehet már a kezdetektől, mégis, igen, szerintem vannak dologk. Igazából minden, amit az ember nem mondana el akárkinek mert túl személyes. Amihez kell egy már kialakult bizalom. Nos ez egyénenként eltérhet. De hogy konkrétumokat is írjak: nálam a ualitás bármilyen aspektusa (ki hányszor meddig mit és hogyan szeret) egész biztosan nem lehet megbeszélnivaló tárgya egy jó darabig. Még akkor sem, ha ez fontos része egy párkapcsolatnak. Majd, ha eljön az ideje, megtudja a kiválasztott, akit érint. Előbb legyen meg az összhang másban, az alapok, amikre építkezni lehet. Ez nem azt jelenti, hogy egyébként nem lehet erről velem beszélni. Ugyanígy vagyok az anyagiakkal, bár ha nincs elsietve az ismerkedés, itt már úgyis átjönnek dolgok menet közben. Fontosabb a személyiség, az élethez, élethelyzetekhez való hozzáállás. Ha ezek szimpatikusak, akkor lehet bekérdezni "meredekebb" témákat. Történet: kaptam már olyan első kérdést, hogy milyen alsóneműt hordok. A következő mondatommal elköszöntem... Akarták első telefonos beszélgetés alkalmával megtudni, konkrétan mire számítsanak tőlem az mindenben. Összevesztünk (azon, hogy én nem akartam erről beszélni de erősködött), aztán úgy döntöttem, én itt most befejezem az ismerkedést. Nem jó ajtóstul rontani a házba.

3
Lajos
Lajos küldte
szeptember 07. 15:39

Üdv Hölgyek / Urak! Rengeteg dologtéma fel tud merülni társkeresés, vagy akár első randi során. Például: Hány partnered volt eddig? Szeretnél-e gyereket? Mennyit keresel? Neked mekkora van? Miért nem házasodtál meg eddig? Stb. Szerintetek mik ezek és mi az amit illik, vagy nem illik megkérdezni?! Nyúltatok már bele esetleg ti is a "méhkasba" egy egy kérdéssel, vagy sértettek-e meg titeket hasonlóképpen? Várom a történeteiteket, véleményeiteket, válaszaitokat!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország