Társkereső Dunakeszi

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunakeszi környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunakeszi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

dunakeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online dunakeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb dunakeszi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb dunakeszi diplomás társkereső férfiak

László vagyok, a társam keresem
Szia kedves Ismeretlen! Magamról: "Életfogytiglan" kapcsolatot szeretnék olyan valakivel, akivel megérdemeljük egymást. Eddig nem értem el a célom, mondhatnám újra a rajtvonalhoz álltam, ezért most megpróbálom így a neten is. Építőmérnök vagyok, szeretem a munkám. De tényleg! Szeretem, hogy én osztom be az időmet, ez nekem a szabadság. Szeretek utazni, mozogni, szeretek beszélgetni, nevetni. Barátaim szerint jó humorom van, intelligens és művelt vagyok. Ha kérdezed őket minden ilyen nyilatkozatért fizetnem kell nekik egy sört :) Néha maximalista vagyok, de alapvetően mindig kompromisszumkész. Utálom a játszmákat, utálok veszekedni. Régebben versenytáncoltam, most aktívan futok, de túrázni és kerékpározni is szoktam. Tudok és szeretek síelni, búvárkodni, szoktam motorozni, szóval az unatkozás szó nem ismert számomra. És milyen lányt szeretnék? Legyél jó fej, igényes magadra, legyél vicces vagy humoros, de legalább értékeld ezeket. Az összes többi dolog meg kiderül, hogy bejövünk-e egymásnak. 😀Ja, lehet, hogy ilyen csak a mesékben van? Na igen, sose választottam az egyszerű és könnyebb utat 👍😀. És most még hosszabban leírva az erősebb idegzetűeknek, ha eddig nem fáradtál el benne: RÓLAD: Olyan társat szeretnék találni ebben a mai rohanó világban , - nem csak a munkával van kedve foglalkozni, mert már kipróbálta magát a választott hivatásában, szakmájában (értsd: nem munkamániás) -tartalmasan szeretné eltölteni velem és/vagy egyedül az idejét, szeret mozogni, utazni, szereti a jó társasságot (az esti program nem mindig a tv bámulás) -nem riasztja a párkapcsolat, vagy az azzal járó kötődés és kompromisszumok. (aki szingli akar maradni az felőlem maradhat) -tud szeretet adni és szeret szeretve lenni , és ez az egyik legfontosabb érték (azt hinnéd ez evidens, de sok ellenpéldát tudnék mondani) - a gyerekvállalás sem szitokszó számára, hanem rövid vagy középtávú terv (miután megtalálta az igazit), és nem a CSOK miatt!!! -szereti a jókedvet és a humort , különösen ha az enyémet is elviseli 😉 -nem dohányzik, mert én se teszem -nem zavarja a pár évnél nagyobb korkülönbség (mert 43 vagyok, Te meg valahol 30-38 között) És miért ilyet keresek? Mert kb. én is ezt tudom adni. Bocs a sok szövegért, de végülis meg akarsz ismerni, és nem akarod, hogy raboljam az idődet feleslegesen, ha nem vagyunk egymásnak valók :)

László

43
online dunakeszi társkereső

Első Találkozás

fényképes dunakeszi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes dunakeszi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunakeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunakeszi társkereső férfiak

Sanyi vagyok, a társam keresem
Szia ! Egy figyelmes, spontán, szenvedélyes. határozott, intelligens, humoros, állatbarát férfit ismerhetsz meg, aki tiszteli a Nőket, őszinteséget ad és elvár, a klasszikus értékeket részesíti előnyben, nem érdekből keres társat ! Nagyom szeretem a zenét, továbbá ha lehet, megyek valamerre kirándulni (együtt megkeressük Nekeresdet vagy kolbászt eszünk Szalonnán)! Ezeken kívül még van sok jó és rossz tulajdonságom is, mint bárki másnak! Továbbá van még itt néhány magvas gondolat, amit a figyelmedbe ajánlok! Remélem van fotód luxus szállodák medencéi mellett, mert velem biztosan nem fogsz eljutni ilyen helyekre! Ha küldök magamról fotót és nem válaszolsz, tudni fogom, hogy öngyilkos lettél. Fordított esetben én is mindig ezt csinálom! A Coelho és/vagy bármilyen más idézetek és a YouTube linkek nem minősülnek saját gondolatnak! 55 kiló alatt nincs nő, csak karácsonyfadísz. Az intelligencia nem egy vietnámi kúszónövény! Ja és van egy rossz hírem: a valóságban sajnos nincs Photoshop, esetleg az segíthet a helyzeten, ha kivágod a legjobb profil képedet és az arcodra gumizod. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy természetesen a Microsoft egyik fő részvényese, mellékállásban olajsejk, valamint a tavalyi testépítő nemzetközi verseny győztese is vagyok! Ha nem írsz vissza, megkereslek és az ablakod alatt fogom vadonatúj, kétéves, libakék Trabantból Balázs Pali összes szerelmes számát elkaraokézni neked! További kellemes napot és köszönöm, hogy végig olvastad! Sanyi

Sanyi

42
diplomás társkereső Dunakeszi környékéről

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunakeszi társkereső férfiak

Néhány dunakeszi társkereső bemutatkozása

Társat keresek ,mert nem szeretem a magány. Keresem azt a férfit akivel eljárhatnék koncertre,színházba,moziba és aki újra meghozná a fényt az életembe,szeretettel szerelemmel.

Egy dunakeszi társkereső nő, Ildikó (52)

Szia! :) Örülök, hogy benéztél! :) Így kezdésnek pár szóban magamról. :) Az ELTE-n tanulok biológus szakon. Főbb hobbijaim közül a futást, a zenekészítést és a kirándulást emelném ki. Régen sokáig társas táncoltam. Számomra az őszinteség és a bizalom kiemelten fontos. Komoly kapcsolat szándékából regisztráltam. :)

Egy dunakeszi társkereső férfi, Csaba (23)

Megérdemled, hogy olyannal legyél, aki boldoggá tesz. Valakivel, aki nem komplikációkat, hanem fényt hoz az életedbe. Nem kérdéseket, hanem válaszokat. Valakivel, aki értékel.

Egy dunakeszi társkereső nő, Kriszti (46)

Beszélgessünk elöbb. A többit majd utána. Mindent leírnék magamról akkor nem lenne miről beszélni. Kezdetnek talán elég ha annyit írok, hogyha érdekel egy kedves és udvarias fiatal ember, akkor szívesen kezdeményezek beszélgetést. Komoly kapcsolatot keresek lehet hogy pont te vagy az ideális ember? Akivel estleg sétálhatok vagy kávézhatok? Talán menjünk együtt csavarogni?

Egy dunakeszi társkereső férfi, Milán (23)

Társaságot kedvelő, vidám természetű nő vagyok. Szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni. Sokat kirándulok, kerékpározok... Nyitott vagyok, szívesen ismerkedem. Keresem az igazit!

Egy dunakeszi társkereső nő, Ditta (51)

Magányos özvegy nyugdíjas építész mérnök sportos fiatalos, széles érdeklődési körrel rendelkezve keresem a kölcsönös szimpátián, tiszteleten, el- fogadáson alapuló tisztességes társas kapcsolat megvalósításának alanyát. Külföldi utazásokat,sportolást, művészeteket kedvelve kis kerttel rendelkező kényelmes lakással biztosítom a megfelelő feltételeket. Káros szen- vedély mentesen figyelmesen és kellő tisztelettel biztosítom az egyenlő feleket illető, néha roman- tikus légkört Dunakeszin. Keresem a bújós, összegabalyodva alvást kedvelő lehetőleg max.60 év körüli kedvest.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Zoltán (71)

Tudom mire vágyom, és azt is, hogy kitől. Valakitől, aki nem ígérgeti a csillagokat, mert tudja, hogy jó helyen vannak ott, ahol vannak. Aki ígéretek helyett tettekkel bizonyít.Bizonyítania sem kell. Elég, ha megrengeti a világomat. Őt akarom! Az elsöprő, közel sem tökéletest ! Mert tudom, hogy nincs olyan, hogy tökéletes! Csak olyan, hogy piszkosul nem passzoltok össze, de még is őt látod tökéletesnek. Amikor olyasvalakivel hoz össze a sors , akivel úgy passzoltok össze..... - tudod, mint a borsó meg a héja.

Egy dunakeszi társkereső nő, Rózsa (58)

Jártam már internetes társkeresőn korábban is, s bár egy jó ideig azt hittem, nem járok ilyen helyekre többet, az élet tele van meglepetésekkel. Új fényképek feltöltve, adatok beállítva, s bár mindenki azt mondja, hogy simán letagadhatnék 10 évet, az adatlapomon minden adat valós, hiszen - gondolom - Te egy őszinte embert keresel ... Keresem azt, akivel tisztelni tudjuk egymás erősségeit, együtt tudunk nevetni egymás őrültségein és segíteni tudjuk és akarjuk egymást gyengeségeink fejlesztésében. Hogy egy kicsit konkrétabb legyek, az tuti, hogy az én ízlésem szerint minden nő farmerben néz ki a legjobban. Illetve szeretem még, ha egy nőnek van haja, a felnyírt-, kommandós hajú nőkre olyan furcsán tudok nézni. Belsőleg már bonyolultabb, persze ott az őszinteség, becsületesség, tolerancia, ami bárkinek a listáján szerepelhetne, ezenkívül van valami érzés, amit csak úgy tudok megfogalmazni, hogy úgy érzem magam mellette, hogy hazaértem, bárhol vagyunk is. Köszönöm, hogy végigolvastad!

Egy dunakeszi társkereső férfi, Tamás (49)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Dunakeszi

Dunakeszi

Pest megye

Dunakeszi

+36 (1) 604 3102