Ti ismerkedtek olyanokkal, akik elvárásainak nem feleltek meg?

indította: Kata
Tünde
Tünde küldte
január 24. 07:37

Nekem a fotó a döntő ,ami kb min 1 évesnél ne legyen régebbi. Ha van valami kisugárzása,vagy valamit érzek a fotó láttán,utána olvasom a bemutatkozót. A 18-99 évesig kereső férfiakon nem kell gondolkodni.Nincs mit. Egyértelmű a gondolkodása:Bármi jöhet,HM. Úgy gondolom,mindenki tisztában van saját értékeivel,képességeivel,hibáival. Az adatok tények,mutatók irányadók is.Különbözőek vagyunk. A dohányzás jó téma.Én nem dohányzom.De nem zavarna,bizonyos keretek közt. Ha le is szokna őrülnék.De ezt nem irom le a bemutatkozóban mint sok mást se. Nagyon türelmes vagyok,pedig lassan egy éve regisztráltam. Egyetlen egy férfivel találkoztam ez idő alatt,aki 8 évvel fiatalabb fotót töltött fel.Jelenleg is olyannal tartásól,igazán megnyerő,de becsempészett egy mostanit is kicsit távolabbi megvilágitásból,szemüveggel,mikor nem is hord szemüveget,HM. Tehát óvatosabban nézelődöm. Nem ismerkedem,irogatok beszélgetek,az alapján,hogy majd lesz valami.. A fórumon az irások alapján, sok kedves embernek adnék ötöst ,.🙂.S örülök,hogy kapcsolódtok a témákhoz.Mindenkinek csodás napot kivánok.

2
Kata
Kata küldte
január 24. 05:43

Írok egy példát. 54 éves férfi. Felnőtt gyermekei vannak. 18 évestől keres hölgyet. Ha kitolná a társkeresést a korosztályáig, akkor sem... No comment!

2
Zsolt
Zsolt küldte
január 24. 02:22

Nem igazán... Bár ha csak az életkorban van 1-2 év eltérés (tehát mondjuk 30-36 keres és 38 vagyok) , attól még megpróbálom az ismerkedést, de ha alapvető paraméterekben van jelentős eltérés, akkor nincs túl sok értelme próbálkozni...

1
Teréz
Teréz küldte
január 23. 10:13

Én nem ismerkedek ,ha nem felelek meg az elvárásainak ,mert az később csak több problémát okoz. Persze attól is függ, hogy milyen mértékben térek el az elvárásoktól . Csak pár példa....Ő nem dohányzó, én igen,de tudom magamról, hogy bármikor letudom tenni ( tapasztalat) . Ha eltérő a hobbink, de megtudja velem szerettetni ( persze, ha kicsit is érdekel ) ,viszont magasabb már nem leszek, max összefele megyek, de tudom, hogy engem zavar, ha a partnerem nálam sokkal alacsonyabb ....és még sokmindent lehetne sorolni

Ilona
Ilona küldte
január 23. 09:15

Volt egy illető, aki rámnézett. Hát én is megnéztem az adadtlapját. Aztán nem is értettem miért nézett rám, mivel az összes paraméter be volt állítva és mondanom sem kell, hogy egynek sem feleltem meg 😅. Valószínűleg az univerzum eldugott sarkában élő egy darab hölgy felelt volna meg a kritériumnak, amit beállított. Természetesen az első benyomás egy fotóról elég meghatározó tud lenni, ezért nem éri meg régi képet feltölteni, mert a személyes találkozónál úgy is kiderül minden....igen a kémia is. Igaz, odáig el is kell jutni.... A keresési feltételek beállítása szerintem inkább egyfajta "ajánlás" mások figyelmébe, hogy kit keresel, de persze én is voltam már úgy, hogy feladtam elveimet, mert elvarázsolt az illető. De most eldöntöttem kemény leszek 😉 nem engedek a 100-ból. 😁

1
István
István küldte
január 23. 05:42

Már többször szoktam le a dohányzásról és volt,hogy letagadtam az ismerkedéskor.🤭 Amíg vele voltam egyáltalán nem gyújtottam rá.Vigyáztam,hogy ne is érezze meg. Viszont én tudom magamról azt is, hogy ha kapcsolatban vagyok és a másik nem dohányzik,egy idő után leszokom róla. De attól is függ mit hallgatunk el. Hiszen ha az ember beleszeret valakibe akkor sokkal rosszabb ha tudja,hogy csak magát okolhatja egy szakításnál. Erre példa az is,aki régi képeket rak fel magáról. Ha így a neten utasít el valaki csak a képeket nézve az nem számít.De ha ismerkedünk egy ideig és utána derül ki hogy a másik teljesen máshogy néz ki élőben,az mindenkinek rossz.

1
Erika
Erika küldte
január 22. 23:11

Szerettem már bele olyan férfiba, akivel csak kép alapján nem ismerkedtem volna. De már az első levele is olyan lenyűgöző volt, hogy azonnal tudtam érdemes vele beszélgetni. Mire magamhoz tértem, fülig benne voltam és észrevétlenül elfogadtam a külsejét is. Sőt... 👍👍

1 2
Lajos
Lajos küldte
január 22. 20:30

Velem volt ilyen,de az mar a multe.

1
Csilla
Csilla küldte
január 22. 20:23

Ha kezdeményez és nekem is szimpatikus, akkor megadom a személyes találkozás lehetőségét. Aztán ott majd úgy is kiderül.

2
Balázs
Balázs küldte
január 22. 20:12

Én úgy gondolom, hogy az "akit keresek rész" a legtöbb párkereső esetében leginkább egy ajánlás és ha úgy adódik egy picit mindenki el tud térni tőle. Na ami kérdés, az ennek a mértéke.... :) A kémiai része az ismerkedésnek, azért nem írható le 20-30 paraméterrel, az már biztos.

2
Kata
Kata küldte
január 22. 19:10

Sokan nem olvassák el az adatlapokat, csak a fotók alapján kezdeményeznek. Ha megnézitek az üzenetküldő elvárásait és nem feleltek meg a paramétereknek... Ismerkedtek és találkoztok vele ennek ellenére is?

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország