Társkereső Gyomaendrőd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gyomaendrőd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gyomaendrődi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

gyomaendrődi társkereső nők

Első Találkozás

gyomaendrődi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb gyomaendrődi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gyomaendrődi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gyomaendrődi társkereső férfiak

Néhány gyomaendrődi társkereső bemutatkozása

szeretnék komoly kapcsolatot.. szeretek sütni fözni ezz hobbim rendes életetet élek. dolgozom husipar 3 müszak..meg van mindenem csak boldogság hiányzik.. azok neee irjanak aki egytábori kapcsolat..

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Edit (51)

Komoly kapcsolatot keresek!!Puszi Szép arcú szeretetéhes nő,aki komolyan gondolja?Keress bátran

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Ernő (35)

Családcentrikus vagyok, imádom az unokáimat. Állatbarát emberek tisztelete. Elvárásaim: ápolt, rendet barát, hűséges társ. Logikusan gondolkodó és cselekvő ember félsiker. Alkohol és dohányzásellenes vagyok.

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Tünde (60)

Szia üdvözöllek a profilomnál,komoly társkeresés céljából regisztráltam, remélem felkeltettem az érdeklődésed!!

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Norbert (19)

Keresek egy korban hozzám való, független, intelligens, arcszőrzet nélküli, komoly párkapcsolatra gondolató ffit, akivel kölcsönös empátia, szimpátia alapján együtt tudnánk folytatni életünket szeretetben és boldogságban...olyan igazi, klasszikus kapcsolatban...😊 Remélem van még ilyen ffi aki ilyenre gondolatik ? 🥰 Kérem csak komoly szándékkal keressenek !! ☝️

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Eszti (55)

Laci vagyok!kozepiskola elvegzese utan nemetorszagba jottem dolgozni.komoly kapcsolatot keresek.van egy kislanyom 3eves.szemem barna,hajam szőkesbarna magassagom 172cm.sulyom68kg.imadok body buildingezni,eroemelni,de nincs ellenemre a futtball sem.szorakozohelyekre ritkan jarok.

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Lacus (41)

Sziasztok... 55 évesen lettem özvegy. Jelenleg Londonban élek a lányomékkal.De sűrűn haza látogatok a rokonokhoz. Amikor magamra maradtam azt hittem nincs szükségem másra már,mert az első szerelmem elvesztése mély űrt hagyott.De ahogy teltek az évek éreztem hogy szeretnék valakivel ismét beszélgetni ,levelezni,találkozni. Ma már a 65.évemet töltve nincsenek nagy feltételeim csak álmaim de ha találok egy kedves megértő férfit akivel beutazhatjuk a világot,kipróbálhatunk más ételeket,dolgokat.Nagyon boldoggá tenne. Köszönöm Margò

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Margit (66)

Magamról annyit hogy nem gyűjtök trófeákat. ;-) Komoly, hűséges, végletekig kitartó akár egy farkas. Keresek egy olyan társat akivel meg tudjuk egymást nevettetni és jól érezzük magunkat egymás mellet, nem mellesleg pedig hogy megtudjunk bízni egymásban. Az sem baj ha nem utálja az állatokat és a természetet.

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Zoli (27)

Tematikus társkereső
Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Gyomaendrőd

Gyomaendrőd

Békés megye

Gyomaendrőd

+36 (1) 604 3102