Társkereső Gödöllő

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gödöllő környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gödöllői társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

gödöllői társkereső nők

Első Találkozás

gödöllői társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online gödöllői társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online gödöllői társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb gödöllői diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb gödöllői diplomás társkereső férfiak

László vagyok, a társam keresem
Szia kedves Ismeretlen! Magamról: "Életfogytiglan" kapcsolatot szeretnék olyan valakivel, akivel megérdemeljük egymást. Eddig nem értem el a célom, mondhatnám újra a rajtvonalhoz álltam, ezért most megpróbálom így a neten is. Építőmérnök vagyok, szeretem a munkám. De tényleg! Szeretem, hogy én osztom be az időmet, ez nekem a szabadság. Szeretek utazni, mozogni, szeretek beszélgetni, nevetni. Barátaim szerint jó humorom van, intelligens és művelt vagyok. Ha kérdezed őket minden ilyen nyilatkozatért fizetnem kell nekik egy sört :) Néha maximalista vagyok, de alapvetően mindig kompromisszumkész. Utálom a játszmákat, utálok veszekedni. Régebben versenytáncoltam, most aktívan futok, de túrázni és kerékpározni is szoktam. Tudok és szeretek síelni, búvárkodni, szoktam motorozni, szóval az unatkozás szó nem ismert számomra. És milyen lányt szeretnék? Legyél jó fej, igényes magadra, legyél vicces vagy humoros, de legalább értékeld ezeket. Az összes többi dolog meg kiderül, hogy bejövünk-e egymásnak. 😀Ja, lehet, hogy ilyen csak a mesékben van? Na igen, sose választottam az egyszerű és könnyebb utat 👍😀. És most még hosszabban leírva az erősebb idegzetűeknek, ha eddig nem fáradtál el benne: RÓLAD: Olyan társat szeretnék találni ebben a mai rohanó világban , - nem csak a munkával van kedve foglalkozni, mert már kipróbálta magát a választott hivatásában, szakmájában (értsd: nem munkamániás) -tartalmasan szeretné eltölteni velem és/vagy egyedül az idejét, szeret mozogni, utazni, szereti a jó társasságot (az esti program nem mindig a tv bámulás) -nem riasztja a párkapcsolat, vagy az azzal járó kötődés és kompromisszumok. (aki szingli akar maradni az felőlem maradhat) -tud szeretet adni és szeret szeretve lenni , és ez az egyik legfontosabb érték (azt hinnéd ez evidens, de sok ellenpéldát tudnék mondani) - a gyerekvállalás sem szitokszó számára, hanem rövid vagy középtávú terv (miután megtalálta az igazit), és nem a CSOK miatt!!! -szereti a jókedvet és a humort , különösen ha az enyémet is elviseli 😉 -nem dohányzik, mert én se teszem -nem zavarja a pár évnél nagyobb korkülönbség (mert 43 vagyok, Te meg valahol 30-38 között) És miért ilyet keresek? Mert kb. én is ezt tudom adni. Bocs a sok szövegért, de végülis meg akarsz ismerni, és nem akarod, hogy raboljam az idődet feleslegesen, ha nem vagyunk egymásnak valók :)

László

43
online gödöllői társkereső

Első Találkozás

fényképes gödöllői keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes gödöllői keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as gödöllői társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as gödöllői társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gödöllői társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gödöllői társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gödöllői társkereső nők

Néhány gödöllői társkereső bemutatkozása

Én nem hiszek a véletlenekben. Hiszem és tudom, hogy minden kapcsolat egy tanítás. Hiszem, hogy a hasonló a hasonlót vonza. Ezért én leírom, milyen vagyok, hátha magadra ismersz: Vidám, optimista, hűséges, álmodozó, célokért küzdő. Kicsit őrült, aki mellett nem lehet unatkozni. Ha valamit a fejembe veszek, addig török előre, még el nem érem. Ha úgy van kedvem, hangosan énekelve vezetek. Ha kell végigtáncolok egy mulatós éjszakát. Legyen az disco zene, mulatós, vagy akár latin. Mindemellett nem vagyok egy bulicsibe. A lényeg, hogy legyél velem. Fontos, hogy legyen kisugárzásod, ami rabul ejt. Legyél bújós. Élvezd az életet, imádd a természetet. És fontos, hogy ne akarj birtokolni, bízz meg bennem, mert az élet attól szép, hogy vagyunk egymásnak. Élni és élni hagyni. Legyél talpraesett. Ne akarj az ágyadba cipelni egy éjszakára, mert az nem én vagyok, ha ez a terved, akkor lapozz tovább. Csak akkor vedd fel velem a kapcsolatot, ha a fent írtakban magadra ismersz. Ellenkező esetben, pár mondat után úgy is ki fog derülni, hogy nem passzolunk. Fénykép nélkül esélyünk sem lehet, ebben ugye egyet értünk? Lássam a szemed, hisz a lélek tükre. Légy igazi férfi! Amúgy a kisfiammal élek, aki nekem a legfontosabb. Ha úgy gondolod, hogy lehet közös jövőnk, akkor írj, meg átjuk, mi dolgunk van egymással.

