Társkereső Dunakeszi

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunakeszi környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunakeszi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dunakeszi társkereső nők

Első Találkozás

dunakeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunakeszi társkereső nők

Néhány dunakeszi társkereső bemutatkozása

Társaságot kedvelő, vidám természetű nő vagyok. Szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni. Sokat kirándulok, kerékpározok... Nyitott vagyok, szívesen ismerkedem. Keresem az igazit!

Egy dunakeszi társkereső nő, Ditta (51)

Szervusztok Mindenkinek! Én egy jó kondiban lévő ötvenes években járó pasi vagyok, aki érzelmes, romantikus, még igen aktív / minden téren/, keresi a hozzá hasonló hölgyet, tartósabb kapcsolatra.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Károly (58)

Összemosolyogni, együtt nevetni, együtt tanulni új dolgokat, táncospárrá válni, összebújva Forma1-et nézni, jókat főzőcskézni,parton sétálgatni, lakhelyet csinosítgatni, egymást inspirálni, szeretni-szeretve lenni...

Egy dunakeszi társkereső nő, Tina (42)

Sziasztok! Szeretnék ismerkedni, mert komoly kapcsolatot keresek! Szeretek olvasni, filmeket és sorozatokat nézni, kirándulni, főzni és sütni. Szabadidőmben futni szoktam és edzőterembe járni, biciklizem és zenét hallgatok.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Ádám (24)

Fiatalos, aktiv vidám rugalmas mozgékony ápolt Nö vagyok. Hozzám hasonlót keresek. Kedvelem az ösz hajat, de a bajusz szakál nem vonz. Ha a kémia kölcsönös minden lehetséges. Ingázom tetszés szereint Dunakeszi -Malmö között.

Egy dunakeszi társkereső nő, Kati (66)

Szia! :) Örülök, hogy benéztél! :) Így kezdésnek pár szóban magamról. :) Az ELTE-n tanulok biológus szakon, mint kutatóbiológus palánta. :) Főbb hobbijaim közül a futást, a zenekészítést és a kirándulást emelném ki. Régen sokáig táncoltam. Kiemelten fontos számomra az őszinteség és a bizalom. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. :)

Egy dunakeszi társkereső férfi, Csaba (22)

Én nem az életemhez, napjaimhoz,perceimhez hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Valakit, aki nem valaki, aki az egyetlen, aki csend,rend , káosz ,kiáltás , zene és öröm. Aki akkor jön , amikor jönnie kell , aki megérdemli a kidobott éveket , az elpazarolt ifjúságom , a zajos életem. Akinek cinkostársa vagyok, akivel el lehet bújni a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat. És ez csak olyan lehet akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való. Ezért van "senkim" és ezért nincs "valakim". Mert a valakire sosem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap vagy bármikor, mert a sors-társ az más ! Akkor jön amikor pontban jönnie kell és nem érkezik valakihez vagy bárkihez . Csak hozzám , mert én Én vagyok!

Egy dunakeszi társkereső nő, Rózsa (60)

Magányos özvegy nyugdíjas építész mérnök sportos fiatalos, széles érdeklődési körrel rendelkezve keresem a kölcsönös szimpátián, tiszteleten, el- fogadáson alapuló tisztességes társas kapcsolat megvalósításának alanyát. Külföldi utazásokat,sportolást, művészeteket kedvelve kis kerttel rendelkező kényelmes lakással biztosítom a megfelelő feltételeket. Káros szen- vedély mentesen figyelmesen és kellő tisztelettel biztosítom az egyenlő feleket illető, néha roman- tikus légkört Dunakeszin. Keresem a bújós, összegabalyodva alvást kedvelő lehetőleg max.60 év körüli kedvest.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Zoltán (70)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Dunakeszi

Dunakeszi

Pest megye

Dunakeszi

+36 (1) 604 3102