Társkereső Gödöllő

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gödöllő környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gödöllői társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

gödöllői társkereső férfiak

Néhány gödöllői társkereső bemutatkozása

Üdv! 55 éves egyedülálló férfi vagyok Párt szeretnék találni. Bemutatkozni személyesen szeretnék.

Egy gödöllői társkereső férfi, Karcsi (55)

Egyedül élő 167-73-71éves férfi füst és szeszmentes. Állat és természet kedvelő. Kettecskén humorral......

Egy gödöllői társkereső férfi, Gyula (72)

Egy kedves vidám humoros srác vagyok mackós alkattal komoly kapcsolatot keresek. Szeretek főzni, sétálni, bicajozni, a haverokkal, baráti társasággal együtt közös programot csinálni. De otthon pihenni is szeretek amikor nem kell csinálnom semmit. Olyan lányt keresek akivel lehet szórakozni és komolyan is lehet vele beszélgetni. Ha szeretnél komolyabban is megismerni írj nekem kérdezz és válaszolok.

Egy gödöllői társkereső férfi, Imre (28)

Szia! Természetesen mint minden nő én is várom a herceget fehér lovon, de közben ha kell megkeverem a betont is. :) Szóval, egy teljesen hétköznapi lány vagyok, akinek nagyon fontos a család, szeretet, megbecsülés, őszintéség és a humor. Csak akkor olvass tovább, ha szeretnéd, hogy életed végéig minden nap legalább százszor megöleljenek, és Te ezt kétszázszor adod vissza. :) Akkor most címszavakban jellemezem magam: - szeretek olvasni, - sütni,főzni, - kirándulni, - jókat beszélgetni, - szeretem az állatokat (kivéve a hüllők), van egy kutyusom. Bújós, hűséges, gondoskodó, vidám vagyok. Egyenlőre ennyit magamról, a többi úgy is kiderül ha beszélgetünk. Legyen szép napod, Alexa

Egy gödöllői társkereső nő, Alexa (27)

Bármikor vevő vagyok néhány jó szóra ... :) Ha valaki az életéből rám szán egy percet, egy órát, egy napot az övéből, azt nagy tisztelettel megköszönöm és igyekszem viszonozni :) :) A férfiak álomnőt, bögyöst, szexyt akarnak, a nők izmos pasit, és pénzest, és ez alapján keresünk, döntünk és egyre rosszabbul. Csak nézzünk magunk körül szét ... NEm prédikálok vizet, magam is megnézem a szép nőt, de ebben az átváltozott értékrendű világban mind-mind elsétálunk az igazi értékek mellett. Járjunk nyitott szemmel és akarjuk , keressük a szépet :) és higgyük el, aki mosolyog, annak a lelke is szép és ez a lényeg :) Szép napot mindenkinek

Egy gödöllői társkereső férfi, Krisztián (38)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Gödöllő

Gödöllő

Pest megye