Társkereső Szarvas

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szarvas környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szarvasi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szarvasi társkereső nők

Első Találkozás

szarvasi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szarvasi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as szarvasi társkereső férfiak

Néhány szarvasi társkereső bemutatkozása

Vidám személyiség vagyok, és imádok utazni. Keresem a páromat mert nem szeretem a magányt. Ha szeretnél ismerkedni akkor üzenetben folytatjuk.

Egy szarvasi társkereső nő, Ági (60)

Nem is kívánnék levonni semmilyen messzemenő következtetéseket, mert minden ami körülvesz szintúgy változik napról napra, mint ahogy én magam, úgy ahogy azt az élet megkívánja tőlem.

Egy szarvasi társkereső férfi, Krisztián (26)

Nem is tudom mit is irhatnék. 25 éves vagyok van egy csodaszép kislányom egyedül nevelem csak ojan emberek irjanak akik ezt el is tudják fogadni társat barátok szerelmet és apát keresek ha ugg érzed ez meg van benned ne habozz irj

Egy szarvasi társkereső nő, Gizella (25)

Sziasztok, :) 22éves vagyok Szarvason élek, szeretnék egy normális tartos kapcsolatot hátha össze jön itt azért jöttem fel :) proba-szerencse :) ha meg szeretnél ismerni nyugodtan irj

Egy szarvasi társkereső férfi, Norbi (24)

Sziasztok!Vidám természetű(lány)vagyok.Szeretnék találni Valakit,ki minden nap mosolyt csal az arcomra... már elmúlt 36 éves,de még nincs 60...:)Légy kissé romantikus... és humoros.....:)Talán fura,de számomra ez nagyon fontos...

Egy szarvasi társkereső nő, Erika (51)

51 éves,fiatalosnak mondott,elvált férfi vagyok.Két nagykorú gyermekem van,akik már nem élnek velem.Keresem társam,másik felem,akivel jókat lehet beszélgetni,aki ha kell komoly,de vidám perceket is kedveli.

Egy szarvasi társkereső férfi, Istvan (52)

Egyediséget, nyíltságot és önzetlenséget kedvelő nő vagyok, akinek fontos, hogy szeressék és szeressen. Művészetet barát és gyakorló ember vagyok, fontos értékrenddel. Reprezentatív külsővel rendelkezem, érző szívvel. programra nem gondolatom.

Egy szarvasi társkereső nő, Mia (56)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, gondolataimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsgondolatat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy szarvasi társkereső férfi, Lajos (60)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szarvas

Szarvas

Békés megye

Szarvas

+36 (1) 604 3102