Társkereső Esztergom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Esztergom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb esztergomi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

esztergomi társkereső nők

Első Találkozás

esztergomi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online esztergomi társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb esztergomi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes esztergomi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes esztergomi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es esztergomi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es esztergomi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti esztergomi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti esztergomi társkereső férfiak

Néhány esztergomi társkereső bemutatkozása

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy esztergomi társkereső nő, Lídia (51)

Sziasztok! Jenci vagyok és komoly kapcsolatot Keresek! Szlovákiában lakom, Madaron. Esztergomban dolgozom gépbeállítóként. Szeretek utazni, sportolni, filmet nézni, zenét hallgatni, olvasni. Rendszeresen járok konditeremben és próbálok egészségesen táplálkozni.

Egy esztergomi társkereső férfi, Jenő (23)

Rövid levelezések után a személyes találkozóban hiszek!

Egy esztergomi társkereső nő, Ildikó (49)

Szép napot kivánok kedves profil látogató ...Ismerkedés céljából regisztráltam az oldalon szeretném megtalálni az igazi tökéletes lányt aki szintén komolyan szeretne egy tartós komoly kapcsalatot...De semminek sem vagyok az elrontója egy kedves barátnak sem... Köszönöm hogy itt jártál legyen tovább szép kellemes napod..

Egy esztergomi társkereső férfi, Tamás (27)

Nem ragoznék,szeretnélek megtalálni végre, biztos vagyok benne,hogy vagy valahol...mit is lehetne írni...ide.. na,rajta...zene,rock,és stb.ami minőség..,művészetek, természet......

Egy esztergomi társkereső nő, Eliza (52)

Ismerj meg és megtudod! ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................!

Egy esztergomi társkereső férfi, András (43)

Kedves Társkereső! Ha te is komoly kapcsolatot keresel, akkor jó helyen jársz. ☺Nem könnyű elfogulatlanul magunkról írni.....Számomra fontos az őszinteség, bizalom ,szeretet ,meghittség.....Keresem a"párom ' korban hozzám illő, független úr személyében.

Egy esztergomi társkereső nő, Márta (57)

Amiket szeretek: -Szeretteimmel, barátaimmal való időtöltés -Természetben való időtöltést -Finomabbnál finomabb ételek és édességek habzsolása -Minél nyugodtabb/boldogabb életvitel megteremtése -Állatok -Új, érdekes dolgok kipróbálása -Új helyekre utazni  Hobbijaim: -Anime/Sorozatozás -Erdőben túrázás, sátrazás, sétálás -Memes -Gamelés (ha nincs jobb dolgom) Amilyennek mondanám magamat: Barátságos, empatikus, kompromisszumképes And That's all folks ¯\_(ツ)_/¯

Egy esztergomi társkereső férfi, Csongor (24)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Esztergom

Esztergom

Komárom-Esztergom megye

Esztergom

+36 (1) 604 3102