Újévi társkeresős fogadalmak

indította: Annus
Krisztina
Krisztina küldte
január 01. 21:04

@Mária: Kedves Mária, kívánom, hogy találd meg a párodat :)

1
Annus
Annus küldte
január 01. 20:26

@Hajni: De tök jó poén volt 😉 Köszönöm szépen a jó kívánságodat, Neked is hasonló jókat és szépeket kívánok.

1
Hajni
Hajni küldte
január 01. 20:05

@Annus: Na jó egyébként csak poénnak szántam! Tök jó a felvetés, hiszen sokan fogadkozunk újévkor, tettem én is korábban. De volt amit nem tudtam betartani és hogy szabaduljak saját szégyenemtől, hát stratégiát váltottam😂 Boldog új esztendőt kívánok Neked és minden Társkeresőnek!🥳

Annus
Annus küldte
január 01. 18:05

@Hajni: Ez nagyon aranyos.... Nekem néha meg kell erőszakolnom magam, hogy betartsam a "semmit". 🤣

Hajni
Hajni küldte
január 01. 17:22

Újévi fogadalmam: Bár nem társkeresős, minden évben megfogadom, hogy nem fogadok meg semmit! Természetesen mindig be is tartom, legkevésbé sem okoz gondot !🤣

1
Annus
Annus küldte
január 01. 17:19

Az újévi fogadalom csupán a fogadalom időontjában különbözik a többitől. Mégis sokan különlegesnek tartják. Minden fogadalmat megelőz egy visszatekintés, és számvetés... és egy gondolat, ami a döntést/fogadalmat inspirálja.

Zsolt
Zsolt küldte
január 01. 15:22

Újévi fogadalom nem más, mint mikor azt mondja valaki, holnaptól leteszem a cigit, vagy ilyen meg olyan leszek. És máris a jövőbe helyezte amit megfogad, az sokszor ott is marad. (Persze kivétel mindig van) Mindig a jelenben döntünk, milyen úton haladjunk, és ahogy az út, mi is mindig változunk, és döntünk újra, és újra.Az út vége ugyanaz, nincs különbség mindenki odaér. A kérdés, mennyire tud azonosulni a lelkével, mivel gyarapítja, mert az ami tovább él belőle.

1
Annus
Annus küldte
január 01. 14:49

@Mária: Bámulom a bátorságodat!

1
Mária
Mária küldte
január 01. 14:30

Igen, egyszer megfogadtam, hogy 60 éves korom felett már nem keresek társat online felületen (ha már addig nem találtam, romlottak az esélyeim, így gondoltam akkor). Azután 3 év múlva újra itt vagyok, mert van a környezetemben egy korosztályombeli pár, akik online társkeresőn találtak egymásra és már több mint egy éve jól megvannak egymással. S valahogy ezen fel is bátorodtam és úgy döntöttem (nem újévkor, hanem még előtte), hogy most kitartó leszek és a konkrét kapcsolat kiépítéséig itt maradok.

1 4
Annus
Annus küldte
január 01. 10:26

Sokan tesznek fogadalmat, hogy majd az idén.... Sok évvel ezelőtt ilyenkor fogadalmat tettem: egy évet adok magamnak társkeresős lapon, ha nem sikerül, vége. Azóta eltelt 12 év... Te tettél valaha társkeresős fogadalmat magadnak?

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország