Társkereső Pomáz

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pomáz környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pomázi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

pomázi társkereső férfiak

Néhány pomázi társkereső bemutatkozása

"Az őrült emberek nem tudják magukról hogy örültek. Én tudom hogy magamról hogy őrült vagyok, tehát nem vagyok őrült"

Egy pomázi társkereső férfi, Sohár (27)

A szivárvány végén én vagyok....szeretek horgászni kirándulni moziba járni, de otthon is jól el vagyok....a többit majd személyesen...

Egy pomázi társkereső férfi, Tamás (41)

Sziasztok! Szeretném megtalálni a társamat,kinek társa lehetnék! Számomra fontos, a romantika,az egymásra odafigyelés! Tűzoltóknál harsonázom,illetve hátrányos és sérült gyerekeknek tanítok Thai Boxot! Évekig zenéltem az Operett színházban,és ez a "szerelem" a színház irányába a mai napig tart! De szeretek olvasni is,szeretek főzni (a barátaim szerint a rántott rizsem világklasszis ) Hiszek a spiritizmusban,ez talán abból is adódik,hogy a Pilis kapujában élek,és dédnagyanyáim történetein nőttem fel! Köszönöm,hogy elolvastad :) Peti

Egy pomázi társkereső férfi, Péter (38)

Sziasztok . A másik felem keresem , nem könnyű . De hátha létezik .

Egy pomázi társkereső nő, Euridiké (43)

Kedves Hölgyeim, Tudnotok kell,hogy a szőke herceg és a tökéletes csak a mesékben létezik ,de van egy jó hírem. Ha egy olyan férfire vágysz aki céltudatos, önálló és magabiztos, de nem fél megmutatni az érzéki énjét sem, akkor jó helyen jársz. Az őszinteség nálam alapkritérium, így ha nem ilyen nőnek tartod magad kérlek őszintén mondd meg ;) Nem előnyös aki: - sokat hisztizik - dohányzik - jelentős túlsúllyal rendelkezik - nem egyedülálló - azért van itt, hogy az egóját fényezze - érzelmileg labilis Az olyan nők társaságát kedvelem akik: - megfelelő önbizalommal rendelkeznek - kedvesek, mosolygósak és pozítiv életszemléletük van - külsőleg ápoltak és lehetőleg szépek is - nőies viselkedésüek - párkapcsolatban nem hagyják el magukat - megfelelő empátiával rendelkeznek Az egyik kedvenc mondásom : A külső megfog, a belső megtart.

Egy pomázi társkereső férfi, Benedek (26)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Pomáz

Pomáz

Pest megye

Pomáz

+36 (1) 604 3102