Társkereső Dunakeszi

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunakeszi környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunakeszi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

dunakeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb dunakeszi diplomás társkereső férfiak

Néhány dunakeszi társkereső bemutatkozása

Megérdemled, hogy olyannal legyél, aki boldoggá tesz. Valakivel, aki nem komplikációkat, hanem fényt hoz az életedbe. Nem kérdéseket, hanem válaszokat. Valakivel, aki értékel.

Egy dunakeszi társkereső nő, Kriszti (46)

Sziasztok! Szeretnék ismerkedni, mert komoly kapcsolatot keresek! Szeretek olvasni, filmeket és sorozatokat nézni, kirándulni, főzni és sütni. Szabadidőmben futni szoktam és edzőterembe járni, biciklizem és zenét hallgatok.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Ádám (24)

Társat keresek ,mert nem szeretem a magány. Keresem azt a férfit akivel eljárhatnék koncertre,színházba,moziba és aki újra meghozná a fényt az életembe,szeretettel szerelemmel.

Egy dunakeszi társkereső nő, Ildikó (52)

Szia! :) Örülök, hogy benéztél! :) Így kezdésnek pár szóban magamról. :) Az ELTE-n tanulok biológus szakon, mint kutatóbiológus palánta. :) Főbb hobbijaim közül a futást, a zenekészítést és a kirándulást emelném ki. Régen sokáig táncoltam. Kiemelten fontos számomra az őszinteség és a bizalom. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. :)

Egy dunakeszi társkereső férfi, Csaba (23)

Társaságot kedvelő, vidám természetű nő vagyok. Szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni. Sokat kirándulok, kerékpározok... Nyitott vagyok, szívesen ismerkedem. Keresem az igazit!

Egy dunakeszi társkereső nő, Ditta (51)

Magányos özvegy nyugdíjas építész mérnök sportos fiatalos, széles érdeklődési körrel rendelkezve keresem a kölcsönös szimpátián, tiszteleten, el- fogadáson alapuló tisztességes társas kapcsolat megvalósításának alanyát. Külföldi utazásokat,sportolást, művészeteket kedvelve kis kerttel rendelkező kényelmes lakással biztosítom a megfelelő feltételeket. Káros szen- vedély mentesen figyelmesen és kellő tisztelettel biztosítom az egyenlő feleket illető, néha roman- tikus légkört Dunakeszin. Keresem a bújós, összegabalyodva alvást kedvelő lehetőleg max.60 év körüli kedvest.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Zoltán (71)

Tudom mire vágyom, és azt is, hogy kitől. Valakitől, aki nem ígérgeti a csillagokat, mert tudja, hogy jó helyen vannak ott, ahol vannak. Aki ígéretek helyett tettekkel bizonyít.Bizonyítania sem kell. Elég, ha megrengeti a világomat. Őt akarom! Az elsöprő, közel sem tökéletest ! Mert tudom, hogy nincs olyan, hogy tökéletes! Csak olyan, hogy piszkosul nem passzoltok össze, de még is őt látod tökéletesnek. Amikor olyasvalakivel hoz össze a sors , akivel úgy passzoltok össze..... - tudod, mint a borsó meg a héja.

Egy dunakeszi társkereső nő, Rózsa (58)

Jártam már internetes társkeresőn korábban is, s bár egy jó ideig azt hittem, nem járok ilyen helyekre többet, az élet tele van meglepetésekkel. Új fényképek feltöltve, adatok beállítva, s bár mindenki azt mondja, hogy simán letagadhatnék 10 évet, az adatlapomon minden adat valós, hiszen - gondolom - Te egy őszinte embert keresel ... Keresem azt, akivel tisztelni tudjuk egymás erősségeit, együtt tudunk nevetni egymás őrültségein és segíteni tudjuk és akarjuk egymást gyengeségeink fejlesztésében. Hogy egy kicsit konkrétabb legyek, az tuti, hogy az én ízlésem szerint minden nő farmerben néz ki a legjobban. Illetve szeretem még, ha egy nőnek van haja, a felnyírt-, kommandós hajú nőkre olyan furcsán tudok nézni. Belsőleg már bonyolultabb, persze ott az őszinteség, becsületesség, tolerancia, ami bárkinek a listáján szerepelhetne, ezenkívül van valami érzés, amit csak úgy tudok megfogalmazni, hogy úgy érzem magam mellette, hogy hazaértem, bárhol vagyunk is. Köszönöm, hogy végigolvastad!

Egy dunakeszi társkereső férfi, Tamás (49)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Dunakeszi

Dunakeszi

Pest megye

Dunakeszi

+36 (1) 604 3102