Társkereső Szarvas

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szarvas környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szarvasi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány szarvasi társkereső bemutatkozása

társam keresem kedves jó humorú hölgy személyében anyagiak kizárva

Egy szarvasi társkereső férfi, János (58)

Andi vagyok. Nemdohányzó,nem alkoholozáló párt keresek....

Egy szarvasi társkereső nő, Andi (36)

Fontos számomra a kommunikáció, de fontos, hogy ne is elsőre ítélj másokat.

Egy szarvasi társkereső férfi, Endi (33)

Hat nem is tudom mit irhatnek ide a szokasos unalnas szoveg mar nagyon unalmas ha meg akarsz ismerni irj es valaszolok

Egy szarvasi társkereső nő, Antonia (22)

Sziasztok, :) 22éves vagyok Szarvason élek, szeretnék egy normális tartos kapcsolatot hátha össze jön itt azért jöttem fel :) proba-szerencse :) ha meg szeretnél ismerni nyugodtan irj

Egy szarvasi társkereső férfi, Norbi (23)

Vidám természetű, hűséges, megbízható hölgy keresi, hasonló természetű párját. Nem szeretem a képmutatás. Kalandorok kíméljenek....

Egy szarvasi társkereső nő, Bizakodó (39)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, vágyaimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsvágyat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy szarvasi társkereső férfi, Lajos (59)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Szarvas

Szarvas

Békés megye

Szarvas

+36 (1) 604 3102