Társkereső Göd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Göd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gödi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány gödi társkereső bemutatkozása

Szeretnék ismerkedni lányokal.És szeretnék végre egy normális kapcsolatott.

Egy gödi társkereső férfi, Zoltán (28)

Szia kedves érdeklődő! Mivel regisztráltam erre a párkereső oldalra ezért a legfontosabb amit tudnod kell, hogy keresem azt a lányt vagy hölgyet akivel megoszthatom az életem minden pillanatát (legyen az rossz vagy jó) mert ez az ami számít! Amúgy 176cm magas, átlagos testalkatú, rendszeresen sportoló (heti 3-szor), szeretek utazgatni amennyire engedi az időm, szívesen próbálok ki új dolgokat! A többi tulajdoságom egyenlőre legyen titok! Legyen szép napod!

Egy gödi társkereső férfi, Ádám (31)

Alapvetően vidám, fiatalos, társaság kedvelő vagyok, de szívesen elbogarászok a kiskertemben ha egyedül akarok lenni . Szeretem a természetes, egyszerű dolgokat, az őszinte, jó humorú, nyílt embereket. Empatikusnak tartanak a környezetemben, - egy ügyfélszolgálaton dolgozom, ebben az évben szeretnék nyugdíjba menni, de ha lehetőség van rá heti 1-2 alkalommal a nyugdíj mellett is vállalnék munkát. A komoly zenéért nem rajongok, egyébként "mindenevő" vagyok zenei téren. Szeretek sütni,főzni- enni is! A vidéki életet kedvelem, nem díjazom a nagyvárosi nyüzsgést. Van egy menhelyről örökbefogadott kutyusom, bejárhat lakásba is, sőt éjszaka bent alszik!

Egy gödi társkereső nő, Magdi (61)

Sokat csalódtam már, szeretnék rátalálni a boldogságra. Nem ismeretlen előttem a társkeresők világa, de sajnos (vagy hálistennek, nézőpont kérdése) nemrég úgy alakult az életem, hogy ismét a net segítségéhez folyamodok, a remény hal meg utoljára. Szeretek moziba járni, zenét hallgatni, olvasni, mindenféle programokat szervezni. A túrázás és a kirándulás nem az erősségem, de a jövés-menés / utazás nem áll tőlem messze. Romantikus típus vagyok, emellett az őszinteséget nagyon fontosnak tartom, mert a hazugság úgyis mindig minden körülmények között kiderül. Akkor a legjobb, ha egyenes az ember.

Egy gödi társkereső férfi, Miklós (38)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Göd

Göd

Pest megye

Göd

+36 (1) 604 3102