Társkereső Szarvas

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szarvas környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szarvasi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány szarvasi társkereső bemutatkozása

társam keresem kedves jó humorú hölgy személyében anyagiak kizárva

Egy szarvasi társkereső férfi, János (58)

Fontos számomra a kommunikáció, de fontos, hogy ne is elsőre ítélj másokat.

Egy szarvasi társkereső férfi, Endi (33)

Hat nem is tudom mit irhatnek ide a szokasos unalnas szoveg mar nagyon unalmas ha meg akarsz ismerni irj es valaszolok

Egy szarvasi társkereső nő, Antonia (21)

Sziasztok, :) 22éves vagyok Szarvason élek, szeretnék egy normális tartos kapcsolatot hátha össze jön itt azért jöttem fel :) proba-szerencse :) ha meg szeretnél ismerni nyugodtan irj

Egy szarvasi társkereső férfi, Norbi (23)

Vidám természetű, hűséges, megbízható hölgy keresi, hasonló természetű párját. Nem szeretem a képmutatás. Kalandorok kíméljenek....

Egy szarvasi társkereső nő, Bizakodó (39)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, vágyaimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsvágyat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy szarvasi társkereső férfi, Lajos (59)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szarvas

Szarvas

Békés megye

Szarvas

+36 (1) 604 3102