Társkereső Gödöllő

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gödöllő környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gödöllői társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

gödöllői társkereső férfiak

Néhány gödöllői társkereső bemutatkozása

Szia, szeretek főzni, kirándulni, másokra figyelni. Alapvetően inkább kompromisszum kereső vagyok, pl ha látom, hogy valakinek rossz napja van, inkább boldogítom, mint megkérem valamire. Nincsenek titkaim, nyílt lapokkal játszom.

Egy gödöllői társkereső férfi, Szilárd (36)

Egy kedves vidám humoros srác vagyok mackós alkattal komoly kapcsolatot keresek. Szeretek főzni, sétálni, bicajozni, a haverokkal, baráti társasággal együtt közös programot csinálni. De otthon pihenni is szeretek amikor nem kell csinálnom semmit. Olyan lányt keresek akivel lehet szórakozni és komolyan is lehet vele beszélgetni. Ha szeretnél komolyabban is megismerni írj nekem kérdezz és válaszolok.

Egy gödöllői társkereső férfi, Imre (28)

Bármikor vevő vagyok néhány jó szóra ... :) Ha valaki az életéből rám szán egy percet, egy órát, egy napot az övéből, azt nagy tisztelettel megköszönöm és igyekszem viszonozni :) :) A férfiak álomnőt, bögyöst, szexyt akarnak, a nők izmos pasit, és pénzest, és ez alapján keresünk, döntünk és egyre rosszabbul. Csak nézzünk magunk körül szét ... NEm prédikálok vizet, magam is megnézem a szép nőt, de ebben az átváltozott értékrendű világban mind-mind elsétálunk az igazi értékek mellett. Járjunk nyitott szemmel és akarjuk , keressük a szépet :) és higgyük el, aki mosolyog, annak a lelke is szép és ez a lényeg :) Szép napot mindenkinek

Egy gödöllői társkereső férfi, Krisztián (38)

Próba szerencse. Bár eddig a társkereső oldalakkal nem voltam túl szerencsés. :) Komoly kapcsolatot keresek.

Egy gödöllői társkereső nő, Dóra (28)

Szia ! Egy figyelmes, spontán, szenvedélyes. határozott, intelligens, optimista, állatbarát férfit ismerhetsz meg, aki tiszteli a Nőket, őszinteséget ad és elvár, a klasszikus értékeket részesíti előnyben, nem érdekből keres társat ! Nagyom szeretem a zenét (komolyan!), ha lehet, megyek valamerre kirándulni (együtt megkeressük Nekeresdet vagy kolbászt eszünk Szalonnán, rengeteg a tanösvény, vár, kilátó, stb.) ! Ha rossz az idő, akkor marad a lakás egy kis mozizással, vagy csak egyszerűen összebújunk és élvezzük egymást társaságát ! Fontos számomra a humor, vidámság és a kommunikáció, szerintem mindent meg lehet beszélni, feltéve, ha mindkét fél úgy áll hozzá !? Nem szeretem a hazugságot, a játszmákat és a dohányzást sem !! Ezeken kívül még van sok jó és rossz tulajdonságom is, mint például horkolok és tudok szeretni ! Találkozzunk és beszélgessünk egy kávé és/vagy tea mellett, természetesen miután kicsit megismertük egymást levelezéssel, élőszavas beszélgetéssel ! Sanyi

Egy gödöllői társkereső férfi, Sanyi (42)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Gödöllő

Gödöllő

Pest megye