Társkereső Fót

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Fót környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb fóti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány fóti társkereső bemutatkozása

Személyes találkozásunk alkalmával úgyis minden kiderül!

Egy fóti társkereső férfi, József (48)

Két lábbal a földön járó, kedves, vidám, mosolygós nő vagyok. Szeretek táncolni (takarítás közben is), biciklizni, úszni. Szeretem a vizet, a napsütést, a tengert. Szeretem a zenét, a jó filmeket. Szívesen sütök-főzök. A következő 40-50 év eltöltéséhez keresek egy kedves, jó kedélyű férfit, aki a társam lenne a mindennapokban. Társat keresek kanapén összebújós filmnézéshez, vizes/sörös/borozós beszélgetésekhez, sétákhoz, nyáresti csillagnézéshez, ágyban kávézáshoz, bolondozáshoz, közös főzőcskéhez, mosogatáshoz, közös hólapátoláshoz, lakásfestéshez, kertlocsoláshoz, fagyizáshoz, bringázáshoz, ... vagyis az élethez. Tudom, hogy ezek mind-mind átlagos dolgok, de én sem vagyok királylány, csak egy átlagos nő. Nekem is vannak hibáim, na nem sok, de azért akad. Pl. néha sokat beszélek, de le lehet állítani. Viszont nem leszek morcos, ha nem hajtod le a WC ülőkét, vagy ha horgászni/sörözni mész a haverokkal. Elviselem, ha rossz napod van, vagy tele a hócipőd a világgal, nekem is vannak ilyen napjaim. De vigasztalható vagyok.

Egy fóti társkereső nő, Márti (53)

Kornél vagyok, 19 éves. Komoly kapcsolatot keresek. Kedvesnek őszintének és vidámnak tartom magam. hobbiaim: festészet(miniature figurákat), sport, íjászat. szeretek a szabadban lenni társaságban. Ha felkeltettem az érdeklődésedet vagy többet szeretnél tudni, nyugodtan írj és amint tudok, válaszolok.

Egy fóti társkereső férfi, Kornél (20)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Fót

Fót

Pest megye

Fót

+36 (1) 604 3102