Társkereső Gyula

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gyula környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gyulai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

gyulai társkereső nők

Első Találkozás

gyulai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online gyulai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online gyulai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb gyulai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes gyulai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes gyulai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as gyulai társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as gyulai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gyulai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gyulai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gyulai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gyulai társkereső férfiak

Néhány gyulai társkereső bemutatkozása

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy gyulai társkereső nő, Szilvi (32)

Szia Olyan lányok jelentkezését várom aki eltudja fogadni, hogy van egy 6 éves kisfiam akit egyedül nevelek. Csak komoly kapcsolat jöhet szóba.

Egy gyulai társkereső férfi, Krisztián (27)

Kriszta vagyok kórházban dolgozom 6-éves kislányommal élek együtt! Szeretnék egy olyan társat aki családszerető!

Egy gyulai társkereső nő, Krisztina (48)

Kedves Hölgyeim! Egyszerű életvitelű, józan gondolkodású, családcentrikus, nem dohányzó, nem alkoholizáló ember vagyok. Szeretnék egy hasonló gondolkodású társra találni. Ha magadra ismersz, akkor várom a jelentkezésed.

Egy gyulai társkereső férfi, György (61)

Szeretek színházba járni, olvasni, nagyokat beszélgetni, sétálni biciklizni. Olyan társam keresem, aki partner lenne ezekben is, és a mindennapokban is.

Egy gyulai társkereső nő, Erzsébet (42)

Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot! Olyan hölgyek ismeretségét keresem, akik szintén ilyen kapcsolatban gondolkoznak, gyermek nem akadály! Tisztában vagyok azzal is, hogy a hölgy választ, úgy hogy én csak a tetszik gombot nyomkodhatom!

Egy gyulai társkereső férfi, Zsolt (56)

Erzsébet vagyok egyedülállò. Van két felnõtt gyermekem .nem velem élnek. Igaz öszínte barátot társat keresek.Akivel együtt tudunk még pár évet boldogan élni nevetni utazni élvezni az életet amit kapunk.szeretem a zenét az utazást beszélgetést a kellemes filmeket. Az àllatokat .van nekem is kutyám macskàm .szeretek kocsit vezetni a természet szépségeit. A bizalom hûség az öszinteség a kapcsolat alapja.Nem iszom nem dohànyzom.Anyit adok amenyit kapok. A személyes meg ismerés fontos.

Egy gyulai társkereső nő, Erzsébet (62)

Keresem a társam jóindulatú jó lelkű kedves hűséges hölgy személyében,aki szükség esetén társ tud lenni a bajban is Szorgalmas segítőkész mely kapcsolat a kölcsönös tisztelet és megbecsülésen alapul. Meglehet beszélni dolgokat képes kompromisszumokra. Ha magadra ismersz kélek jelentkezz Szép napot-Pali

Egy gyulai társkereső férfi, Pali (52)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Gyula

Gyula

Békés megye

Gyula

+36 (1) 604 3102