Társkereső Gyomaendrőd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gyomaendrőd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gyomaendrődi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

gyomaendrődi társkereső nők

Első Találkozás

gyomaendrődi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online gyomaendrődi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online gyomaendrődi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb gyomaendrődi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb gyomaendrődi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes gyomaendrődi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes gyomaendrődi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as gyomaendrődi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as gyomaendrődi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gyomaendrődi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gyomaendrődi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gyomaendrődi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gyomaendrődi társkereső férfiak

Néhány gyomaendrődi társkereső bemutatkozása

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET.Hiszem,h mindenkinek meg van a párja, akivel kölcsönösen teljessé tehetjük egymás életét. A személyes találkozók híve vagyok,a személyes VARÁZS-ban hiszek. Vidam,optimista természetem van. Szeretek viccelődni, mindenről ŐSZINTÉN beszélgetni és közös programokat együtt csinálni, pl. kerékpározni, túrázni, kirándulni, wellnessni,bográcsozni,sütögetni. Minden programot,amitől jobban érezzük magunkat és pozitív élményeket ad, kölcsönösen. Ha ezek Neked is értékek Te is hasonló dolgokra gondolatsz,lehet PONT EGYMÁST keressük. A cigi kizáró ok és nem távkapcsolatot keresek.

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Anna (48)

"Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra" - - - - -

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Riccardo (32)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Szilvi (33)

Rendezetten élő független férfi vagyok.Társat keresek tartós kapcsolatra.

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Gyula (60)

szeretnék komoly kapcsolatot.. szeretek sütni fözni ezz hobbim rendes életetet élek. dolgozom husipar 3 müszak..meg van mindenem csak boldogság hiányzik.. azok neee irjanak aki egytábori kapcsolat..

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Edit (50)

Szia üdvözöllek a profilomnál,komoly társkeresés céljából regisztráltam, remélem felkeltettem az érdeklődésed!!

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Norbert (19)

Családcentrikus vagyok, imádom az unokáimat. Állatbarát emberek tisztelete. Elvárásaim: ápolt, rendet barát, hűséges társ. Logikusan gondolkodó és cselekvő ember félsiker. Alkohol és dohányzásellenes vagyok.

Egy gyomaendrődi társkereső nő, Tünde (60)

Üdvözlök mindenkit,az egész regisztrációban ez a legnehezebb mező amit ki kell tölteni.De valamit mégis írnom kell,bár a személyes találkozás híve vagyok,ott a partner szemébe kell néznem,ami sok mindenről árulkodhat oda és vissza is.Szeretek nevetni, imádom a zenét bármilyet,a tánc is jöhet,sőt még a sport sem áll távol tőlem.Az együtt keresett pénzt együtt költsük el,persze ameddig a takaró ér.A többit az Első Találkozáson,tudod szemtől szemben.......

Egy gyomaendrődi társkereső férfi, Tibor (51)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Gyomaendrőd

Gyomaendrőd

Békés megye

Gyomaendrőd

+36 (1) 604 3102