Társkereső Gyula

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gyula környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gyulai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

gyulai társkereső férfiak

Néhány gyulai társkereső bemutatkozása

Szia Olyan lányok jelentkezését várom aki eltudja fogadni, hogy van egy 6 éves kisfiam akit egyedül nevelek. Csak komoly kapcsolat jöhet szóba.

Egy gyulai társkereső férfi, Krisztián (27)

Kedves Hölgyeim! Egyszerű életvitelű, józan gondolkodású, családcentrikus, nem dohányzó, nem alkoholizáló ember vagyok. Szeretnék egy hasonló gondolkodású társra találni. Ha magadra ismersz, akkor várom a jelentkezésed.

Egy gyulai társkereső férfi, György (61)

Kriszta vagyok kórházban dolgozom 6-éves kislányommal élek együtt! Szeretnék egy olyan társat aki családszerető!

Egy gyulai társkereső nő, Krisztina (48)

Keresem a társam jóindulatú jó lelkű kedves hűséges hölgy személyében,aki szükség esetén társ tud lenni a bajban is Szorgalmas segítőkész mely kapcsolat a kölcsönös tisztelet és megbecsülésen alapul. Meglehet beszélni dolgokat képes kompromisszumokra. Ha magadra ismersz kélek jelentkezz Szép napot-Pali

Egy gyulai társkereső férfi, Pali (52)

Szeretek színházba járni, olvasni, nagyokat beszélgetni, sétálni biciklizni. Olyan társam keresem, aki partner lenne ezekben is, és a mindennapokban is.

Egy gyulai társkereső nő, Erzsébet (41)

Komoly kapcsolatot keresek, a későbbiekben akár összeköltözéssel, akár hozzám vagy hozzád is. Házi gondozóként dolgozom már 6 éve, a szakmám egyébként autószerelő. Tisztában vagyok azzal is, hogy úgy is a hölgy választ, úgy hogy én (max) csak a tetszik gombot nyomkodhatom! Szabadidőmben a házi és a ház körüli munkákat végzem el, kerékpározok, kirándulok, internetezek, olvasok. Szívesen megyek el a hegyekbe ha van rá alkalmam, szeretek vezetni. Szeretek beszélgetni, egyedül nagyon magányosnak érzem magam!

Egy gyulai társkereső férfi, Zsolt (56)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Gyula

Gyula

Békés megye

Gyula

+36 (1) 604 3102