Társkereső Orosháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Orosháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb orosházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

orosházi társkereső nők

Első Találkozás

orosházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online orosházi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online orosházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb orosházi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes orosházi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes orosházi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as orosházi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as orosházi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es orosházi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es orosházi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti orosházi társkereső férfiak

Néhány orosházi társkereső bemutatkozása

Családbarát ember vagyok.Szeretem a rendet. Időnként flúgos vagyok! :P Hobbim a kirándulás és az olvasás.

Egy orosházi társkereső nő, Ibolya (60)

Sziasztok! Kiss Csenger vagyok. Mindenkit más érdekel. Ha kérdésed van szívesen vállaszolok. Nincsenek nálam tabuk sem titkok. Fontos nálam az őszinteség. Néha lehet hogy nehéz, de én akkor is inkább tartom.

Egy orosházi társkereső férfi, Csenger (40)

Komoly,őszite kapcsolatot keresek!Nem vagyok unalmas társ..Hasonló partnert keresek.Szeretek kirándúlni..bulizi..

Egy orosházi társkereső nő, Judóka (40)

sziasztok hölgyek Az én nevem Pista magamról annyit tudok mondani. Munka mániás vagyok és imádom a dísz madarakat . A munkám egyben a hobbim is : házak felújitása hobbim : dísz madarak tenyésztése és kiállitásokra vitele .

Egy orosházi társkereső férfi, Pista (57)

Szia! Örülök hogy itt jársz ! ☺😊 Amiért regisztráltam, az nem más mint hogy megtaláljam azt a felemet akivel le élhetem az életemet .☺☺ Gyermekem van .🙂🙂 Kizárólag csak komoly kapcsolatott keresek. aki egy szavas válaszokat ír, és aki nem tudja mit akar ne is írjon. 😯 Ha szeretnél többet tudni rólam , bátrán írj rám . csak az öszinte emberek erdekelnek.. Ha kedvencednek jelölsz írj is rám. Persze csak ha komolyat akarsz Nem hiszem hogy itt lehet 20-30 km talaji embert....

Egy orosházi társkereső nő, Aliz (21)

Szia. Normális pali, normális értékrenddel, szarkasztikus humorral. Amennyiben azért keresel palit, hogy elfelejtsd a régit, nem bírsz egyedül lenni, vagy égőnek tartod, hogy az egész barátnői körödből te vagy az egyetlen, akinek nincs barátja, vagy azt hiszed, hogy egy pasi oldja meg életed összes gondját, esetleg azért, hogy valakit megváltoztass, akkor nem én vagyok a te embered. Amennyiben tényleg igazi párkapcsolatot keresel, akkor írj! ;)

Egy orosházi társkereső férfi, János (42)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy orosházi társkereső nő, Szilvi (33)

Sziasztok! Zoli vagyok, 30 éves komolyabb felfogású, figyelmes, megértő férfi. Akinek nagyon fontosak a partner belső jellemei. Komoly kapcsolat céljából jöttem erre az oldalra, de nem áll messze tőlem hogy barátság céljából is kialakuljanak az összhangban lévő kommunikációs lehetőségek. Ha valaki felkelti a figyelmem, nem több hanem egyfókuszú ismerkedési fázisba lépek. Ingyenes oldal, meg kell próbálni a lehetőségeket. :) A többit privátban. :) Üdvözlettel: Zoli

Egy orosházi társkereső férfi, Zoltán (31)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Orosháza

Orosháza

Békés megye

Orosháza

+36 (1) 604 3102