Társkereső Orosháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Orosháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb orosházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

orosházi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti orosházi társkereső férfiak

Néhány orosházi társkereső bemutatkozása

Pozitív kisugárzású, mosolygós, barátságos, őszinte lány vagyok. Szeretnék beszélgetni hozzám hasonló jellemmel rendelkező férfival. Ezek után a hogyan tovább??? ...... két emberen múlik. Egy kívánságom van, találni valakit aki nem akar elveszíteni!

Egy orosházi társkereső nő, Évi (23)

Ismerkedni szeretnék. Szeretem a sportos valamint a teltebb nőket is.

Egy orosházi társkereső férfi, Laci (19)

Őszinte vagyok. Két lábbal a földön járok. Vidám pozitív mosolygós vagyok, de komoly is és vicces is. Szeretek otthon lenni, de utazni is. De ugyanúgy mint mindenki más is, csalódott és bizalmatlan. Biztosan fel kell kötni az alsóneműt ahhoz, hogy egymás falait áttörjük.....azért vagyok itt, hogy még egy esélyt adjak magamnak...

Egy orosházi társkereső nő, Ágnes (50)

Szia mindenki. Nem akarok egy regényt írni írj rám ismerjük meg egymást

Egy orosházi társkereső férfi, Rudi (31)

Szia! Örülök hogy itt jársz ! ☺😊 Amiért regisztráltam, az nem más mint hogy megtaláljam azt a felemet akivel le élhetem az életemet .☺☺ Gyermekem van .🙂🙂 Kizárólag csak komoly kapcsolatott keresek. aki egy szavas válaszokat ír, és aki nem tudja mit akar ne is írjon. 😯 Ha szeretnél többet tudni rólam , bátrán írj rám . csak az öszinte emberek erdekelnek.. Ha kedvencednek jelölsz írj is rám. Persze csak ha komolyat akarsz Nem hiszem hogy itt lehet 20-30 km talaji embert....

Egy orosházi társkereső nő, Aliz (20)

Laci vagyok 43 éves., Keresem párom egy öszinte kedves hölgy személyében.

Egy orosházi társkereső férfi, László (43)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy orosházi társkereső nő, Szilvi (32)

szia remélem megtalálom az igazit ha szeretnél többet megtudni rólam akkor írj nyugotan

Egy orosházi társkereső férfi, István (23)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Orosháza

Orosháza

Békés megye

Orosháza

+36 (1) 604 3102