Testbeszéd az ismerkedés során

indította: Péter
Zoli
Zoli küldte
augusztus 26. 09:29

@Lajos: Szia Lajos, ok, igazad van. De a válaszlevelek száma sem több, mint a jelzett, pedig küldtem jó párat. Zoli

Lajos
Lajos küldte
augusztus 26. 08:59

@Zoli: "Neked, mint férfinak" talán fontosabb méröszám lenne, hogy mennyi levelet írtál... Én sem vagyok ellene annak, hogy a hölgyek írjanka vagy kezdeményezzenek, nem látok benne kivetnivalót. Persze az a személyes véleményem, hogy ha valaki már a levél/randi méröszámoknál tart, akkor az nagyon rossz úton jár...

1
Stefan
Stefan küldte
augusztus 26. 08:39

Sziasztok. Kicsit bele csicsergek a dolgokba.Itt nem az számít ki mennyi levelet kap,mert ez nem verseny hajrá strigolázuk ki mennyinél jár.Egyértelmű a nők többet bezsebelnek mint Pasik. Itt az a lényeg vajon 100 között van-e az igazi? Ahogy látom évek telnek el mire egymásra talál a szerelem. Kívánom mindenkinek ezek az évek rövidüljenek le.

2
Ferenc
Ferenc küldte
augusztus 26. 08:32

@Zoli: Ezt én is tanusíthatom.

Zoli
Zoli küldte
augusztus 26. 07:42

@Krisztina: Szia Krisztina! Nem találtam ki, valaki mondta. Nekem meg mint férfinak elég egy kezem (mondjuk meg van az összes ujjam :) ), hogy megszámoljam, hányan írtak. Zoli

1
Erika
Erika küldte
augusztus 26. 06:41

@Krisztina: a frissen regisztráltak általában több levelet kapnak az elején, de elég régóta itt vagyok és elég sok emberrel beszéltem már, aki ilyet ír, az rátett egy jó nagy lapáttal, hogy azt mutassa mennyire kelendő... sajnos erre be kell lássam a nők sokkal fogékonyabbak sajnos, mert vetélytársat látnak a másikban. Bár azt nem tudom, hogy miért....

1
Krisztina
Krisztina küldte
augusztus 25. 22:40

@Zoli: szia! Első napokban 100-as nagyságrendű levélmennyiség? Összesen nem tartok 10-es nagyságrendűnél 😄

Emese
Emese küldte
augusztus 25. 15:02

Péter, a topic indítója ismét eltávozott köreinkből, kár. Remélem azért mert álma megvalósult, elrabolták az amazonok! 😀 Egyetértek Lilivel. Az internetes társkereséshez jó ha - az ember tudja mit akar - az reális legyen - legyen elég önbizalma hogy a visszautasítások ne viseljék meg. Valamint vannak az internetes társkeresőn, mint minden internetes fórumon, rosszindulatú emberek akik átérezete az hogy mások örömét elrontsák, önbizalmukat lerombolják. Megerősítem hogy a nyavalygós emberek hátrányban vannak. Kinek kell valaki aki senki másnak nem kell? Tehát ha engem senki se keresne, bizony nem írnám ki sehová. A rosszindulatúak ellen a legjobb védekezés a közömbösség. Miért feldühödni amikor valaki akiről azt se tudni ki fia-borja, valaki akit lehet hogy a való életben egy fikarcnyira se becsülnék, megsért? Egye fene. Nem érdekel. Engem azon emberek véleménye érdekel akik ismernek és akiket becsülök. Viszont az ilyen negatív egyéneknek jó tudni hogy ahogy ők viselkednek, ugyanazt vissza fogják kapni valaki mástól. A Föld kerek... akár virágot dobsz el, akár mást (nem írom le illemből) vissza fogod kapni.

1
Lili
Lili küldte
augusztus 25. 14:22

Sziasztok! Akik több száz levelet kapnak, valószínű, hogy hamar elkelnek. Vagy csak újak...😉 Időnként én is kapok keveleket, de nem vagyok friss hús, ezért már ritkábban kapok, de ez nem gond. Kaptam olyan közönséges egy soros megkeresést, amire nem válaszoltam. De aki normálisan, érdeklődőn ír, azoknak én is normálisan válaszolok. Azt, hogy ki kit keres és hogy szelektál, nem lehet általánosítva meghatározni. Ami nagyon fontos: merjük magunkat adni, legyünk őszinték és barátságosak! Sok emberrel találkoztam, mert én mindenkinek adok esélyt, aki szimpatikus. És optimista ember vagyok, olyan a kisugárzásom is, ezért tartanak vonzónak. De én is szelektálok, a belső tulajdonságok, amik fontosak hosszútávon, azok proritást átéreznek. Társasági ember vagyok, szeretek nevetni, viccelődni, sokat beszélgetek, de nem vagyok felszínes. Ezt alátámasztják, akik személyesen is ismernek. Szóval, a legfontosabb, hogy az ember legyen mindig pozitív, mert ha magaddal rendben vagy, megvannak a céljaid, akkor ez kisugárzik, mágnesként vonzza az embereket és könnyebb ismerkedni!🙂

1
Zoli
Zoli küldte
augusztus 25. 09:35

@Attila: Szia Attila, Én itt már leírtam párszor a véleményemet. Nem okolom a másik oldalt, nem várom tőlük a megoldást. Leírtam a tapasztalataimat, gondolataimat. Ismerem a hibáimat, igyekszem túllépni rajtuk. Viszont gondold végig, hogy Te hány levelet kapsz, a hölgyek pedig - ahogy valaki elmondta - az első napokban százas nagyságrendben. Ezekre egyrészt valóban nehéz válaszolni, továbbá a bőség zavarával küzdenek, próbálják a legjobb jelöltet kiválasztani - nem könnyű - de a tartalékokat sem akarják esetleg elveszíteni, ha a dobogósok nem jönnének be... Ezért történik, ami történik. Várom a hölgyek véleményét! Zoli

Lajos
Lajos küldte
augusztus 25. 09:02

@Attila: Tökéletesen és tapintatosan fogalmaztál...

Lajos
Lajos küldte
augusztus 25. 08:58

@Hajnal: Azért ne legyünk ennyire naívak. A kínai pártnak és államnak természetesen nem az emberek gondtalan jókedve az elsö prioritás. Itt egy totális állami megfigyelörendszerröl van szó, ami teljesen kiváltja a szomszéd feljelentgetésének módszerét. A diktatúráknak szükségük van a rendszer fenntartásához a totális kontrollra. Bár hasonló rendszer szerényebb formában már szinte minden fejlettebb országban müködik, csak a felhasználása valamivel kontrolláltabb és korlátozottabb... Mo.-n is van rá példa... Klick; KESMA; Központi egészségügyi rendszer...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország