Társkereső Békéscsaba

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Békéscsaba környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb békéscsabai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

békéscsabai társkereső nők

Első Találkozás

békéscsabai társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as békéscsabai társkereső férfiak

Néhány békéscsabai társkereső bemutatkozása

"A mosoly egy görbe vonal, ami egyenesbe hozhat mindent" - Szerintem mindent elmond rólam. Két nagylány anyukája vagyok, egyszerűen szeretnék boldog lenni, és valakit nagyon boldoggá tenni.

Egy békéscsabai társkereső nő, Ibolya (44)

Szia kedves idegen! Úgy gondolom bármi kialakulhat ha megvan a közös hullámhossz és szimpátia. Sportos testalkatú, vidám természetű, udvarias, néha spontán, társaságkedvelő vagyok. Szabadidőmben szívesen kerékpározok, kirándulok, motorozok. Főzőtudományom még fejlesztés alatt, de nyugi mindenki életben maradt eddig. Autószerelő és üzletvezető a szakmám egy motorosboltban dolgozok. Remélem végre sikerül megtalálnom téged!

Egy békéscsabai társkereső férfi, Zoli (34)

Békéscsabán lakok egy kertvárosban. Egyedül élek, a fiam külön lakik. Hobbim a munkám és a szép kert. Nyugdij mellett vállalkozóként dolgozom. Azért dolgozok még mert szeretem a munkám és hogy fitten tartsam magam. Szeretek utazni. Kedvencem Horvátország és Görögország.

Egy békéscsabai társkereső nő, Kata (67)

Elsőnek szeretném jelezni,hogy nem vagyok átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy őszinte és romantikus jellemem egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek mindenről,nincsenek titkaim.Szerintem a férfiak is lehetnek romantikusak,éppen ezért nem nagy titok, hogy magam is társat keresek. Alkalmi partnert nem szeretnék, nem szeretem ha játszanak az érzéseimmel. Jelenleg Békéscsabán élek, egy fémipari cégnél dolgozom. Imádok olvasni,utazni, vezetni, kirándulni és úgy tünik túrázni is:) Nem vagyok gyerek, elfogadom a nemleges választ, de legalább pár sort beszéljünk.

Egy békéscsabai társkereső férfi, Jani (27)

Szia.☺ Nem szeretek magamról beszélni,nem vagyok túl érdekes. De megpróbálom.Békéscsabán lakom,jelenleg pultos/bármixerként dolgozom. Amikor csak tehetem,elmegyek edzeni,ez az életem része. Ne akarj úgy beszélgetni velem,hogy 'szia mizu',mert nem lesz hosszú beszélgetés.

Egy békéscsabai társkereső nő, Évii (20)

18 éves vagyok :) sok oldalú vagyok :) -- Márk-nak hívnak helyes kedves normális fiú vagyok ismerj meg és meg tod békéscsabai vagyok gitározok itt ot fel lépek ha meg kérnek és hip háp-ban is ez van hívnak megyek :) az én idealom : ne legyen csúnya se plaza cica legyen velem kedves romantikus vad érzelmes normális őszinte aranyos vicces meg értő át érző meg bízható az nagyon fontos legyen kicsit csinos és kalandos legyen és a ki sugárzása legyen pozitív nos ennyi lenne lehet valamit ki hagytam ne haragudjatok :) és úgy szeresen ahogy csak emberileg lehet és a hibáimmal együtt szeresen és tegyen a kapcsolatért ahogyan én :) <3

Egy békéscsabai társkereső férfi, Mark (18)

de most, valami frappáns kéne? Szerintem nem... Ha a kis fénykép valamiért odavonza a szemed, továbbmész, ha a többi is tetszik maradsz és írsz, ha nem, továbbmész.. megismerni valakit, személyes komunikációra van szükség. hogy az első lépést megtegyük, azt a szemünk dönti el..

Egy békéscsabai társkereső nő, Marcsi (55)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, testileg és lelkileg is.

Egy békéscsabai társkereső férfi, István (37)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Békéscsaba

Békéscsaba

Békés megye

Békéscsaba

+36 (1) 604 3102