Társkereső Esztergom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Esztergom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb esztergomi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

esztergomi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as esztergomi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti esztergomi társkereső férfiak

Néhány esztergomi társkereső bemutatkozása

Balázs-nak hivnak. Komoly kapcsoltatot szeretnénk. 165cm-magas vagyok,65-kg. Fekete haj. Itt dolgozok az Esztergomba a SUZUKINÁL és itt is lakok.Gyermekem nincs de majd szeretnénk. Nem iszom,nem cigizek. Hobbim:sétálás,bicajozás,természet,kirándulás. És aki szeretne meg ismerkedni egy olyan fiatalemberrel aki házias fözés és a takaritás terén is. ugy gondolom nagyon kevés férfi van ilyen.

Egy esztergomi társkereső férfi, Balázs (38)

Jelenleg Esztergomban élek a munkám miatt, de emlékek és érdekeltségek fűznek Egerhez és Miskolchoz, utóbbi helyen nőttem fel és szüleim is ott élnek :) Szeretnék egy társat, akivel hasonlóképpen gondolkodunk, hasonlóak az elképzeléseink. Sokat túrázom, szeretek a természetben járni. Remek lenne, ha ebben is társam lennél :) Kizárólag komoly kapcsolatot szeretnék, akivel együtt lehet építeni a jövőt és megélni a jelent.

Egy esztergomi társkereső férfi, Viktor (31)

Ismerj meg és megtudod! ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................!

Egy esztergomi társkereső férfi, András (42)

Amiket szeretek: -Szeretteimmel, barátaimmal való időtöltés -Természetben való időtöltést -Finomabbnál finomabb ételek és édességek habzsolása -Minél nyugodtabb/boldogabb életvitel megteremtése -Állatok -Új, érdekes dolgok kipróbálása -Új helyekre utazni  Hobbijaim: -Anime/Sorozatozás -Erdőben túrázás, sátrazás, sétálás -Memes -Gamelés (ha nincs jobb dolgom) Amilyennek mondanám magamat: Barátságos, empatikus, kompromisszumképes And That's all folks ¯\_(ツ)_/¯

Egy esztergomi társkereső férfi, Csongor (23)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Esztergom

Esztergom

Komárom-Esztergom megye