Társkeresőként egyedül élsz? Hogy bírod? Mit javasolnál a hozzád hasonlóaknak?

indította: Tibcsi
Csaba
Csaba küldte
március 31. 23:00

@Krisztián: "A tudó nem beszél, a nem-tudó beszél" Az idézetet az adatlapodat olvasva kerestem neked, mert úgy láttam, hogy a Lao-ce idézeteket kedveled. 🙂 Egyébként sok sikert kívánok neked itt a komoly társkereséshez! Visszatérve az eredeti témához, a legelső hozzászólóval (Zoli) értek egyet, hogy sokat számít, hogy valaki miért él egyedül elvált, özvegy... Én özvegyként néhány éve élek egyedül, bár minden egyes nap éreztem a párom hiányát, de eddig eszembe sem jutott új társat keresni. Társas lények vagyunk, ezért most úgy gondolom az esélyt meg kell adni, de nem kell megrögzötten akarni. Egymásra találunk, ha úgy kell lennie. Javasolni én csak azt tudnám, hogy járj ñyitott szemmel a világban, ne ítélj látszat alapján, ismerkedj bátran, az online társkereső csak egy lehetőség, de nem az egyetlen. Csinálj és tanulj új dolgokat, de ezeket önmagadért tedd, ne másoknak akarj megfelelni.

1
Krisztián
Krisztián küldte
március 31. 07:46

Feri bácsi :-) Ha az én értelmi szintemen lennél... ne haragudj, de ha nem gond én most nem kezdenélek ki itt mindenki előtt.. Marci: nem, nem fizetek senkinek egy árva ruppót sem. Az k**vázás lenne. Van akinek megy a csajozás ingyen, van akiknek pénzel sem. Kedves Emese jól értelmezte a kapcsis irka-firkámat, de sajnos az oldal alkalmatlan rá hogy megosszam hogy hogy csináltam. Nem adnék lehetőséget hogy álljon a bácsik cerkája potyára.. Megmondom őszintén, nem tudom hogy kellett-e válaszolnom ide erre vagy sem, megsértődni nem tudok, a bácsi szavai olyan elenyészőek számomra.. De örülök hogy van véleménye. Tiszteletben tartom.

1
Emese
Emese küldte
március 30. 09:25

Kedves Kriszti, Mintha magamat olvasnám. 4 éve, pont a Covid előtt szakítottunk, 52 évesen egy 6 éves gyerekkel nagyon rossz passzban voltam, képzelheted! Sírtam hogy ugyan ki fog még engem figyelembe venni? Lesz-e még valakim vagy egyedūl fogok meghalni? Ilyen szomorú gondolatok cikáztak a fejemben. Két év kellett hogy fel tudjam dolgozni. Addig nagyon hiányzott, aztán rájöttem hogy igazából a szokásaink hiányoztak. A szokás megnyugtató az emberi agyra. Nekem a sport segített sokat és egy cikk, amit olvastam valahol. Lényege: a boldog nő vonzó egy férfi számára. Nők, tegyétek azt, ami boldoggá tesz titeket és meglátjátok az eredményt. És tényleg így van, azóta voltak komoly érdeklődők, rendes férfiak. Sajnos eddig nem találtam meg akit keresek de már az a tény hogy keresnek, igazolja a cikkben leírt gondolat helyességét. Nagy ölelés Emese

Emese
Emese küldte
március 30. 09:10

Szia Marci! Ha fizet, úgy könnyű.... Azt mindenki meg tudja csinálni. De ha jól értettem, ő nem fizetett. Na, ezt nehezen tudom elképzelni, hogy volt képes rá.

Marci
Marci küldte
március 30. 07:16

@Emese Fizet nekik érte. Miért lennének féltékenyek?:D

1
Ferenc
Ferenc küldte
március 29. 23:23

@Csilla: kezeid csókolom, talán azért, mert olyan értelmi szintű antipacákok vannak, mint itt lentebb, gügyögő egybites, kapcsolat helyett "kapcsizik", egyszerre 5 lotyoval hetyeg, stb. Idevág egy jó vicc: Férjek Grand Slalom: Egy nap 5 menet, ebből ötödik a feleség...

2
Lajos
Lajos küldte
március 29. 23:22

Teljesen egyetértek Évával. Az ember addig keressen oldalakról partnert, amíg fiatal. Ha majd komoly kapcsolatot szeretne valaki, majd ráér akkor eltitkolni egymás elől az öt nőt... Csak így tovább az őszinte, boldog kapcsolat felé!

2
Éva
Éva küldte
március 29. 19:02

@Csilla: Szia! Nehéz lehet átélned a szeretethiány érzését. Hidd el az idő begyógyítja a sebeket,s meglátod minden megszépül,amint azt érzed el tudtad engedni,ami fájt és hiányzott,és teljesen más érzésekkel tudsz belevágni,érdeklődő lenni egy új kapcsolatra.

Éva
Éva küldte
március 29. 14:24

@Krisztián: Szia! Igen,még fiatal vagy. Korodnál fogva teljesen más életszemlélettel bírsz párkapcsolatok terén,s így is éled az életed. Nincs ezzel semmi baj,jól teszed.... Kb: 10 év múlva a zöld alma elkezd pirosodni érni,s majd abban az idődben bölcsebben,éretebben fogod látni a párkapcsolat rejtelmeit. Most még lubickolsz, tedd is azt és átérezd a kínálat lehetőségeit a hölgyek körében,s aki kapható az általad megélt kapcsolatokra,élj és átérezd az életet. További sok sikert! :)

Emese
Emese küldte
március 28. 14:55

Kedves Krisztián, 5 nőnemű partner akik tudnak egymásról és nem féltékenyek ? Ezt hogy csináltad? A " kis ördögi gondolat ami kifeszíti gondolataim reteszét" kifejezés egy igazi gyöngyszem!

2
Lajos
Lajos küldte
március 28. 13:06

@Krisztián minden szavával tökéletesen azonosulni tudok. Én sem tudnám jobban megfogalmazni, hogy érett, komoly kapcsolatot keresek. Ui.: Itt ajánlom mindenki figyelmébe a " Humor a társkeresésnél" c. topicot... Halkan jegyzem meg, hogy hozzám hasonló sincs még egy, de ez csak a többiek szerencséje...

1
Krisztián
Krisztián küldte
március 28. 09:11

Társkeresőként egyedül élek. Nagyon jó, nagyon szabad. Igaz a fiam (5) gyakran van velem, nálam alszik és ezek az igazán boldog idők. Válás után 3-4 hónappal elkezdtem csajozni. oldalakon hamar lett partner, azt hiszem minden nagyképűség nélkül legalább 20-30 kedves hölgy. Túlzásba vittem. Olykor azon kaptam magam hogy bakker már megint csak a farkam húz.. De mentem. 5 nő megmaradt akik tudtak is egymásról, mégsincs féltékenység belőle. Pár hónapig szuperül ment minden, volt a találkozókban rengeteg energia, teljesítmény. Igen költséges tud lenni, cserébe úgy éreztem minden igényem ki van elégítve. A szó szoros értelmében. Talán felesleges lenne részletezni egy nagyon potens férfi gondolatait, ezt a fantáziádra bízom. 5 nő már tudta hozni az igényeimet. (1 is tudná de hol van?) De még mindig nem mindet. Ezért kicsit elszomorodtam, és kettővel megszakítottam a kapcsolatot. Hárommal próbáltam több minőségebbi időre törekedni, hogy nyerhessek egy kis őszinte érzelmet, olyan igazi szívből jövőt, de ezt nem tudták produkálni. Mindig csak a , felfaltak és én is őket. Mondjuk ebben is állapodtunk meg. Kigyulladt a csekk endzsin odabent, szóval visszavettem a tempóból. Nem azt mondom hogy hiába kerestem, (mondjuk nem szerelmet akartam) de ismét rájöttem (mint kb. 10 évvel ezelőtt) hogy nem kereshetem ilyen bőszen a szerelmet, mert az majd jön ahogy eddig. Kétszer voltam szerelmes. 19 voltam mikor először, ez volt az igazi tiszta őszinte, 29 amikor úgy éreztem hogy ez most a mindent elsöprő. Itt megházasodtam, 3 évre rá elváltunk. Azt most megyen itt a nézelődés-ismerkedés kéremszépen, viszont azt kell hogy mondjam: Tudom mit akarok és mire gondolatom. Tudom mit tudok és ismerem magam. Nem állhatok le olyannal aki nem felel meg az igényeimnek. És Te sem. Lásd be. Nem elég ha szép meg kedves, és az mindenben egy 10/5 Nem jó ha kedves és jól főz, mellette nem szép (nekem). Megalkuvás, kompromisszum, blablabla. Értékrendek.. igen ezek jópofa dolgok, de könyörgöm mit csináljon az ember ha belül valaki oly gyönyörű és csodálatos, külsöleg meg mondjuk nem tetszik?! Fogadjuk el úgy ahogy van?! Na peersze, közöny. Azt jön majd egy kis ördögi gondolat ami kifeszíti gondolataim reteszét, majd azt mondja, gyeere komám, nézd csak, vele megélheted a gondolataidat. Oszt akkor annak a kapcsinak vége, jön a gondolat-megélés. Aztán gyorsan annak is annyi mert csak egy gondolat beteljesítője volt nem több. Retesz alá vetni gondolatainkat kb. olyan mintha összeszorított fogakkal énekelnénk. Szerintem. Hogy mit tanácsolnék a hozzám hasonlóknak! -Nincsenek hozzám hasonlók- Annyira egyedi és személyes dolgok ezek hogy a tanácsok gyakran nem relevánsak. Annyi biztos, meg kell tenni mindent, menni kell csinálni kell, bátran, büszkén, de tán ami a legeslegfontosabb: Tudd mit akarsz és ne engedj a 21-ből. Ki kell tartani az elveink és gondolataink mellett, mert ha nem akkor egész egyszerűen ráb***ol :-) Nehéz és kemény dolgok ezek, akik meg puposkodnak és mézes-mázos szépítgetésbe kezdenek.. hát.. egy másik alkalommal ha kedvem szottyan megfogalmazom.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország