Társkereső Szolnok

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szolnok környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szolnoki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szolnoki társkereső nők

Első Találkozás

szolnoki társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szolnoki társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szolnoki társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szolnoki keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szolnoki társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szolnoki társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szolnoki társkereső férfiak

Néhány szolnoki társkereső bemutatkozása

Szeretet az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled, és tudod, az életedet is rábíznád. Szeretet az, amikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Szeretet az, ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszorítja a kezed... amikor olyan titkaidat is elmondod neki, amiket még te sem tudtál azelőtt magadról. És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted, gyűrötten, kócosan, és te boldog vagy. Elég csalódás ért már az életben ami nem csak párkapcsolati. Így nehezen bízok meg emberekben és nehezen is nyílok meg másoknak. De szeretnék már egy olyan társat akitől meg kapom a szeretetet.

Egy szolnoki társkereső nő, Szabina (22)

Szia! Mindig őszinte, barátságos srác vagyok. Imádom a motorsportot, a Marvel filmeket, az amerikai rap zenét meg még sok mindent, de ezt majd úgy is megbeszéljük. Olyan lányt keresek, aki feltétel nélkül képes szeretni és mindent megtesz a párjáért. Azt mondanom sem kell, hogy te is ezt kapod tőlem. A lényeg, hogy sosem volt erősségem saját magam bemutatása, úgyhogy többet itt most nem tudok mondani, de ha beszélgetünk/találkozunk, akkor úgyis mindent meg fogsz tudni rólam.

Egy szolnoki társkereső férfi, Martin (24)

Vidám természetem van, ennek köszönhetően minden rosszban megkeresem a jót, és tanulok belőle. Keresem azt a férfit, akivel megoszthatom az életem. Akivel együtt tudunk nevetni, megbeszéljük az élet rejtelmeit, elkísér egy koncertre (akár rock, akár szimfonikus). Akinek a gondoltaim is fontosak, és nem csak a külsőségek. Nem vagyok tökéletes, de tőled sem várom el, hogy tökéletes legyél. Ami érdekel, amit szívesen csinálok, akkor azt szenvedéllyel teszem. Nem szeretem, ha valami nem sikerül elsőre, először felbosszantom magam rajta, de később lehiggadva átgondolom, és mindig megtalálom a megoldást. Néha angyal, néha démon vagyok. Attól függ ki mit hoz ki belőlem.

Egy szolnoki társkereső nő, Tünde (54)

Helllllo ismeretlen! Nem is tudom mit kéne ide írnom, nem igazán csináltam még ilyet... Külföldön dolgozok, de gyakran járok haza, imádom a természetet, állatokat, imádok utazni, jókat nevetni, komoly illetve nem túl komoly dolgokról témázgatni. Szeretem a fesztiválokat, bulikat, sport rendezvényeket, kíváncsi természet vagyok ezért szeretek új dolgokat kipróbálni. Tudok egy vicces gyökér illetve komoly toleráns személy is lenni, nagyon jól alkalmazkodok az emberekhez, de hosszútávon, ha valami idegel akkor nem tudom eltűrni.. Nem is tudom mit írhatnék még..ha lenne valami akkor kérdezz!! Legyen szép napod! :)

Egy szolnoki társkereső férfi, Robi (30)

Szia! Itt most csupa szépet és jót írhatnék magamról, de magammal szemben nyilván elfogult vagyok, azt meg, hogy mások milyennek tartanak, nem tudom, csak az biztos, hogy szívesen vannak a társaságomban. Vannak jó tulajdonságaim és vannak kevésbé jók, persze még az is lehet, hogy amit én nem érzek jónak, valakinek éppen az lehet vonzó. Ki tudja? Hogy milyen vagyok, valójában néhány leírt szó úgysem adja vissza. Szeretek aktívan élni, de néha a semmittevés is jól esik, imádom a társaságot, viszont néha jó egyedül. Megteremtettem mindent magamnak, útnak indítottam a gyermekeimet, most Társat keresek egy tartalmas élethez. Utazás, szórakozás, közös programok, meghitt együttlétek…. a többi meg majd kialakul. Üdv.: Judit

Egy szolnoki társkereső nő, Judit (54)

Jelenleg még aktívan dolgozom, nagyon szeretem a természetjárást, túrázni a hegyekben, megismerni idegen kultúrákat, történelmi látnivalókat, vagy akár üdülni a vízparton (a Balaton-felvidék és a Mátra a kedvenc tájegységem). Igénylem a kulturális csemegéket, akár színház, mozi, koncert vagy kiállítás látogatása révén. A zene hallgatás meghatározó szerepet tölt be az életemben, rendkívüli élménnyel tud megajándékozni, érzelmileg feltölt és teljesen kikapcsol. Szeretném megtalálni azt a TÁRSAT, akivel fontosak lennénk egymás számára! Olyan valakit, akivel meg lehetne beszélni az élet fontos vagy kevésbé fontos dolgait, akivel közösen lehetne felfedezni a folyton változó természet szépségeit, vagy bármilyen közös programot csinálni, ahol mindketten jól éreznénk magunkat, vagy csak egyszerűen együtt lenni.

Egy szolnoki társkereső férfi, Gábor (63)

SZIASZTOK! Magamról talán annyit,hogy......az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te minek akarsz látni engem! Lehet,hogy nem vagyok tökéletes,de én mindig saját magam vagyok. Szerény, egyszerű ember, tele vidámsággal, és barátságos. Kedvenc idézetem: "Megérteni egymást örömben, szenvedésben, Segíteni, ha csak egy szóval, egy gondolattal is, Nagyobb művészet, mint végigbarangolni a világot, Gazdagnak lenni és szórni a pénzt. Mert lelkeink kincse talán a legnagyobb ajándék És legszebb öröm, amit egymásnak adhatunk S amiért nem tudjuk elégszer mondani, hogy: KÖSZÖNÖM!" Egy nő szépsége nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától, de még nem is attól, ahogyan a haját viseli. Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik. Házias vagyok, szeretek főzni és sütni, imádom a kutyusokat,bár panelben lakom,így nincs. Kedvenc hobbim: zene, tánc ( zumba )-űzöm is, könyvek, kirándulás, utazás, természet, túrázás és a kerékpározás. Kivételes de hobbiként tartom, nagyon szeretem az idegen nyelveket. Angolul és oroszul tanulok kedvenc tanárnőmmel és egyben barátnőmmel,akivel néha szoktunk kulturális,zenei programokra járni. Foglalkozásom: gyártásközi adminisztrátor vagyok lakóhelyemhez közel egy cégnél. Dióhéjban ennyit magamról, de ha jobban megismersz többet megtudsz rólam :)

Egy szolnoki társkereső nő, Szilvia (50)

Aki diplomás okos és gazdag emberre gondolatik az nyugodtan lapozzon tovább, mert én csupán csak egy csoró koszos lakatos vagyok! Ne fussunk már felesleges köröket! Köszönöm! Bárkivel szívesen találkozom, de ígérni senkinek nem ígérek semmit, csupán azt hogy önmagamat adom! Viszont szigorú elvárásokat sem követelek. Elolvastam már pár adatlapot s érdekesnek tartom hogy mindenki csak azt írja milyen elvárásai vannak, de arról említést sem tesznek hogy mit is tud adni az elvárásokért. Azt sem igazán értem ha valakinek ideje sincs a másikra akkor hogyan is szeretne magának társat? Na de sok mindent nem értek én még :-) Persze természetes hogy valamilyen szintű elképzelése van az embernek, de a kötött elvárások számomra azt mutatják hogy képtelen alkalmazkodni s az egy kapcsolat halála! Magasra tett léceket sem ugrálok már át, nem versenyló vagyok. Mielőtt távolról rám írnál, tudd hogy királylányért sem mászom már meg üveg hegyeket s hogy egy hóembert is ebb érzés megölelni mint engem. Nos lássuk ki az a bátor Nő ki belemer vágni ellágyítani egy rideget :-)

Egy szolnoki társkereső férfi, József (56)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szolnok

Szolnok

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Szolnok

+36 (1) 604 3102