Egy gödöllői társkereső nő, Angyal (42)

Egy kedves vidám humoros srác vagyok mackós alkattal komoly kapcsolatot keresek. Szeretek főzni, sétálni, bicajozni, a haverokkal, baráti társasággal együtt közös programot csinálni. De otthon pihenni is szeretek amikor nem kell csinálnom semmit. Olyan lányt keresek akivel lehet szórakozni és komolyan is lehet vele beszélgetni. Ha szeretnél komolyabban is megismerni írj nekem kérdezz és válaszolok.

Egy gödöllői társkereső férfi, Imre (28)

Vidám fiatalos divatos igényes nő vagyok. Szeretem a modern dolgokat. Szeretek fözni filmet nézni.

Egy gödöllői társkereső nő, Krisztina (47)

Sziasztok! Tanulok es dolgozok, erdekel az informatika, programozas, jatekfejlesztes. Gamer vagyok:D szabadidombe gordeszkazok, filmezek, kockulok (League of Legends) ign: MASTER REN, vagy a gep elott tevekenykedek:D szeretek eljarni szorakozni, bulizni is, szeretem a sci-fi filmeket(Star Wars fan :D) illetve a vigjatekokat. Szeretek mindenfajta zenet rap, hiphop, rock, metal stb De leginkabb a zuzos metalt reszesitem elonyben de discoba is szivesen elmegyek lepegetni:D

Egy gödöllői társkereső férfi, Akos (25)

Milyen vagyok? Vidám, mosolygós, őszinte, precíz, mindig kések 5 percet, nyílt, tenni akarò, vörös, alacsony, csillogó szemű :) Mit szeretek: természetet, erdőt, tavaszt, őszt, wellnesst, pihenést, kirándulást, humort, férfiasságot :)

Egy gödöllői társkereső nő, Edina (41)

Bármikor vevő vagyok néhány jó szóra ... :) Ha valaki az életéből rám szán egy percet, egy órát, egy napot az övéből, azt nagy tisztelettel megköszönöm és igyekszem viszonozni :) :) A férfiak álomnőt, bögyöst, szexyt akarnak, a nők izmos pasit, és pénzest, és ez alapján keresünk, döntünk és egyre rosszabbul. Csak nézzünk magunk körül szét ... NEm prédikálok vizet, magam is megnézem a szép nőt, de ebben az átváltozott értékrendű világban mind-mind elsétálunk az igazi értékek mellett. Járjunk nyitott szemmel és akarjuk , keressük a szépet :) és higgyük el, aki mosolyog, annak a lelke is szép és ez a lényeg :) Szép napot mindenkinek

Egy gödöllői társkereső férfi, Krisztián (39)

Társat keresek egyenlőre szabadidő eltöltéséhez. Szeretek sétálni, túrázni, várost nézni, biciklizni, TV-t nézni, wellnessezni. Végül is bármi érdekel, ami a hétköznapokból kiemel és energiával tölt fel. Később még bármi lehet, ez már csak a kölcsönös vonzalmon alapul.

Egy gödöllői társkereső nő, Ildi (53)

Sziasztok. 30 éves elvált férfi keresi párját. Szeretek kirándulni, utazgatni, de van hogy ki se mozdulnék az ágyból. Lustálkodni is szeretek. Főzőcskézni, új ízeket kipróbálni. Szeretem a jó filmeket. Olyan lányt keresek akiben nem csak a páromat, hanem egy barátomat is megtalálom. Sportolni nem kimondottan szoktam (dolgozok eleget hogy lefáradjak 😊;-) Bulizni ritkán járok. Ki tudja, ha lesz kivel akkor talán ez változik. Nem kimondottan ideált keresek, hanem valakit aki megfog. Sok esetben a belső marasztal. Jelenleg Gödöllőn lakom, de 1-2 hónapos tervembe szerepel a Budapestre való költözés. Főleg a munkám miatt. 2 gyerekem van a volt feleségemtől. Rendszeresen vannak apás hétvégék.

Egy gödöllői társkereső férfi, Balázs (31)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Gödöllő

Gödöllő

Pest megye

Gödöllő

+36 (1) 604 3102