Társkeresés nehézségei gyerekekkel

indította: László
Emese
Emese küldte
január 20. 23:23

Mint Laci írta, vannak ex házastársak akik a gyereket mint eszközt használják a másik manipulására vagy ellene akarják fordítani. Bár vannak akik gyűlölik egymást évekig, szerencsére nem ez az átlag. Általában az exek beszélő viszonyban maradnak, már a gyerek érdekében is. Szerintem fontos hogy a gyereknek maradjon apja/anyja, akkor is ha nem vele él. Ha elvált férfivel fog összehozni a sors, elengedhetetlen hogy az exével civilizált legyen a helyzet mert az állandó idegeskedést és haragot szeretném elkerülni.

1
Attila
Attila küldte
január 19. 14:09

Ha a tehén kell a borjú is. Ez egy mondás. Nem valami szép. Gyerekek a tisztaság az ártatlanság szimbolikája is. Így nézzük őket! Lehet hogy belőle lesz a következő királynő vagy király! A kamasz gyerekekkel meg lehet " felnőttesen" játszani beszélgetni.. Gyerekektől rengeteget lehet tanulni is! Sőt! Gyerekek mondanak olyat is amiből életünk felemelkedik. Ők külön vannak mindenkitől önálló személyiséggel rendelkeznek. Nekem más gyerekei intéztek élethelyzetembe jót amiért mai napig hálás vagyok!

4
Lili
Lili küldte
január 19. 12:20

Az én gyerekeim már kamaszok. Ebből a szempontból az jó, hogy elvannak otthon, nem kell folyton a sarkukban lenni. Viszont van véleményük és a nagyobbik el is mondja...😆 A válást követő évben megismertem egy férfit, első randira már hozott csokit a gyerekeknek. Neki is volt 3 gyereke 2 anyától. Amikor egyre többet találkoztunk, a gyerekek is barátkoztak vele. De a pár napos belföldi nyaralás már nem alakult jól, utána szakítottunk (furán viselkedett). Ott már a fiam beszólt neki, megvédte az anyukáját. Azóta ő kevésbé barátságos, neki több idő kell elfogadni valakit. Szóval, van előnye és hátránya is a gyerekeknek. De olyan pasi nem kell, aki nem fogadja el őket! És inkább legyenek gyerekei, mint ne legyenek.😉🙂

4
Laci
Laci küldte
január 19. 12:13

Én azért kértem, hogy ne legyen gyereke, mert első körben szeretném a majdani sajátomat nevelni. Ha 40-50 éves lennék, ez biztos, hogy nem lenne kizáró ok. De valljuk be, hogy Magyarországon a válások nagyon kevés esetben mondhatók kultúráltnak. A gyereken keresztül próbálnak hatni így vagy úgy a másikra. Ezek a játszmák pedig sok embernek nem hiányoznak.

2
Emese
Emese küldte
január 19. 10:05

Regota akartam kerdezni gyerekes anyaktol hogy nekik gondjuk volt- e a tarskereses a gyerek miatt? Amiota jol vagyok es ahogy az olasz mondja, a " hatam moge dobtam a multat"; kb. egy eve, nekem kifejezetten az az erzesem hogy a gyerek nemcsak hatrany hanem elony... Elegge kritikus vagyok a gyerekkel szemben de el kell ismernem hogy nagyon jopofa tud lenni, vidam, kivancsi, minden jatekban benne van, egyszoval jo tarsasag. Azt vettem eszre hogy az irantam erdeklodo ferfiak rajta keresztul ( neki adott ajandekok, iranta torteno erdeklodes stb. ) probaltak kozeledni felem. NB nem pedofilokrol van szo, felreertes vegett. Biztos van akinek azert nem tetszettem mert "csomaggal erkezek" de tobb tisztesseges szandekkal erdeklodo ferfit a gyerek jelenlete nem ijesztett meg. Ennek orulok es biztatok minden anyat hogy ne keseredjenek el, van aki kizar minket de van akinek igy is kellunk!

1 2
Ilona
Ilona küldte
január 20. 13:27

Hidd el nem csak férfiaknak nehéz gyerekkel a társkeresés. Én 0-24-ig vagyok a 3 éves lányommal. Szerinted hány férfinek tetszik, hogy (sarkítva) bocsi, de a homokozó mellett megtalálható vagyok? Vagy bocsi, de nem tudok munka utáni randira menni egy kávéra mert futok a gyerekért? Vagy bocsi de beteg lett a gyerek.... és még sorolhatnám. Hát igen..... A tolerancia, megértés, újratervezés....... No persze meg a világbéke!😊

4
Timi
Timi küldte
január 19. 21:34

Én azért zártam ki, mert úgy vettem észre, az elvált apukák nem igen akarnak mégegyszer elköteleződni. Nekem volt egy nyolc éves kapcsolatom egy elvált férfivel. Igen ennyi ideig vártam a csodát, de bekellett látnom nincsenek csodák! :( Igen lehet kellene adnom egy esélyt, hátha, de nem is tudom! Nem egyszerű dolgok ezek!

1
István
István küldte
január 18. 15:13

Lehet fokozni: Vannak gyermekeim és velem élnek, de neked ne legyen veled élő. Hasonló: Jó néhány kilóval több vagyok, mint kellene, de a partnerem legyen filigrán. (A 30 centiméterrel magasabbat és a 30 kilóval többet sem értem.)

5
László
László küldte
január 18. 12:43

Csaó, több bemutatkozásban olvasom "komoly kapcsolatot keresek" a partner adatai között : egyedül éljen, ne legyen gyereke kizáró okként jelzik. A legtöbb férfi társamnak van gyermeke. Nem vele él. de a törvény kötelezi, sőt a kapcsolatuk is ezt kívánja, a mai vilagban alberlet, egyéb lakhatási formációk vannak. Értem én a női bajokat, de kölcsönös szimpátia kellene, hogy ezeket a problémákat tudja két felnőtt ember kezelni es nem "gondnak és kisajátításként fogja fel. Ti mit gondoltok erről??

4

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország