Tönkreteheti egy hajviselet vagy egy hajszín az ismerkedést?

indította: Timi
Attila
Attila küldte
január 20. 17:38

@Ágnes: Kedves Ágnes! Először az szokott bekövetkezni, hogy elfogadjuk a saját külsőnket, aztán föl merjük vállalni a világ előtt, majd eljön az a szint, hogy meg is védjük, ha kell, de az emberek, inkább bizalommal, szeretettel fordulnak egy őszinte külső felé. Nagyon drukkolok Önnek. 😊

Lajos
Lajos küldte
január 20. 13:51

@Ágnes: Már ne haragudj, de ezekböl a hozzászólásokból valamit is tanulni... Rosszabb, mint a fészbukot információforrásnak tekinteni... Csak ha az én hozzászólásaimból indulok ki, még elolvasni sem érdemes... Maximum egy kicsit szinesítheted a világképedet. A hajviselethez meg annyit, hogy ha egy kapcsolat egy bajusz miatt elromlik, ott nem a bajusszal volt a gond, hanem a kommunikációval és legvégül a kapcsolattal. Hányszor történik egy nö életében, hogy hajszínt vagy frizurát vált? Most komolyan, ez ok lehet a szakításra? Esetleg meg lehet beszélni hogy tetszik-e vagy sem, de hogy szakítani ilyen miatt. Azzal a kapcsolattal akkor egyéb komoly gondok is vannak... Hány huszonéves férfi nösül kopaszon? Azután a hajhullás mindegyiknél váláshoz vezet? Inkább csak végre ürügyet szolgáltat a már eldöntött dologhoz...

2
Ágnes
Ágnes küldte
január 20. 13:37

Sziasztok 🙂 Én most az én érzéseimről írok. Hajviselet - hajszín ? Még konkrét helyzetben nem voltam, de elgondolkodtat...gondolok itt arra amit Attila lentebb írt...,hogy megismertem Ő-t egy frizurával aztán , közben változtatott...,nem tudom mit tennék. (de a méreg meg étel) ,elgondolkoztat... . Tanulok Tőletek. És ha nem is találom meg itt az Igaz társam, sokat tanulok Tőletek és ezt köszönöm 🙂 Itt a társkeresőn a fotó alapján, ha nem tetszik a frizura vagy látszik, hogy festett (férfiról beszélek), nagy valószínűséggel nem lenne randi részemről. Én festem a hajam ,de engem is zavar, hogy : ez nem a valóság ! Eléggé őszülök már és azt érzem,hogy a festéssel magam is becsapom ! Mindig úgy állok neki hajat festeni, hogy ez az útólsó..., aztán meggyőzőm magam, hogy ha elfogy a festék... aztán azon veszem észre magam,hogy már megint vettem festéket.

Lajos
Lajos küldte
január 20. 13:36

Természetesen! Ha pl. kihullik a hajam a csaj hüjjeségei miatt, akkor az új frizurám nem használ a kapcsolatunknak...

1
Lili
Lili küldte
január 20. 13:13

Sziasztok! Ahogy látom, nagyon eltértetek a témától... megint.😉

Lajos
Lajos küldte
január 20. 13:10

@Éva: Én sem tudok mindennel vitatkozni. Az én magyar tanárom csak azt súlykolta belém, hogy a walkman hallgatás az óráján nem megfelelö magatartás. Még csak annyit, hogy a: optimista: (latin, vagy francia), jelentése: Derűlátó, bizakodó: a jóban, a dolgok jó alakulásában hívő empatikus: (laitin), jelentése: Együtt érző; a másik személy helyzetébe magát beleélő személy

Emese
Emese küldte
január 20. 11:45

Rendelobon irok, nincsenek ekezeteim. A kompatibilis alatt az "egymashoz valo" kifejezest ertem. 30 eve elek kulfoldon, neha nem jut eszembe a helyes szo de mivel nagy hevvel szoktam irni, hogy el ne veszitsem a fonalat, helyettesitem a nemzetkozi megfelelojevel. Ha Magyarorszagon elnek, gondolom jobban es szebben beszelnek mivel minden nap tudnam gyakorolni. Az orvosi szakirodalom, a magyar is, tele van nemzetkozi, angol vagy latinbol eredo kifejezessel ezert az orvosok gyakran a szakmai nyelvet hasznaljak mert ezt szoktak meg, ez jon konnyen.

Éva
Éva küldte
január 20. 10:05

@Lajos: Szia! Valamikor régen a Magyar tanárom mindig azt sulykolta belénk,ne beszéljünk magyartalanul,illetve ne használjunk idegen kifejezéseket,mert a Magyar nyelvnek megvan a szépsége és az emberek lassan elfelejtenek Magyarul beszélni. Ez mélyen megmaradt bennem. Amúgy a tanárom magyar nyelvtanból doktorált,s mindig nagyon szerettem az óráit és soha egyetlen egyszer sem helyettesítette idegen szavakkal mondanivalójának tartalmát.

2
Matyi
Matyi küldte
január 20. 09:56

Engem nem zavarna, ha minden másban passzolunk egymáshoz. Én hajlandó lennék alkalmazkodni, ha például az arcszörzetről lenne szó, de nem várom el a másiktól, hogy milyen haja legyen. Esetleg megjegyezném, hogy nekem nem tetszik a raszta, de elfogadnám, ha ragaszkodik hozzá. A lényeg, hogy nem akarom megváltoztatni a másikat, de hajlandó lennék megváltozni, ha az a kívánsága.

2
Lajos
Lajos küldte
január 20. 09:49

@Éva: Bocs hogy vitatkozok, de a "kompatibilis" a legjobb szó erre az oldalra... Mindenki azt keresi.... Szerencsésebb lenne a magyar jelentése, "összeegyeztethető, összeférő, összeillő", de az idegen szavak használatával mindenki okosabbnak tünik...

1
Éva
Éva küldte
január 20. 09:40

@Emese: Szia! Egy kicsit megakadt a szemem,s olvasva miszerint egy párkapcsolatot lehet most már jellemezni számítógépes szakszóval alapon,kifejezéssel,mint kompatibilis🤣 Én is szeretem a Smart kapcsolatokat🤣 Viccet félre téve én úgy gondolom párkapcsolati témában beszélgetünk legyen az bármi,szerintem adjuk meg a szépségét,illetve ne rendszergazdaként fogalmazzuk meg,beszéljünk,mondjuk el a véleményünket két ember kapcsolatáról😊 Bocsika,ez csak a saját véleményem😊

Krisztina
Krisztina küldte
január 20. 07:20

Már a kérdésfelvetésből is látszik, hogy mennyire nem működik az elfogadás, hogy rögtön meg akarnánk változtatni a másikat..

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország