Társkereső Szarvas

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szarvas környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szarvasi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szarvasi társkereső nők

Első Találkozás

szarvasi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szarvasi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szarvasi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szarvasi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szarvasi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szarvasi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as szarvasi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szarvasi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szarvasi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szarvasi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szarvasi társkereső férfiak

Néhány szarvasi társkereső bemutatkozása

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy szarvasi társkereső nő, Szilvi (32)

Fontos számomra a kommunikáció, de fontos, hogy ne is elsőre ítélj másokat.

Egy szarvasi társkereső férfi, Endi (33)

Sziasztok! Egy őszinte es komoly kapcsolatott keresek akiben meg bízhatok.Idősek is jelentkeznek bátran!!!

Egy szarvasi társkereső nő, Mercédesz (26)

36 éves, 195 cm, 86 kg testtömegű, egyedülálló, szőkés barna hajú, kék szemű, szemüveges, békés megyei srác hosszú tavú kapcsolat céljából társat keresi.

Egy szarvasi társkereső férfi, László (36)

Hat nem is tudom mit irhatnek ide a szokasos unalnas szoveg mar nagyon unalmas ha meg akarsz ismerni irj es valaszolok

Egy szarvasi társkereső nő, Antonia (22)

Sziasztok, :) 22éves vagyok Szarvason élek, szeretnék egy normális tartos kapcsolatot hátha össze jön itt azért jöttem fel :) proba-szerencse :) ha meg szeretnél ismerni nyugodtan irj

Egy szarvasi társkereső férfi, Norbi (23)

Vidám természetű, hűséges, megbízható hölgy keresi, hasonló természetű párját. Nem szeretem a képmutatás. Kalandorok kíméljenek....

Egy szarvasi társkereső nő, Bizakodó (40)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, gondolataimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsgondolatat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy szarvasi társkereső férfi, Lajos (60)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szarvas

Szarvas

Békés megye

Szarvas

+36 (1) 604 3102