Társkereső Orosháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Orosháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb orosházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

orosházi társkereső nők

Első Találkozás

orosházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb orosházi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as orosházi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as orosházi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es orosházi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti orosházi társkereső nők

Néhány orosházi társkereső bemutatkozása

A férfiak főleg bizalomra, feltétlen elfogadásra, pozitív megítélésre, csodálatra, helyeslésre és bátorításra gondolatnak. A nők elsősorban gondoskodást, megértést, tiszteletet, hűséget, elismerést és megnyugtatást kérnek társuktól. A feladat attól nehéz, hogy ki tudjuk-e találni, a szeretet milyen megnyilvánulására áhítozik éppen a társunk. Büszke nő és anya vagyok''... Nő vagyok és anya,néha angyal néha az ördög maga... Néha magányosan élek,néha szerelem tüze éget... Néha szomorú vagyok,néha boldog,néha jól esnek romantikus dolgok... Néha álmodozom,néha félek,néha kislány vagyok,ábrándos lélek... Néha erős vagyok,néha meg gyenge... Néha ártatlan kinek tiszta a lelke... Tehát nem holmi Barbi baba,hanem BÜSZKE NŐ ÉS ANYA!

Egy orosházi társkereső nő, Melinda (46)

Szia egy normális kedves Lányt keresek! Kedves vicces és odafigyelek a másikra sokat dolgozom és nem járok se kocsmába sem bulizni az nem az én világom szeretek moziba járni éttermeket ki próbálni sétálni szeretem a szép helyeket. Ne ítélj meg kép alapján csak ennyit kérek mert lehet én vagyok az akit te igazán keresel! Köszi hogy végig olvastad.

Egy orosházi társkereső férfi, Róbert (29)

"Tisztelni csak azt az embert tudom, ki sosem a könnyebb utat választja, ki tudja mit akar, és azt akkor is eléri, ha az ördög a markában röhög, miközben azt suttogja: "Képtelen vagy rá!". Szeretni csak azt a személyt tudom, kire felnézhetek, ki nem fog megfutamodni az első adandó probléma után, ki az akadályokat próbatételként, és nem az élet sorscsapásaiként fogadja. Megbecsülni csak azt a valakit tudom, ki felemel magához, hogy egyenrangú társa lehessek, és nem valami kevesebb, valami jelentéktelenebb, és ki általam szintén jobbá és teljesebbé válik. Együtt lenni csak azzal tudok, aki elfogadja, megérti, hogy különálló személyiségek vagyunk, kiknek szüksége van néha egy kis magányra. Együtt maradni csak Vele tudok, ki nélkül nincs értelme semminek, ki nélkül én is csak egy otthontalan, elveszett lélek vagyok." ( Golden Dawn ) Magas ( 183 cm feletti ), káros ektől mentes , intelligens, komoly, megbízható társat keresek.

Egy orosházi társkereső nő, Virág (50)

Sziasztok! Zoli vagyok, 30 éves komolyabb felfogású, figyelmes, megértő férfi. Akinek nagyon fontosak a partner belső jellemei. Komoly kapcsolat céljából jöttem erre az oldalra, de nem áll messze tőlem hogy barátság céljából is kialakuljanak az összhangban lévő kommunikációs lehetőségek. Ha valaki felkelti a figyelmem, nem több hanem egyfókuszú ismerkedési fázisba lépek. Ingyenes oldal, meg kell próbálni a lehetőségeket. :) A többit privátban. :) Üdvözlettel: Zoli

Egy orosházi társkereső férfi, Zoltán (31)

Egyszerú,kedves, őszinte nő vagyok. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, akár egy könyvről, világról. Nagyon kedvelem a természetet, akár itt Gyopároson. Szeretek olvasni, zenét hallgatni-inkább lírait, de minőségi legyen. Kbb. 2 éve érdekel a spiritualitás, önismeret, önfejlesztés.kik vagyunk, hozzánk hasonló társat keressünk.Ugye ebben a témában nem az ellentétek vonzzák egymást. Bulizás helyett jobban értékelek egy őszinte beszélgetést.Tehát légy őszinte, megértő. Igen leszázalékolt vagyok.Nem eltartót keresek, hanem aki így fogad el, ahogy vagyok. 5 éve élek egyedül.Ugyan van egy felnőtt lányom, aki néha-néha hazajár.A lázadó természetű emberek kivételével mindenkivel jól kijövök.Őszinteségen, érzelmeken alapuló komoly kapcsolatot keresek, Békés-vagy Csongrád megyei, esetleg a szomszédos megyék valamelyikébő. Egy kapcsolatban fontosnak tartom hogy egymást jól megismerjük, nyíljunk meg egymásnak, feltétel nélkül legyünk őszinték kölcsönösen.Legyen jó humor, örüljünk egymásnak, micsoda érték, ha egymásra találunk...

Egy orosházi társkereső nő, Gyöngyi (50)

Szia! :) Peti vagyok. Orosházán lakok. Egy kedves és őszinte embernek tartom magam. Jelenleg dolgozok. Magamról többet majd akkor írok ha megszeretnél ismerni :). Hogy én miért is vagyok itt? Elsősorbab ismerkedés céljából vagyok itt de a komoly kapcsolattól sem zárkózom el. Meg őszintén?... nekem nem nagyon van időm hogy ismerkedjek ezért is használom ezt az oldalt. Ha szimpatikusnak találsz engem akkor szivezz be vagy írjál nekem. :) Ui.: Én a belső tulajdonságot sokkal jobban nézem mint a külsőt. Köszönöm szépen hogy elolvastad! :) Legyen szép napod! :)

Egy orosházi társkereső férfi, Péter (22)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy orosházi társkereső nő, Szilvi (33)

Egy orosházi társkereső férfi, Lajos (21)

Tematikus társkereső









Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Orosháza

Orosháza

Békés megye

Orosháza

+36 (1) 604 3102