Van különbség a tetszik, szimpatikus és a vonzó között?

indította: Matild
Csaba
Csaba küldte
március 09. 11:42

Nagyon 𝕥𝕖𝕥𝕤𝕫𝕚𝕜 egy Sony fényképezőgép, és egy számomra nagyon 𝕤𝕫𝕚𝕞𝕡𝕒𝕥𝕚𝕜𝕦𝕤 reklámban, olyan 𝕧𝕠𝕟𝕫𝕠́ ajánlatra bukkantam, hogy meg is vettem. 😉

2
Andrea
Andrea küldte
március 09. 05:50

Kedves Mindenki! Egyértelműen van. A szimpatikus szó elsősorban nem az illető külsejére vonatkozik, hanem a belső tulajdonságaira, a viselkedésére. Pld.: Szimpatikus ahogy megnyilvánult. A tetszik csak az illető külsejére vonatkozhat. Pld.: Csinos és feltűnő ebben a kék pulóverben, tetszik nekem. A vonzó szó erotikus, uális vonzódást feltételez. Pld.: Annyira vonzónak találtam, h szívesen hozzáértem volna.

Csaba
Csaba küldte
március 08. 17:54

@Hajnal: Tehát van nyolc lehetséges állapotunk. :)

Hajnal
Hajnal küldte
március 08. 14:52

Persze hogy van! Aki szimpatikus, nem biztos, hogy tetszik, aki tetszik, nem biztos hogy vonzó. És olyan is van, hogy vki tetszik, de nem szimpatikus. 😂

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 07. 19:09

Szerintem a kapcsolat szimpatikus a másik, úgy kezdődik, aztán a találkozás, találkozások során alakulhat ki a vonzalom.

Maria
Maria küldte
február 21. 19:11

@Matild: @Mindenki: Szia kedves Tilda:-) Sziasztok:-) "vonzó" - számomra egy plusz, pozitív jelentéssel bír Hogy nemcsak tetszik és szimpatikus, hanem egyszerűen bejön nekem...🙂😉 Bejön, amikor hallom a hangját, bejön, amikor látom, bejön, bármit is tervezünk aznapra, bejön, mert egyszerűen jó vele együtt lenni. Bárhol és bármikor. Vonzó az alapján, amit az elmúlt napokban // hetekben // hónapokban átéltünk. Sajnálom, hogy nem jól sikerült a találkozó. Tudod, mit: éppen ezért, lehet, hogy egy másik találkozó // randi pedig nagyon jól fog sikerülni.... A puszikkal együtt... Kívánom, hogy Te is sikerrel járj! Ahogyan itt, az oldalon, Mindenki az elképzeléseinek megfelelően járjon sikerrel... Mit gondoltok erről? ✍️✍️Ha van kedvetek, írjátok ide a véleményeteket, azokat a gondolatokat, amik eszetekbe jutnak a fenti kérdés kapcsán...✍️✍️

Matild
Matild küldte
április 28. 21:14

Volt egy találkozóm. Tetszett amit láttam. Jó beszélgető partner. Ám öntörvényű, makacs / nyakas stílus taszított. Ennek hatására nem éreztem szimpátiát a szöveg hallatán. A búcsú puszi nyálas volt és letöröltem. Ebből sem lesz "szerelem"

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408