Társkereső Gyomaendrőd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gyomaendrőd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gyomaendrődi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

legnépszerűbb gyomaendrődi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as gyomaendrődi társkereső férfiak

Néhány gyomaendrődi társkereső bemutatkozása

szeretnék komoly kapcsolatot.. szeretek sütni fözni ezz hobbim rendes életetet élek. dolgozom husipar 3 müszak..meg van mindenem csak boldogság hiányzik.. azok neee irjanak aki egyéjszakás kapcsolat..

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Edit (49)

"Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra" - - - - -

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Riccardo (31)

Családcentrikus vagyok, imádom az unokáimat. Állatszerető emberek tisztelete. Elvárásaim: ápolt, rendet szerető, hűséges társ. Logikusan gondolkodó és cselekvő ember félsiker. Alkohol és dohányzásellenes vagyok.

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Tünde (59)

Rendezetten élő független férfi vagyok.Társat keresek tartós kapcsolatra.

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Gyula (59)

Októberben születtem. Van két cicám. Sokat beszélek. Szeretek a középpontban lenni, viccelődni. Sokat olvasok, főleg fantasy és romantikus könyveket. Szeretek sorozatokat nézni. Szeretek enni és színházba járni. Empatikus vagyok, néha talán túlságosan is, érzékeny. Akit szeretek az számíthat rám mindenben. Olyan párt keresek magam mellé aki türelmes, elvisel amikor rossz napom van, megölel, támogat, megnyugtat, felvidít, mosolyt csal az arcomra és van közös érdelődési körünk.

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Kata (18)

Üdvözlök mindenkit,az egész regisztrációban ez a legnehezebb mező amit ki kell tölteni.De valamit mégis írnom kell,bár a személyes találkozás híve vagyok,ott a partner szemébe kell néznem,ami sok mindenről árulkodhat oda és vissza is.Szeretek nevetni, imádom a zenét bármilyet,a tánc is jöhet,sőt még a sport sem áll távol tőlem.Az együtt keresett pénzt együtt költsük el,persze ameddig a takaró ér.A többit az Első Találkozáson,tudod szemtől szemben.......

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Tibor (50)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Gyomaendrőd

Gyomaendrőd

Békés megye

Gyomaendrőd

+36 (1) 604 3102