Társkereső Szentendre

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szentendre környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szentendrei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szentendrei társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szentendrei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szentendrei társkereső férfiak

Néhány szentendrei társkereső bemutatkozása

Attila vagyok 39éves Dunakanyarban a Szentendrei -szigeten lakom , Surányban. Egy lovardának vagyok az alkamazottja Szeretek túrázni,biciglizni, amit rendszeresen meg is teszek.Házi munkában is kiveszem a részem,ha kell. Kulturális programokat is kedvelem. Zenei stilúsom a 80-as 90-es évek zenéi. Szeretem az olasz konyhát, nagy vágyam,hogy egyszer eljussak Olaszországba is.Alapjában egy csendes, nyugodt ember vagyok.Szeretnék egy hozzám hasonló beállitottságú párt találni magamnak.

Egy szentendrei társkereső férfi, Attila (39)

Egyedül élő férfi vagyok csak komoly kapcsolatot keresek s remélem végre megtalálom.Talán pont te vagy az kedves látogató.Sportot,kirándulást s még sorolhatnám,hogy mi mindent kedvelek s űzőm.Szeretem a kihívásokat s azoknak megfelelni,nyitott vagyok az új dolgokra.Az adok kapok kapcsolat híve vagyok,1 jó mozi vagy egy meghitt beszélgetés egy pohár bor mellett gyertyafényben,minden lehetséges csak a megfelelő partner szükséges hozzá.Hát ne várjunk holnapig,hiszen életünk percei gyorsan peregnek.

Egy szentendrei társkereső férfi, Zsolt (47)

Romantikus, őszinte, empatikus, mély érzésű, önmagamat adó, optimista, nemdohányzó, elvált, vidám alaptermészetű férfi vagyok. Fontos a kölcsönösség mindenben, és az érzelmeken, szereteten alapuló kapcsolat. A belső értékek fontosak. Kölcsönös szimpátián és szereteten alapuló komoly kapcsolatot, lelki-testi játszótársam, lelki párom keresem. Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogok legyünk./E. Hemingway/

Egy szentendrei társkereső férfi, László (64)

Tartalmas, szép kapcsolatot keresek, amiben öröm az együtt töltött idő és kölcsönösségen alapul. Olyan kapcsolatot keresek, amilyet még fiatalabb korunkban képzeltünk magunknak. Csak épp tapasztalatot kellett gyűjteni hozzá....

Egy szentendrei társkereső nő, Andrea (58)

Mások álltal intelligensnek tartott káros szenvedélyektől mentes,családcentrikus,rendszeresen sportoló, alapvetően vidám,vigyori, fiatal ember vagyok.Szeretem,a természetet szeretek kirándulni,mint minden férfinak nekem is van hobbym, szívesen látogatok el kulturális eseményekre.Vannak,jó illetve rossz szokásaim, mint mindenkinek.De fejlődőképes vagyok.Sok dologról írhatnék,de a személyes találkozót tartom mérvadónak.Hogy te milyen legyél?először is döntőképes,tudd hogy mit szeretnél,ha nem állsz készen egy párkapcsolatra, illetve ha csak a négy falat szeretnéd nézni,vagy nem tudsz kilépni az othonodból,mert még mindig a múltadban élsz, akkor nem egymást keressük.Tudom kemény szavak ezek,de Köszönöm hogy időt fordítottál rám és elolvastad a bemutatkozásom.

Egy szentendrei társkereső férfi, Attila (48)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szentendre

Szentendre

Pest megye

Szentendre

+36 (1) 604 3102