Társkereső Esztergom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Esztergom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb esztergomi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

esztergomi társkereső nők

Első Találkozás

esztergomi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online esztergomi társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb esztergomi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes esztergomi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es esztergomi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es esztergomi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti esztergomi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti esztergomi társkereső férfiak

Néhány esztergomi társkereső bemutatkozása

Márti vagyok!Egyedül élő,63 éves fiatalos nyugdíjas hölgy.Hosszú házasság után megözvegyültem.Nem igazán jó egyedül.Remélem,hogy valahol létezik és megtalálom a"másik felem",de nem minden áron.Társat keresek komoly kapcsolatra.Sok oldalú egyéniség vagyok.Többet a személyes találkozáskor,amely sorsdöntő is lehet akár.Cél:A"boldogsághoz vezető út" legyen! "Indulj felém bizalommal,én viszem az őszinteségem.Találkozunk félúton." Boldogságot nem tudunk Neten vásárolni.Ahhoz bizony nekünk ,magunknak kell tennünk.Ha el szeretnéd érni a vágyaidat,akkor nem elég ha csak sóvárogsz.El kell indulnod.Hinned kell a beteljesülésben,bíznod kell a sors támogatásában,és fel kell vállalnod,akkor is ha az egész világ összefog ellened.Nincs reménytelen helyzet,csak beletörődés van.Nincs félelmetesebb döntés annál,ha feladod.,mert kishitű vagy.Senki nem akarhat helyetted,senki nem dönthet helyetted és senki nem élhet helyetted.Ha csak egy kicsit is szereted vagy tiszteled magad,akkor megengeded,hogy az történjen ami számodra a legjobb.Magyarázatokat gyártani,kifogásokat keresni könnyebb út.Ez tény.De ha élni szeretnél,nem pedig csak túlélni akkor ne félj a változástól."Ha azonos az életfelfogásunk,célunk,akkor kérlek jelezd felém.

Egy esztergomi társkereső nő, Márti (63)

Szia kedves látogató ;) Szeretek utazni,sportolni, bulizni, kirándulni :D Ami szivemen az a számon! Élet vidám vagyok minden horor filmböl vigjátékot csinálok! Életemben sok helyen jártam :D Köszi hogy el olvastad! :* HA MÁST IS MEG SZERETNÉL TUDNI IRJ BÁTRAN!

Egy esztergomi társkereső férfi, Simon (19)

Rövid levelezések után a személyes találkozóban hiszek!

Egy esztergomi társkereső nő, Ildikó (49)

Szép napot kivánok kedves profil látogató ...Ismerkedés céljából regisztráltam az oldalon szeretném megtalálni az igazi tökéletes lányt aki szintén komolyan szeretne egy tartós komoly kapcsalatot...De semminek sem vagyok az elrontója egy kedves barátnak sem... Köszönöm hogy itt jártál legyen tovább szép kellemes napod..

Egy esztergomi társkereső férfi, Tamás (27)

Nem ragoznék,szeretnélek megtalálni végre, biztos vagyok benne,hogy vagy valahol...mit is lehetne írni...ide.. na,rajta...zene,rock,és stb.ami minőség..,művészetek, természet......

Egy esztergomi társkereső nő, Eliza (52)

Ismerj meg és megtudod! ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................!

Egy esztergomi társkereső férfi, András (43)

Kedves Társkereső! Ha te is komoly kapcsolatot keresel, akkor jó helyen jársz. ☺Nem könnyű elfogulatlanul magunkról írni.....Számomra fontos az őszinteség, bizalom ,szeretet ,meghittség.....Keresem a"párom ' korban hozzám illő, független úr személyében.

Egy esztergomi társkereső nő, Márta (57)

Amiket szeretek: -Szeretteimmel, barátaimmal való időtöltés -Természetben való időtöltést -Finomabbnál finomabb ételek és édességek habzsolása -Minél nyugodtabb/boldogabb életvitel megteremtése -Állatok -Új, érdekes dolgok kipróbálása -Új helyekre utazni  Hobbijaim: -Anime/Sorozatozás -Erdőben túrázás, sátrazás, sétálás -Memes -Gamelés (ha nincs jobb dolgom) Amilyennek mondanám magamat: Barátságos, empatikus, kompromisszumképes And That's all folks ¯\_(ツ)_/¯

Egy esztergomi társkereső férfi, Csongor (24)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Esztergom

Esztergom

Komárom-Esztergom megye

Esztergom

+36 (1) 604 3102