Társkereső Szigethalom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szigethalom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szigethalmi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szigethalmi társkereső férfiak

Néhány szigethalmi társkereső bemutatkozása

István vagyok magamrol annyit ismerj meg .Irhatnék ide bármit de én nem hazudozok.

Egy szigethalmi társkereső férfi, István (41)

Nem nagyon tudom még mit irjak ide, de később biztosan eszembe jut valami. Addig is várom az első találkozást.

Egy szigethalmi társkereső férfi, Zsolt (38)

Sziasztok magamról 27 éves vagyok van egy 2 éves kislányom aki nem velem él,hobbim a horgászat szeretek bulizni de azt is csak mértékkel dohányzom ritkán fogyasztom alkoholt. Szeretnék új életet kezdeni bátran ismerkedem akár csak csevegni de rövid és hosszú távú kapcsolat is szoba jöhet. és ki tudja lehet itt találom meg az igazit .

Egy szigethalmi társkereső férfi, József (28)

Kedves, aranyos, vidám természetű, intelligens, szexuálisan kiegyensúlyozott, jó humorú NŐT keresek. Magamról csak annyit írnék, hogy egy ideje egyedülálló vagyok, és szeretnék egy komolyabb kapcsolatba belevágni. Nem várom el, hogy az első talinál rögtön fejest ugorj, szeretnélek előtte megismerni, te is megismernél és ha bejövünk egymásnak, akkor részemről oké a dolog. Társkeresés céljából vagyok fent, de szimpla barátkozásra is nyitott vagyok. Csók lányok!:-)

Egy szigethalmi társkereső férfi, György (32)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Szigethalom

Szigethalom

Pest megye

Szigethalom

+36 (1) 604 3102