Társkereső Baj

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Baj környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb baji társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

baji társkereső nők

Első Találkozás

baji társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online baji társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online baji társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb baji diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes baji keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as baji társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es baji társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es baji társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti baji társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti baji társkereső férfiak

Néhány baji társkereső bemutatkozása

Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim: Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-)

Egy baji társkereső nő, Erzsébet (47)

Ide valami szépet,frappánsat,vicceset kellene írnom hogy a hölgy érdeklődők figyelmét felkeltsem. Hát az igazság az hogy egy egyszerű srác vagyok nagy tervekkel talán kicsit álmodozó aki keresi a társát. Szegény ember vagyok (aki jó anyagi helyzetben lévő párt keres sajnos nem én vagyok) Építem szépítem az otthonom.Szeretnék egy olyan helyet létrehozni ahol a páromról és családomról gondoskodhatok. Nagyon szeretem a zenét. Szeretek túrázni.moziba járni.Kertészkedem.Szeretek nagyokat beszélgetni. Úgy érzem nyitott ember vagyok nagyon sok minden érdekel. Nagyon őszinte és érzelgős vagyok sajnos. Szerintem ennyi elég belőlem aki tényleg akar úgyis megismer.

Egy baji társkereső férfi, Rock (33)

Sziasztok,szeretem az állatokat,ezért is végeztem Állategészségügyi és Állattenyésztő technikusi szakon.Egyelőre munkanélküli vagyok,viszont jövőre szeretnék egyetemre menni.Szabadidőmben zenét hallgatok,olvasok vagy sorozatokat/animeket nézek.Sajnos nem vagyok egy nagy "parti arc",így ritkán járok el otthonról ismerkedés céljából,ezért is regisztráltam erre az oldalra.

Egy baji társkereső nő, Dorina (20)

miki vagyok tatárol szeretnék egy társat találni erre a kevés idöre szeretek barkácsolni,horgászni többet személyessen Tisztelt látogato ha tetszik a bemutatkozásom akkor megkellene fejteni ezt a kis fejtöröt Harminc éves korban nösültem meg Ötév után megszületet a lányom egészségessen Hatéves korában megkellet müteni sziv billentyüvel. Hat honapig izgultunk, hogy nelegyen semmi baj Nyolc év után az orvos közölte,hogy ezután nem lessz smmi baj.Nulla esényt adtak a barátaink .Két év sem telt el amikor a feleségem fia diagnozitálták hogy kikell venni az egyik vesélyét.Itt is eltelt hat honap de hál istennek nem lett semmi baj. Zárom a fejtöröt o játékot Tisztelettel miki

Egy baji társkereső férfi, Miklos (64)

Tatabányán élek, ahol legtöbb időmet vállalkozásommal és kiskutyámmal töltöm. Szeretek utazni, beszélgetni, nevetni, imádom a tengert. Romantikus, becsületes és családszerető vagyok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, nem dohányzó személyében. Számomra nagyon fontos két ember között az a bizonyos szikra, anélkül nem működik. NŐ szeretnék lenni egy férfi oldalán. Légy a Társam, Szerelmem MINDENBEN!

Egy baji társkereső nő, Olgi (58)

A szűz elemző hajlamú, szinte röntgensugárral vizsgálja egy-egy kérdés valamennyi lehetséges megoldását, és legtöbbször megtalálja a legcélravezetőbb utakat. Mindent előre lát, hiszen előzetesen mindent rendszerez, osztályoz, elhelyez a maga összefüggéseiben; megrémíti és kibillenti mindaz ami kiszámíthatatlan és váratlan. Nem kedveli a bizonytalanságot és a különcködést, általában a megszokott mintától eltérő dolgokat. Ha szót akarunk érteni vele, legjobb ha papírral és ceruzával felvázoljuk előtte a szóban forgó problémát. Ez esetben megérti és olyannyira jól magyarázza el kérdést, hogy a végén már nem tudjuk, kié is volt eredetileg az ötlet. A szűznek egyébként született érzéke van mindahhoz, ami pragmatikus realizmus igényel (a biztos üzlethez, elemző munkához, a szervezéshez stb.)

Egy baji társkereső férfi, Peti (30)

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy baji társkereső nő, Lídia (50)

Csak aki tartós kapcsolatot, nyugalmat, megbízhatóságot keres, az írjon. Ha még mindig a 13 éves kori rózsaszín álmaidat hajtod, tudod, a szőke kigyúrt herceg fehér lovon kivont "karddal" merdzsó kulcsot pörgetve az ujján, keress tovább, álmodozz csak és közben eltelik az életed. Biztos vagyok benne, hogy évek múlva is itt fogsz pasit keresni. Majd jó lesz pár év múlva öregasszonyként a karosszékben fonalat gombolyítva a soraimra gondolnod. Hány hölgyet látok, aki megfelelne nekem, ráírok és durván elutasít, aztán nézem, hogy 4 éve regisztrált, neki már szerintem csak hobbi ez és nem komoly társkeresés. A másik az irreális elvárások, csak a fürdődben állj a tükröd elé meztelenül és, ha pont úgy nézel ki, mint anno 20 évesen, akkor várd el ezt az 50 es pasiktól. Ha meg valami durva, macsó csávóra vágysz, aki csak némi kielégülést keres, akivel még beszélgetni sem tudsz, nemhogy párkapcsolatot, akkor ezt pontosan írd le, nehogy rád kattintsanak véletlenül azok, akik komolyan gondolják. Olyat keresek, akivel egymást boldoggá tudjuk tenni önzetlenül. Hajrá csajok!

Egy baji társkereső férfi, Sanyi (53)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Baj

Baj

Komárom-Esztergom megye

Baj

+36 (1) 604 3102