Társkereső Esztergom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Esztergom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb esztergomi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

esztergomi társkereső férfiak

Néhány esztergomi társkereső bemutatkozása

Szia kedves látogató ;) Szeretek utazni,sportolni, bulizni, kirándulni :D Ami szivemen az a számon! Élet vidám vagyok minden horor filmböl vigjátékot csinálok! Életemben sok helyen jártam :D Köszi hogy el olvastad! :* HA MÁST IS MEG SZERETNÉL TUDNI IRJ BÁTRAN!

Egy esztergomi társkereső férfi, Simon (19)

Jelenleg Esztergomban élek a munkám miatt, de emlékek és érdekeltségek fűznek Egerhez és Miskolchoz, utóbbi helyen nőttem fel és szüleim is ott élnek :) Szeretnék egy társat, akivel hasonlóképpen gondolkodunk, hasonlóak az elképzeléseink. Sokat túrázom, szeretek a természetben járni. Remek lenne, ha ebben is társam lennél :) Kizárólag komoly kapcsolatot szeretnék, akivel együtt lehet építeni a jövőt és megélni a jelent.

Egy esztergomi társkereső férfi, Viktor (31)

Nem ragoznék,szeretnélek megtalálni végre, biztos vagyok benne,hogy vagy valahol...mit is lehetne írni...ide.. na,rajta...zene,rock,és stb.ami minőség..,művészetek, természet......

Egy esztergomi társkereső nő, Eliza (52)

Ismerj meg és megtudod! ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................!

Egy esztergomi társkereső férfi, András (42)

Kedves Társkereső! Ha te is komoly kapcsolatot keresel, akkor jó helyen jársz. ☺Nem könnyű elfogulatlanul magunkról írni.....Számomra fontos az őszinteség, bizalom ,szeretet ,meghittség.....Keresem a"párom ' korban hozzám illő, független úr személyében.

Egy esztergomi társkereső nő, Márta (56)

Amiket szeretek: -Szeretteimmel, barátaimmal való időtöltés -Természetben való időtöltést -Finomabbnál finomabb ételek és édességek habzsolása -Minél nyugodtabb/boldogabb életvitel megteremtése -Állatok -Új, érdekes dolgok kipróbálása -Új helyekre utazni  Hobbijaim: -Anime/Sorozatozás -Erdőben túrázás, sátrazás, sétálás -Memes -Gamelés (ha nincs jobb dolgom) Amilyennek mondanám magamat: Barátságos, empatikus, kompromisszumképes And That's all folks ¯\_(ツ)_/¯

Egy esztergomi társkereső férfi, Csongor (24)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Esztergom

Esztergom

Komárom-Esztergom megye

Esztergom

+36 (1) 604 3102