Társkereső Gyomaendrőd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gyomaendrőd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gyomaendrődi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

legnépszerűbb gyomaendrődi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as gyomaendrődi társkereső férfiak

Néhány gyomaendrődi társkereső bemutatkozása

Rendezetten élő független férfi vagyok.Társat keresek tartós kapcsolatra.

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Gyula (59)

Szia üdvözöllek a profilomnál,komoly társkeresés céljából regisztráltam, remélem felkeltettem az érdeklődésed!!

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Norbert (18)

szeretnék komoly kapcsolatot.. szeretek sütni fözni ezz hobbim rendes életetet élek. dolgozom husipar 3 müszak..meg van mindenem csak boldogság hiányzik.. azok neee irjanak aki egyéjszakás kapcsolat..

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Edit (50)

Valami/ki hiányzik az életemből... Nem bármit keresek :-) Hölgyeim legalább annyit, hogy bocsi nem téged kereslek :-)

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Sándor (46)

Családcentrikus vagyok, imádom az unokáimat. Állatszerető emberek tisztelete. Elvárásaim: ápolt, rendet szerető, hűséges társ. Logikusan gondolkodó és cselekvő ember félsiker. Alkohol és dohányzásellenes vagyok.

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Tünde (59)

Üdvözlök mindenkit,az egész regisztrációban ez a legnehezebb mező amit ki kell tölteni.De valamit mégis írnom kell,bár a személyes találkozás híve vagyok,ott a partner szemébe kell néznem,ami sok mindenről árulkodhat oda és vissza is.Szeretek nevetni, imádom a zenét bármilyet,a tánc is jöhet,sőt még a sport sem áll távol tőlem.Az együtt keresett pénzt együtt költsük el,persze ameddig a takaró ér.A többit az Első Találkozáson,tudod szemtől szemben.......

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Tibor (50)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Gyomaendrőd

Gyomaendrőd

Békés megye

Gyomaendrőd

+36 (1) 604 3102