Társkereső Halásztelek

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Halásztelek környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb halászteleki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

halászteleki társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es halászteleki társkereső férfiak

Néhány halászteleki társkereső bemutatkozása

Két gyermek anyukája vagyok, (17, 8 )kapcsolatot keresek ( nem ideiglenest). Vidám, talpraesett és kiegyensúlyozott.

Egy halászteleki társkereső nő, Orsolya (45)

Kedves Hölgyek! Amit rólam tudni kell: Alapvetően egy jó kedvű, pozitív gondolkodású ember vagyok. Szeretek beszélgetni, társaságban lenni. Talán még humorom is van. 😊 Van két fiam, akik nagyon fontosak számomra. Akit keresek: Egy hasonló gondolkodású, pozitív hozzáállású, optimista hölgy, akivel hosszú távon lehet tervezni.

Egy halászteleki társkereső férfi, Krisztián (43)

Szeretem a karakteres, vidám,humoros embereket. Megvan a helye a komolyságnak de a napjaimat mosolygosan szeretem tölteni. Barátaimmal szeretek szórakozni,kávézni,beszélgetni.

Egy halászteleki társkereső nő, Erika (44)

Sziasztok! Attila vagyok, 21 éves. Barátkozás és/vagy komolykapcsolat céljából regisztráltam. Nagyon őszinte vagyok sokszor bántóan, de azt vallom hogy inkább őszinteséggel bántok másokat mint hazugsággal. Ha ez nem zavar és szeretnél egy komoly de vicces, őszinte sráccal beszélgetni írj bátran. Nem eszek meg senkit és nem érdekel a fehérneműs kép (csupasz) se.

Egy halászteleki társkereső férfi, Schnircz (23)

Egy pici nő, aki nem egyszerű eset, de nagyon tud alkalmazkodni, akiért érdemes......Tudok nagyon kedves, lenni, de ha kihozzák belőlem, akkor tudok borzasztóan kimért, lenni. Nagyon őszinte, és igazságos, empatikus nőci vagyok. Ha érdekellek, akkor ismerj meg.

Egy halászteleki társkereső nő, Ági (51)

Szia! Rólam, röviden: Lehet rám számítani egyenrangúságban és a minőségi idő eltöltésében. Budapesttől 10 percre lakom. Csakúgy mint mások, szeretem a tartalmas filmeket, a szórakoztató színházat, a zenei eseményeket és a kis, vagy nagy esti sétákat, beszélgetéseket. Ha időnként mégis szabadságra gondolatsz, van hobbim, elfoglalom magam. Kilengésektől, zizis hóbortoktól mentes, de életigenlő, sportoló és vidám típus vagyok. Tesztelj! :)

Egy halászteleki társkereső férfi, János (45)

Pörgős ,modern beállítottságú ,táncot,kertészkedést politikát kedvelő,környezetemre és magamra egyaránt igényes Nő vagyok.Keresek korban és mentalitásban hasonló élni gondolató és bíró soványabb alkatú Úri embert barátság,kölcsönös szimpátia alapján.A találkozás dönt el mindent.

Egy halászteleki társkereső nő, Margit (66)

Szeretek túrázni, via ferrata-zni, biciklizni, kint lenni a szabadban. Két macskáját egyedül nevelő (vagy legalábbis azt próbáló) kedves srác vagyok, akinek fontosak a hagyományos értékrendek, az őszinteség, a nyíltság, a kedvesség. Keresek komoly kapcsolat reményében egy vidám, aranyos, sportos lányt, akivel jót lehet nevetni, beszélgetni, kirándulni és kölcsönösen megszinesíteni egymás hétköznapjait és akivel meglesz az a bizonyos szikra.

Egy halászteleki társkereső férfi, Norbert (38)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Halásztelek

Halásztelek

Pest megye

Halásztelek

+36 (1) 604 3102