Társkereső Békéscsaba

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Békéscsaba környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb békéscsabai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

békéscsabai társkereső nők

Első Találkozás

békéscsabai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online békéscsabai társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb békéscsabai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes békéscsabai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes békéscsabai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as békéscsabai társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as békéscsabai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es békéscsabai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es békéscsabai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti békéscsabai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti békéscsabai társkereső férfiak

Néhány békéscsabai társkereső bemutatkozása

de most, valami frappáns kéne? Szerintem nem... Ha a kis fénykép valamiért odavonza a szemed, továbbmész, ha a többi is tetszik maradsz és írsz, ha nem, továbbmész.. megismerni valakit, személyes komunikációra van szükség. hogy az első lépést megtegyük, azt a szemünk dönti el..

Egy békéscsabai társkereső nő, Marcsi (56)

sziasztok :) egy kedves és őszinte srác keresi a párját :) egy olyan lányt keresek aki őszinte kedves és meg lehet vele mindent beszélni :) ha magadra találtál akkor nyugodtan írj :)

Egy békéscsabai társkereső férfi, Dávid (21)

185 cm magas duci lány keresi az öszinte párját. Az" igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam ,rájötem , hogy hiba volt..... Most már az "igazat" keresem... Kizárólag Békéscsaba és környékéről keresem a párom. Mosolygos ,vidám lány vagyok. Mivel elég magas vagyok ,magas párom keresem. Kalandok nem érdekelnek. Ha egyik kritériumoknak sem felelsz meg akkor kérlek ne írj. Köszönöm

Egy békéscsabai társkereső nő, Erika (42)

Tudom nem vagyok már fiatal,de akkor sem tudok egyedül teljes életet élni,számomra az érzelmek nagyon fontosak,és szeretném végre megtalálni az igazit,nem feltétlenül vagyok érzelmi beállítottságú,mert sokat csalódtam,de mindenképpen a biztonságra törekvők közé sorolnám magam....Olyas valakit keresek aki tényleg komolyan is gondolja....

Egy békéscsabai társkereső férfi, Ákos (32)

Békéscsabán élek,rendezett anyagi körülmények között. Sajnos egyedül.Keresem a hozzám illő férfi társaságát.Szeretem a természetet ezért sokat túrázok év minden szakában.A nyárból 1-2 hetet szívesen vagyok tengerparton. De sajnos egyedül nem az igazi. Olyan egyedülélő férfi társaságát keresem aki korban hozzám illő és szívesen lenne a partnerem ezeken a kis kirándulásokon. Szeretek olvasni,moziba járni,romantikus és természet filmeket.

Egy békéscsabai társkereső nő, Ildikó (61)

18 éves vagyok :) sok oldalú vagyok :) -- Márk-nak hívnak helyes kedves normális fiú vagyok ismerj meg és meg tod békéscsabai vagyok gitározok itt ot fel lépek ha meg kérnek és hip háp-ban is ez van hívnak megyek :) az én idealom : ne legyen csúnya se plaza cica legyen velem kedves romantikus vad érzelmes normális őszinte aranyos vicces meg értő át érző meg bízható az nagyon fontos legyen kicsit csinos és programos legyen és a ki sugárzása legyen pozitív nos ennyi lenne lehet valamit ki hagytam ne haragudjatok :) és úgy szeresen ahogy csak emberileg lehet és a hibáimmal együtt szeresen és tegyen a kapcsolatért ahogyan én :) <3

Egy békéscsabai társkereső férfi, Mark (19)

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET.Hiszem,h mindenkinek meg van a párja, akivel kölcsönösen teljessé tehetjük egymás életét. A személyes találkozók híve vagyok,a személyes VARÁZS-ban hiszek. Vidam,optimista természetem van. Szeretek viccelődni, mindenről ŐSZINTÉN beszélgetni és közös programokat együtt csinálni, pl. kerékpározni, túrázni, kirándulni, wellnessni,bográcsozni,sütögetni. Minden programot,amitől jobban érezzük magunkat és pozitív élményeket ad, kölcsönösen. Ha ezek Neked is értékek Te is hasonló dolgokra gondolatsz,lehet PONT EGYMÁST keressük.

Egy békéscsabai társkereső nő, Anna (48)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, leg és lelkileg is.

Egy békéscsabai társkereső férfi, István (38)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Békéscsaba

Békéscsaba

Békés megye

Békéscsaba

+36 (1) 604 3102