Társkeresési elvárások nők és férfiak részéről

indította: Csabi
András
András küldte
december 16. 22:25

Ezért nem írok én rá senkire🤷‍♂️. Pár hónapja vagyok fent. KB 10nőt néztem meg, abból 2re írtam rá. Az elsővel pár mondat után aranyosan barátságosan le írta nem én vagyok akit keres majd ezt én illedelmesen meg köszöntem és ennyi volt. A másik hölgy el olvasta amit írtam de se bukk vagy bakk🤷‍♂️.. Felesleges kőr futamok. Akik rám írtak érdekessen a mai napíg értelmesen kommunikálunk mint barát vagy mint két ember🤷‍♂️

3
Áron
Áron küldte
december 16. 21:47

@András: Ha valakinek jók a fotói, az tán már elég is. Plusz, nem állítja be a levélküldési beállításokat (ami itt is 4 fokozatú), mert minek azt... :D

András
András küldte
december 16. 16:36

@Áron, @Matild: a darabszámot nézve simán elképzelhető, hogy egy nő akár több száz levelet is kaphat, akár a regisztráció első pár hetében. Ha valakinek jók a fotói, dekoratív külsővel rendelkezik, a bemutatkozó nem túl rövid, nem túl bőbeszédű, van a mondanivalója frappáns, egyedi, akkor simán bepróbáloznak nála rengetegen. Tekintet nélkül a keresési paramétereire, amit a nő megadott. Persze a megkereséseknek csak kis hányada értékelhető komolynak.

Áron
Áron küldte
december 16. 13:09

@Matild: Nem egy és nem két olyan nő van, akinek sikerül összehozni a 120 olvasatlant. És ezt simán 1 db oldalon, tehát nem számolom azt a szintén tipikus jelenséget, hogy több oldalon is gyűjtögeti az olvasatlanokat. Bár amikor az említett hozzászólást megírtam, tulajdonképp a hasamra ütöttem, de sajnos gen beszélhetünk túlzásról. :D Hozzáteszem, most a keresési beállításaimban 46 év a max. a legtöbb helyen. Bizonyos oldalakon nincs erről információ, csak az elbeszélésekre támaszkodhatok. Randiztam már olyannal is, akinek 50 olvasatlanja volt permamensen, bármit csinált, nem bírta lejjebb vinni. Én meg véletlen pont megfelelő pillanatban írtam, és olvasta az üzenetem, mielőtt az lejjebb csúszik vagy 2 oldalnyit. Ha mondjuk nem lép be 1 hétig, na akkor tippelj, mi történik... :D Ő ezt nem várta meg, törölte a fényképét. A levelek nem álltak meg persze, de akkor már csak tizenvalahány ment neki naponta. Bizonyos oldalakon részleges információ van, mint pl. itt. Egy adott rangot elérve látható az olvasatlan levelek száma, amennyiben az 0 és 10 db között van, felette egységesen 10+ szerepel. Például tegnap késő este írtam valakinek, akkor én voltam a harmadik olvasatlan. Délelőtt tartott 10-nél. Kevesebb mint 12 óra alatt, és hol van még a délután? :D Úgy dönt, nem lép be/nem olvas levelet/kiválaszt 1-et és a többi nem érdekli, nem nehéz elképzelni, hogy pár (semmiképp nem túl sok) napon belül megvan a 3 számjegy. Ahol meg konkrétan ki van írva a darabszám, ott meg evidens, előfordulnak 200 feletti értékek is.

1
Emese
Emese küldte
december 16. 09:06

Kedves Tündi! "Ami nem tetszik a másikban, az magunkban is tükör, megoldásra vár." Nagyon szép, elgondolkodtató mondat.

2
Matild
Matild küldte
december 16. 08:52

@Áron: Szia Áron! Azért én kiváncsi lennék arra ez EGY emberre aki ezeken az oldalakon kap 120 ismerkedési szándékkal megírt levelet???? / tán az összes ilyen oldalon együtt véve sem akadna ilyen?!/😜

1
Maria
Maria küldte
december 04. 19:18

Sziasztok😊! 1. Válaszadás – mindig minden levelemet megválaszolom, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek jár az az alapvető tisztelet, hogy válaszolok a leveleire (Megjegyzés: Van, amikor több nap késéssel tudok megválaszolni egy-egy levelet, itt kérek utólag is elnézést…). Igen, akkor is, ha az a válasz egy nemleges válasz… Igen, kaptam és kapok én is elutasító választ, elfogadom // elfogadtam és megértettem // megértem mindent. 2. Feltöltött képek – Fontosnak tartom a feltöltött képeim folyamatos frissítését. Nemcsak a saját érdekem, de mások számára is legyek látható… Értékelhető…. Elérhető…. 3. Keresési feltételek – Nagyon nehéz főleg lelki szempontból, ha valaki tetszik és az ország másik felében lakik… DE ezt el kell // kellett fogadnom és ez teljesen rendben is van. 4. Naplóbejegyzések – néha elolvasom a naplóbejegyzéseiteket, nos, azon a véleményen vagyok, hogy nagyon mély érzésűek vagytok, NŐK és FÉRFIAK egyaránt, hogy színesek vagytok, sokféle téma foglalkoztat Benneteket… Örülök, hogy erre is van lehetőség, elolvasni Benneteket. 5. Személyes találkozás – itt szeretném még egyszer megköszönni a személyes találkozás lehetőségét Mindenkinek, akikkel találkozhattam élőben… Nagyon nagy élmény volt és valóban nagyon boldoggá tettetek vele…. Mára ennyit rólam, további gyönyörű estét kívánok Nektek: Marika

1 1
László
László küldte
december 04. 15:40

@Tündi: Egyet értek veled ismét. Nagyon sokan nem veszik észre, hogy a nem válaszolással földbe döngölik annak az önbecsülését, aki megtisztelte őket egy ismerkedést kezdő levéllel. (Tudom, vannak olyan levelek, amik nem ütik meg az alap műveltségi szintet, de arra ott van az automatikus elutasító üzenet.) Jómagam minden levélre válaszolok. Ha elutasító levelet kapok, azt megköszönöm. Volt rá példa itt az oldalon, hogy egy ilyen megköszönő levélből hosszú, baráti levelezés lett. András ötletét lenyúlom. Csinálok egy hallal tartásolós, szakállas profilképet pörköltszaftos pólóban. Fordított pszichológia. Hátha bejön. Mondjuk nem pecázok, de van akvárium.

1 1
Norbert
Norbert küldte
december 04. 14:48

@Kedves Tündi Teljes mértékben ez a véleményem nekem is. Én ha éppen olyan pillanatban vagyok. Hogy csak fel léptem. De valamit csinálok közben és nem érek rá. Még akkor is ha látom hogy írtak nekem vagy gondoltak rám. Őrülök neki. Feldobja a napomat. És ha nincs időm. Gyors be gépelve egy kettő mondattal azért megtisztelem a másikat. Ha negatív válasz jön én fel vagyok rá készülve. És tiszteletben tartom a véleményét. Nem vagyunk tökéletesek. Ezért el kell nézni a hibát. És segíteni a javulásra. Mindenkinek más és más az ízlése,véleménye ezt kell fogadni. Sikeres társkeresést kívánok neked, illetve mindenkinek!

2
Tündi
Tündi küldte
december 04. 08:42

András@ Más fejével nem szoktam gondolkodni. Hisz nem tudom a körülményeit életét,mit miért tesz. Amikor valaki regisztrál egy ilyen oldalra,vállalnia kellene a korrekt emberhez méltó használatát. Azt azért túlzásnak érzem, hogy naponta több levelet is kaphat valaki s ez miatt nem válaszol mert elege van.Talán az elején lehet ez,de van szűrési ,s többfajta lehetőség is. Akkor hibernálhat vagy törölheti magát ha ezt a lécet se tudja megugrani. S ez még nem egy párkapcsolati probléma.Mi lesz ha komolyabb felelősségteljesebb döntésre kényszerül. Nem sarkítanám ki ,de lehet magamból kiindulva ,ezek nem minden nő fejében fordulnak meg amilyen szituációkat írtál. Miért kellene túlgondolni valakit akivel még egy levél váltás se történt.Engedem,, Személyszerint nem akarok még egyet gondolatba ,se ártani azért mert nem felel meg.Elég baj az neki ha ezt se tudja kontrollálni,megoldani. Nekem is van egy kedves mondatom amely mégsem bántó ,ha valakit elutasítok. Sokfélék vagyunk.Mindenki másképp éli meg a dolgokat. Ami nem tetszik a másikban az magunkban is tükör,megoldásra vár. Majd ha a feltétel nélküli szeretet hálójába bekerül valaki akkor érti meg ennek is a lényegét. Mindenesetre kitartást kívánok mindenkinek az oldalon!

