Társkereső Halásztelek

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Halásztelek környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb halászteleki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány halászteleki társkereső bemutatkozása

Fiatalos, vidám természetű elvált nő keresi társat

Egy halászteleki társkereső nő, Ildikó (51)

23éves vagyok focizok munka mellett es szeretek jokat bulizni de mellette komoly kapcsolatot keresek

Egy halászteleki társkereső férfi, Jozsef (23)

Egy pici nő, aki nem egyszerű eset, de nagyon tud alkalmazkodni, akiért érdemes......Tudok nagyon kedves, bújós lenni, de ha kihozzák belőlem, akkor tudok borzasztóan kimért, lenni. Nagyon őszinte, és igazságos, empatikus nőci vagyok. Ha érdekellek, akkor ismerj meg.

Egy halászteleki társkereső nő, Ági (50)

Szeretnék ismerkedni aranyos kedves lányokkal ha ilyen vagy írj nekem én egy értelmes inteligens férfi vagyok

Egy halászteleki társkereső férfi, Balázs (27)

Pörgős ,modern beállítottságú ,táncot,kertészkedést politikát kedvelő,környezetemre és magamra egyaránt igényes Nő vagyok.Keresek korban és mentalitásban hasonló élni vágyó és bíró soványabb alkatú Úri embert barátság,kölcsönös szimpátia alapján.A találkozás dönt el mindent.

Egy halászteleki társkereső nő, Margit (65)

Számomra nem a dekoratív szépség, a karcsúság, nagy mellek, a főzőtudomány számítanak fontosnak, hanem a békés természet (evvel együtt lehet temperamentumos vérmérsékletű is), érzelemgazdagság,türelem, empátia, megélt szeretet-kapcsolat jelent értéket! Az ilyen hölgy lehet akár magasabb, idősebb, akár hátrányos megjelenésű,-és helyzetű előttem vonzóbb lesz, mint egy előnyös külsejű, de anyagias, vagy énközpontú nő. Lelkiekben,és szeretetben gazdag hölgy megtalálásában reménykedem,akinek méltó Társa lehetek,aki derűs arccal ébredhet melletem, és újra és újra meggyőzhetem szeretet-tapasztalatokkal,hogy mellettem biztonságban van, figyelek Rá!

Egy halászteleki társkereső férfi, Zsolt (48)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Halásztelek

Halásztelek

Pest megye

Halásztelek

+36 (1) 604 3102