Társkereső Gyula

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gyula környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gyulai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

gyulai társkereső nők

Első Találkozás

gyulai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online gyulai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online gyulai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb gyulai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes gyulai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes gyulai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as gyulai társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as gyulai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gyulai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gyulai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gyulai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gyulai társkereső férfiak

Néhány gyulai társkereső bemutatkozása

Kriszta vagyok kórházban dolgozom 6-éves kislányommal élek együtt! Szeretnék egy olyan társat aki családbarát!

Egy gyulai társkereső nő, Krisztina (49)

Szeretném ha megismernél és hogy én megismerjelek téged :) Általában életvidám vagyok , szeretem a dolgokat pozitívan felfogni és így a jót keresem a rosszban :) Szóval írj ha szimpatikus vagyok vagy ha nem akkor is :D

Egy gyulai társkereső férfi, Attila (33)

Szeretek színházba járni, olvasni, nagyokat beszélgetni, sétálni biciklizni. Olyan társam keresem, aki partner lenne ezekben is, és a mindennapokban is.

Egy gyulai társkereső nő, Erzsébet (42)

Kedves Hölgyeim! Egyszerű életvitelű, józan gondolkodású, családcentrikus, nem dohányzó, nem alkoholizáló ember vagyok. Szeretnék egy hasonló gondolkodású társra találni. Ha magadra ismersz, akkor várom a jelentkezésed.

Egy gyulai társkereső férfi, György (62)

Alkalmazkodó, őszinte, és ugyanezt a társam keresem. Egyedülálló vagyok, vannak gyerekeim de már nagyok. Korházban dolgozok. Keresem őszinte vidám társam akivel mindent meglehet beszélni megosztani.

Egy gyulai társkereső nő, Móni (45)

Keresem a társam jóindulatú jó lelkű kedves hűséges hölgy személyében,aki szükség esetén társ tud lenni a bajban is Szorgalmas segítőkész mely kapcsolat a kölcsönös tisztelet és megbecsülésen alapul. Meglehet beszélni dolgokat képes kompromisszumokra. Ha magadra ismersz kélek jelentkezz Szép napot-Pali

Egy gyulai társkereső férfi, Pali (53)

Erzsébet vagyok egyedülállò. Van két felnõtt gyermekem .nem velem élnek. Igaz öszínte barátot társat keresek.Akivel együtt tudunk még pár évet boldogan élni nevetni utazni átérezni az életet amit kapunk.szeretem a zenét az utazást beszélgetést a kellemes filmeket. Az àllatokat .van nekem is kutyám macskàm .szeretek kocsit vezetni a természet szépségeit. A bizalom hûség az öszinteség a kapcsolat alapja.Nem iszom nem dohànyzom.Anyit adok amenyit kapok. A személyes meg ismerés fontos.

Egy gyulai társkereső nő, Erzsébet (63)

Üdv mindenkinek! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Kedves, normális életvitelű, dolgozó, nem anyagias, srác vagyok, és keresem hasonló tulajdonságokkal rendelkező társam, akivel boldogságban, és harmóniában lehetne élni, és később családot alapítani. Békés megyében élek, Gyulán. Szeretem a természetet, és az állatokat.

Egy gyulai társkereső férfi, Attila (39)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Gyula

Gyula

Békés megye

Gyula

+36 (1) 604 3102