Társkereső Dunakeszi

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunakeszi környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunakeszi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dunakeszi társkereső férfiak

Néhány dunakeszi társkereső bemutatkozása

Megérdemled, hogy olyannal legyél, aki boldoggá tesz. Valakivel, aki nem komplikációkat, hanem fényt hoz az életedbe. Nem kérdéseket, hanem válaszokat. Valakivel, aki értékel.

Egy dunakeszi társkereső nő, Kriszti (46)

Szeretnék ismerkedni s meg találni azt a társat aki végig kísér az élet útján. De ismerj ki. Nem fogok nagy szavakkal dobalkozni. Személyes ki ismerésében vagyok a híve személyesen jobb.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Viski (34)

Társaságot kedvelő, vidám természetű nő vagyok. Szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni. Sokat kirándulok, kerékpározok... Nyitott vagyok, szívesen ismerkedem. Keresem az igazit!

Egy dunakeszi társkereső nő, Ditta (51)

Szervusztok Mindenkinek! Én egy jó kondiban lévő ötvenes években járó pasi vagyok, aki érzelmes, romantikus, még igen aktív / minden téren/, keresi a hozzá hasonló hölgyet, tartósabb kapcsolatra.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Károly (58)

A kevés szabadidőmet szeretem tartalmasan eltölteni. Például mit szólnál egy jó koncerthez, mozihoz vagy színházhoz? Vagy egy romantikus wellness hétvégéhez, borozgatással, sétálgatással, beszélgetéssel? :)

Egy dunakeszi társkereső nő, Ildikó (51)

Sziasztok! Szeretnék ismerkedni, mert komoly kapcsolatot keresek! Szeretek olvasni, filmeket és sorozatokat nézni, kirándulni, főzni és sütni. Szabadidőmben futni szoktam és edzőterembe járni, biciklizem és zenét hallgatok.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Ádám (24)

Fiatalos, aktiv vidám rugalmas mozgékony ápolt Nö vagyok. Hozzám hasonlót keresek. Kedvelem az ösz hajat, de a bajusz szakál nem vonz. Ha a kémia kölcsönös minden lehetséges. Ingázom tetszés szereint Dunakeszi -Malmö között.

Egy dunakeszi társkereső nő, Kati (66)

Magányos özvegy nyugdíjas építész mérnök sportos fiatalos, széles érdeklődési körrel rendelkezve keresem a kölcsönös szimpátián, tiszteleten, el- fogadáson alapuló tisztességes társas kapcsolat megvalósításának alanyát. Külföldi utazásokat,sportolást, művészeteket kedvelve kis kerttel rendelkező kényelmes lakással biztosítom a megfelelő feltételeket. Káros szen- vedély mentesen figyelmesen és kellő tisztelettel biztosítom az egyenlő feleket illető, néha roman- tikus légkört Dunakeszin. Keresem a bújós, összegabalyodva alvást kedvelő lehetőleg max.60 év körüli kedvest.

Egy dunakeszi társkereső férfi, Zoltán (70)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Dunakeszi

Dunakeszi

Pest megye