Társkereső Dunakeszi

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunakeszi környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunakeszi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

dunakeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online dunakeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb dunakeszi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb dunakeszi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes dunakeszi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunakeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunakeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunakeszi társkereső férfiak

Néhány dunakeszi társkereső bemutatkozása

Köszönöm, hogy olvasod a profilom. Normális párkapcsolat reményében regisztráltam az oldalra, így bonyolult kapcsolatban élők, vadászok, ről csevegők kíméljenek! Korban hozzám illő párom keresem, akivel megvan a kölcsönös tisztelet egymás iránt és akiért boldogan kelek hajnalban, hogy közösen igyuk meg a reggeli kávénk. Van egy 7 éves lányom, ennek függvényében kezdjünk ismerkedni.

Egy dunakeszi társkereső nő, Zita (39)

Sziasztok Jani vagyok! 45 éves vagyok, jelenleg válófélben, De egyedül élek. Nem keresem eszeveszetten a páromat, mert hiszem azt hogy azt az embert illetve nőt aki mellém való, Azt úgyis elém fogja sodorni az élet. Jelenleg vállalkozom klímával fűtéssel hűtéssel és mindennel ami az épületgépészettel kapcsolatos azokat dolgokkal foglalkozom. Szakmám hivatásom egyben a hobbim is nagyon szeretem ezért jól Megtanultam és profi módon csinálom. Le vagyok foglalva jelenleg kis cégem építésén de ha elém kerül az igazi nem fogom elszalasztani. De attól sem zárkóznék el ha itt ezen a fórumon találnám meg a hozzám illő hölgyet!😎

Egy dunakeszi társkereső férfi, János (44)

Ismerkedés céljából vagyok az oldalon , szóval aki csak programot vagy mást keress az ne nálam próbálkozzon mert nem fog célt érni . És az idősebb papik se próbálkozzanak mert nem apát és nem is nagyapát keresek . Szóval ha nem tartozol ezek közzé nyugodtan írj . Ja és a másik ne gyere nekem két üzenet váltás után hogy bejelölsz facén vagy instán bocsi de nem barátokat gyűjtők max ha szimpi vagy kapsz egy skyp nevet és ott felvehetsz . Nyugi nem harapok ;)

Egy dunakeszi társkereső nő, Niki (25)

A körülményeim rendezettek és két lábbal a földön járok. Fontos számomra az őszinteség és megbízhatóság és a viccelődés ami néha élcelődésnek is tűnhet. Sok mindenre nyitott vagyok és rugalmas,ha látom értelmét. Szeretek utazni, kirándulni, ha van kivel és az úti cél is pozitív kisugárzású. Jobban hiszek egy "face to face"- ban egy-két levélváltás után, mint hosszan rabolni egymás idejét levelezgetéssel,ott úgy is minden kiderül elsőre, hogy van-e valami-akármi is akár.(szimpátia,+ stb.) Igen! A hagyományok szerint a " férfi" teszi meg az első lépést de, szerintem a mai világban már ezt átugorhatjuk, mert mindig a NŐ választ. Esetleg, érdeklődésed felkeltettem kérlek jelezz és és megírom az "elsőt" !!! Üdv.

Egy dunakeszi társkereső férfi, József (45)

Nagyon nyitott személyiségnek tartom magam aki vidám mosolygós és kíváncsi természetű, szeretem a szép helyeket, új, izgalmas dolgokat vagy akár extrém sportokat kipróbálni. Jó társaságban repül az idő és nagyon fel tudok töltődni, szeretem hozzám hasonlóan pozitív emberekkel körülvenni magam. Ismerkedés céljából vagyok itt, majd hozza az élet kivel és mi alakul de alapvetően kész vagyok már egy komolyabb kapcsolatra is, persze ehhez kell az a bizonyos szikra ;)

Egy dunakeszi társkereső nő, Kriszti (33)

IG:zoo.lee Kulcsszakban: Humor, standup, család, barátok, mozi, pozitív életszemlélet, utazás, nyitottság, új dolgok kipróbálása, nyugis esték otthon, sport, kirándulás, wellness, kerti party, sütögetés, koncertek, tánc, random szó, csak hogy figyelsz-e még, tartalmas beszélgetések, önfejlesztés, közös célok, 5 szeretetnyelv, , hűség, őszinteség, legyünk kicsit őrültek is, spontaneitás Van metszet? A külső is OK? > gratulálok 7,5 milliárd emberből TE nyerted a randi kupont :) Munka: Egy IT-s multinál vagyok Üzletfejlesztési Menedzser Olyan párt keresek, aki hasonló érdeklődési körrel és értékrenddel rendelkezik, aki hagy és akar "énidőt" is, ahogy korunk egyik nagy gondolkodója Pink énekli egyik számában: "Go away give me a chance to miss you" :) akivel tartalmas beszélgetéseket is lehet folytatni, de tudjon /bolondos is lenni, aki hűséges, aki művelt és intelligens (IQ & EQ) aki hajlandó megtanulni az én szeretetnyelvem és persze én is igyekezni fogok megtanulni a párom szeretetnyelvét (5 szeretetnyelv), akinek nem szokott fájni a feje esténként ;)

Egy dunakeszi társkereső férfi, Zoltán (36)

"Aki létezik, annak útja is van. Én pedig egyelőre nagyon is létezem, csak...épp eltévedtem." Vidám természetű vagyok, hiszem, hogy a mosoly a legszebb smink, amit egy nő viselhet. Emberekkel foglalkozom, ezért nagyon szeretem a pszichológiát és minden olyan újszerű dolgot, mely által fejlődhetek, tanulhatok és jobbá válhatok. Szeretek futni, sportolni, nagyokat sétálni, kirándulni, táncolni, motorozni (még csak hátul ülve). Szeretem az őszinteséget, az igaz gondolatokat, a nyitottságot, azokat az embereket, melyek felemelnek és nem letaszítanak. Hiszem, hogy minden ösvényben van egy láthatatlan út valakivel, aki rám vár.

Egy dunakeszi társkereső nő, Nina (51)

Nagyon Sok Szeretettel Köszöntök Mindenkit! Az életben mindig meg kell keresni a szép és számunkra kedves dolgokat! Hagyd a múltat, a jelennel foglalkozz, s amikor szabad, tekints a jövőbe! Próbáld meg elengedni azokat a dolgokat, amiken nem tudsz változtatni!... Nagyon kellemes gondolatok és hasznos tanácsok egy boldog élet mementójaként! Egyszerű hétköznapi ember vagyok. Szeretem az emberek társaságát, vannak dolgok, melyeket nem jó magányosan csinálni. Nagyon fontosnak tartom a valódi emberi kapcsolatokat, s nagyon aggódom a világunk miatt, ahol az emberek nem beszélgetnek, csak a telefonjukat nyomkodják. Szeretném, ha az emberek személyesebb életet élnének. Érdekeltségi területem gazdag, nem is lenne értelme itt felsorolni mind; az egészséges gyógymódok, alternatív medicina, egészségügy, pszichológia, de nagyon szeretem a társadalomtudományi területeket is, történelem, politika. Imádok jókat beszélgetni, s megvitatni az élet nagy kérdéseit!. Amikor időm engedi rengeteget olvasok, nemcsak regényeket, de gyakran kimegyek a természetbe, fotózok és egyszerűen csak próbálom átérezni a világot!

Egy dunakeszi társkereső férfi, Tamás (47)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Dunakeszi

Dunakeszi

Pest megye

Dunakeszi

+36 (1) 604 3102