1 3
András
András küldte
december 04. 08:21

@Tündi: ha nő lennék és naponta megkeresést kapnék, akkor lehet én is belefásulnék és hagynám a folytonos válaszolgatást. Pl 1. nő leírja, milyen férfit keres. Ír neki valaki, akit más paraméterek jellemeznek (kisebb, nagyobb, könnyebb, nehezebb, merre lakik, diploma van-e, ...). Szegény nő azt gondolja, hogy tud ez a pasi egyáltalán olvasni? Na elmegy ő a... Pl 2. Férfi tudott olvasni, de a fotók alapján nem szimpatikus (hallal tartásol, szakállas, ronda, pörköltszaftos a pólója, ...). Szegény nőnek a hideg futkos a hátán, hogy ennek a pasinak azt sem enegdné meg, hogy mellé üljön a moziban, nem hogy... Pl 3. Férfi tud olvasni, talán szimpatikus is lehet. Na, az övét elolvassák. Ha nem tud jól és helyesen írni, olcsó frázisokat dobál (Szióka, ismizünk?). Szegény nő konstatálja, hogy ez a pasi sem üti meg azt a szintet, akivel ő szóba állna. Szerintem a megkeresések 95 %-a ilyen. Pár rövid pillanat után lapát, törlés. Nem szeretne kényelmetlen helyzeteket a nő, nem magyarázkodik, ne legyen keresetlen viszontválasz. Tök fölösleges bármit is írni. Hogy mi a maradék 5 % sorsa? Egy része biztos megy a kukába, hogy biztos, ő sem különb a többinél. Egy kis részének lesz csak folytatása. Azért volt már nekem is randim. :)

1
Tündi
Tündi küldte
december 04. 01:35

Szeretettel Üdvözlök Mindenkit! Ahogy látom az üzenetekkel kapcsolatosan is sérelmezitek sokan ,nemtől függetlenül a válaszadások arányának alacsony szintjét. Véleményem szerint ez az elsödleges szűrő, mikor elindulhatna egy ismerkedés. Nem is gondolják a tagok ,hogy egy ilyen apró cselekedet milyensége azonnal ,a saját jellemüket mutatja meg a másiknak .Igy könnyen láthatóvá válik értelmi ,érzelmi intelligencia szintjén való elhelyezkedése,emberi hozzáállása felénk. Önmaga bemutatása is egyben,hisz már egy közös szituációban kellene cselekedni. A válaszadás nem elköteleződés,de egy ilyen plattformon hangsúlyt kaphat az illetőre nézve a tisztelet fogalma is. Soha nem hagytam válasz nélkül egyetlen levelet sem az évek alatt. Ez magam megnyugvása is. Aki időt energiát,plussz kedves szavakat áldoz rám,az a minimum ,hogy válaszommal megtisztelem,minden esetben. Néha nem könnyű egyik félnek sem az elfogadás, a nemleges válaszok miatt is. De sok kagylót kikell nyitogatni, mire rátalálhatunk az igaz gyöngyszemre. A lényeg ,hogy nem baj ha valaki nemtisztel meg válaszával. Valószínű nincs lelkében harmónia. Mert, ha rendbe vagyok önmagammal ,akkor másokkal se harcolok, játszmázom. Hisz különböző szemüvegeken át látjuk a világot. Ha valaki úgy érzi, nem akar válaszolni,az elgondolkodtató,mert biztos nehéz lehet neki igy élni ,ha már ez a válasz üzenet is ,egy akadály ,nehézség az életében. S úgy gondolom,tönkre menni nem kell segiteni senkinek ,azt láthatóan egyedűl is tud.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország