Te milyen célból regisztráltál a társkeresőre?

indította: Margó
Margó
Margó küldte
március 08. 18:02

Kata,,igen, nagyon nehéz dolog megtalálni azt az embert,akivel az a sok,sok minden egyezik,amitől jól működhetne egy kapcsolat.Remény hal,,él vagy hal?!Minden ki derül.

Kata
Kata küldte
március 08. 16:27

Kedves Margó! A cél, a gondolat és a lehetőség nem mindig egyezik. Sőt! Talán egyre ritkábban. De persze a remény hal meg utoljára.😊🍀

Margó
Margó küldte
március 08. 14:51

Szia Kati,azt hiszem többen is hasonló kapcsolatban gondolkodunk, Bízzunk benne,hogy sikerülni is fog!

Kati
Kati küldte
március 08. 09:03

Én azért regisztráltam, mert úgy gondoltam, hogy egy kapcsolat /35 év/ végleges lezárásához egy nagy lépés lehet, ha nyitok más ismeretlen emberek felé. Mekkora az esély a társ találásra az már egy sokkal összetettebb dolog, de az esélyt meg kell adni. Mert ha nem akkor az nyomasztana, hogy nem tettem semmit, hogy még tartozhassam valakihez. Lehet az csak egy lazább, nem feltétlenül összeköltözős dolog. Csak jó közös programok. Egyébként ez is nagyon jó, hogy vannak emberek, hasonló helyzetben, hasonló gondokkal, hasonló gondolatokkal és ezt meg lehet itt beszélni.

2
Margó
Margó küldte
március 07. 21:48

Attila,,hogy mik vannak,,,, :O társkeresőn,valaki elvetemült társat keresett.Biztos,hogy viccelsz,,de legyen,,csapjunk a csípős lecsó közepébe,,,Akár találhat is,aki keres,,

Attila
Attila küldte
március 07. 21:39

Fura.....emlékszem a múltkor valaki társat keresett! Nosza! csapjunk a lecsóba! Vak tyúk is talál szemet, nem?

Margó
Margó küldte
március 07. 19:38

Én régóta egyedül élek, így baráti kapcsolatban gondolkodom, amiben közös programok is szerepelnek.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország