Vonzás törvénye a párkeresés során

indította: Anna
Maria
Maria küldte
szeptember 17. 02:07

@Anna: @Mindenki: Amit // akire // amire gondolsz, azt vetíted a külvilág felé.... Ami a fejedben van, amit gondolsz, nap mint nap, azt vetíted a külvilágnak... Azt is mondják gyakran, hogy bevonzani valamit // valakit: egyszerűen megérzi a külvilág, hogy most hogy vagy.... Ennek gyakran vannak külső jelei is: ha szomorú vagy, lehajtod a fejedet, a hátad meggörbült, az izmaid feszesek.... Ha boldog vagy, minden könnyebb, minden rendben van.... Meg sem érzed, hogy milyen sokat dolgoztál egy nap.... Nem egyszerű dolog a párkeresés, de ne adjátok fel az álmaitokat..... Az egészben az az érdekes, hogy sohasem tudhatod, mikor találtok egymásra... Sok minden ér Téged, esetleg gyakran vagy magad alatt, mégis itt vagy... Ha nem is minden nap, de időnként benézel ide. Talán azt is elolvasod, amiket én írtam (napló- és fórum bejegyzések).... Mert kíváncsi vagy, mert érdekel, hogy kivel mi történt.... Ennyi: csak a kíváncsiság és mert legbelül TE is gondolatsz a boldogságra.... E két dolog, a kíváncsiság és a boldogság iránti gondolat, hatalmas hajtóerő.... Maradj kiegyensúlyozott és értékes! Legyél teljes tudatában annak, hogy igenis vannak értékeid, van kisugárzásod... Hogy NŐ-ként gyönyörű vagy, hogy FÉRFI-ként sármos vagy... Van egyéni stílusod és egyedi, különleges vagy... Vagyis egy értékes ember vagy:-) Tényleg aludni kell már, mert reggel kegyetlenül ébreszt az ébresztő óra:-) Aludjatok jól, gyönyörű álmokat kívánok Neked és Nektek!

1
Anna
Anna küldte
augusztus 26. 18:02

@Kedves Zsolt! Én átérezem az élet minden pillanatát, mosolyogva... A múlt kuka - szerencsésen kidobva a mindennapjaimból.

Zsolt
Zsolt küldte
augusztus 24. 19:15

@Anna: Megértem amiket írsz, bele is tudom magam élni, de ez nem jó. Ahhoz , hogy ezzel foglalkozz, gondolatban, ugyanúgy lejjebb megy a rezgésszinted, és közelebb kerülsz azokhoz akikről beszélsz. Beszélj, és gondolj azokra akik jól bántak veled, és emeled a rezgésed, mindjárt közelebb kerülsz a társhoz akire gondolatsz.

Anna
Anna küldte
augusztus 24. 18:51

@Zsolt Olyan ember nincs, aki időnként ne lenne ELkeseredett, de egy MEGkeseredett emberrel én sem tudok mit kezdeni. Sajnos még beszélgetni sem, mert igazi energia-vámpírok, képtelenek megbékélni önmagukkal. Haragban a világgal - ők saját magukkal is haragban vannak... nem lehet őket ebből a szerepből kibillenteni. Lehet, hogy előbb találnak hasonszőrű társat, mint a pozitív életvitelűek, de milyen kapcsolat az, ahogy egymásra is epét hány két ember. Nagyon egyet értek minden leírt szavaddal, Annus

2
Zsolt
Zsolt küldte
augusztus 24. 17:34

Azonos rezgésszintű emberek találnak egymásra. Ha nem tetszenek az emberek akik az utunkba kerülnek, emelni kell a rezgésszintünket, változnunk kell, olyanná amilyet magunk mellett szeretnénk tudni. A megkeseredett emberek se találnak hamarabb párt, mint akik nem azok. Sőt a megkeseredett elégedetlen emberek, még messzebb taszítják magukat, egy társtól. A kérdés az lenne érdemes e megkeseredve társat keresni, mert úgy könnyebb, sajnos nem könnyebb, és nem is érdemes.

2
Anita
Anita küldte
augusztus 23. 19:29

@Edit: 9 hónapja, 50 felett, szóval nem reménytelen :)

Anikó
Anikó küldte
augusztus 22. 08:41

A kolleganőm itt találta meg a párját. Nagy szerelemben élnek azóta is, kb. 1 éve. A javaslatára reggeltem be ide.

2
Emese
Emese küldte
augusztus 22. 08:12

Tudtommal igen, van aki itt talált párra. Engem eddig elkerült de tudatában vagyok vele hogy 50 évesen kicsi az esélye találni valakit aki kiköltözne hozzám. Mondjuk inkább csetelni meg fórumozni járok ide. 😀 A vonzásról: ki akar ismerkedni egy elkeseredett, negatív emberrel? Azt hiszem, senki sem. A negatív ember nem a negativat vonzza, senkit se vonz! A pozitív gondolkodás vonzó mindenki részére. Ezért szerintem ha valaki nagyon belekeseredik a társkeresésbe, jobb ha kicsit szünetelteti amíg jobban nem lesz.

5
Edit
Edit küldte
augusztus 21. 21:55

Egy kérdés! Ezen az oldalon megtalálta e már valaki a párját, a szerelmét? Vagy a szerelem Istennője csak engem kerül el? Edit

1 1
Anna
Anna küldte
augusztus 20. 23:44

Nem vagyok itt pár napig és a helyzet fokozódik. A saját magatok alkotta pocsolyában dagonyáztok. Ti mindig a popsitok alá kaphattátok otthon a kispárnát, mert nem tanultatok meg Önmagadotokért dolgozni. Nincs sem varázsló sem boszorkány aki elétek varázsolja álmaitok párját csak úgy. Vak vezet világtalant.... Amiről az első bejegyzés szólt: ha folyton hiszitel, rinyálsz és nyafogsz, minden normális ember elkerül.... Csak a saját fajtáddal értesz szót.... De az meg ugye nem kell.... Mert önértékelési zavaroddal képtelen vagy elfogadni, azt amit/akit érdemelsz. Csak így teljesen tönkre vágtatok egy olyan oldalt, ami sokkal jobb volt és sokkal többre lenne érdemes. Sok lúd disznót győz.... Elüldöztök innen nagyok sok jó, értelmes és szerethető embert... (Csak azért van sok elcsépelt szólás a hozzászólásomban hogy igazatok is legyen.....)

2
Lajos
Lajos küldte
augusztus 20. 22:59

@Ferenc: Nálam van a bölcsek köve, de csak nekem segít. A saját problémáidat old meg magad. Senkinél sem szeretnék az újabb "mindenért hibás" lenni.

Ferenc
Ferenc küldte
augusztus 20. 22:20

@Lajos: Azt hittem hogy nálad van a bölcsek köve. Ezek szerint tévedtem. Elnézésedet kérem a feltételezésért, hogy az emberi kapcsolatok kialakítása terén nagyobb tapasztalattal rendelkezel nálam és esetleg tudsz jó tanácsokat adni, hogyan is kell egy nő érdeklődését felkeltenem irántam.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország