Társkereső Budakalász

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Budakalász környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb budakalászi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány budakalászi társkereső bemutatkozása

Üdvözlet A nevem Tamás és szeretném megtalálni a páromat . Általában csendes társaságot kereső ember vagyok Szeretek olvasni, moziba járni Múzeumokat látogatni és utazni de szeretek úszni és futni Kalandorok kíméljenek

Egy budakalászi társkereső férfi, Tamás (32)

Balázs vagyok, 39 éves és elvált. Gyermekeim nem velem élnek. Főállásban tűzoltó vagyok. Komoly társat keresek! Vidám és nyitott természetű vagyok. A személyes találkozásban hiszek, úgy sokkal több minden kiderül és hamarabb! A testbeszéd nem hazudik...!

Egy budakalászi társkereső férfi, Balázs (40)

Sziasztok őszinte férfit keresek aki intelligens szereti a verseket zenét szeretek sétàlni csak úgy jókat beszélgetni ha tetszik a bemutatkozásom megtaláltál

Egy budakalászi társkereső nő, Erzsébet (59)

Szia! Komoly kapcsolatot keresek , egy kellemes, vidám és aranyos hölgy személyében. Konyhafönökként dolgozok és az elmult időben endszeresen sportolok és igyekszem odafigyelni az eglszégre is. De nyilván egy zacskó chips az nem chips :D Van egy másfél éves kislányom aki nagyon messze lakik tölem és nem látom annyit amennyit szeretném. Eléggé megfontolt embernek tartom magam és igyekszem mindennek a pozítív oldalát nézni.

Egy budakalászi társkereső férfi, Sanci (24)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Budakalász

Budakalász

Pest megye

Budakalász

+36 (1) 604 3102