Társkereső Szentendre

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szentendre környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szentendrei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

fényképes szentendrei keresztény társkereső férfiak

Néhány szentendrei társkereső bemutatkozása

.

Egy szentendrei társkereső férfi, Béla (46)

Szeretnék rátalálni egy társra, egy vidám optimista férfire gondolok.Két felnőtt fiam van .Szakácsként dolgozom szélhámosok futó kalandra vágyók ne írjanak köszönöm.A személyes találkozás híve vagyok.

Egy szentendrei társkereső nő, Edit (49)

Sziasztok életvidám fiatal fiu vagyok szeretek túrázni állatolkal foglalkozni és vezetni azértis léptem fel hogy találjak egy lányt akivel elvagyok akár rosszban akár jóban:)

Egy szentendrei társkereső férfi, Sándor (19)

Tartalmas, szép kapcsolatot keresek, amiben öröm az együtt töltött idő és kölcsönösségen alapul. Olyan kapcsolatot keresek, amilyet még fiatalabb korunkban képzeltünk magunknak. Csak épp tapasztalatot kellett gyűjteni hozzá....

Egy szentendrei társkereső nő, Andrea (57)

Egyedül élő férfi vagyok csak komoly kapcsolatot keresek s remélem végre megtalálom.Talán pont te vagy az kedves látogató.Sportot,kirándulást s még sorolhatnám,hogy mi mindent kedvelek s űzőm.Szeretem a kihívásokat s azoknak megfelelni,nyitott vagyok az új dolgokra.Az adok kapok kapcsolat híve vagyok,1 jó mozi vagy egy meghitt beszélgetés egy pohár bor mellett gyertyafényben,minden lehetséges csak a megfelelő partner szükséges hozzá.Hát ne várjunk holnapig,hiszen életünk percei gyorsan peregnek.

Egy szentendrei társkereső férfi, Zsolt (47)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szentendre

Szentendre

Pest megye