Társkereső Harkány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Harkány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb harkányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány harkányi társkereső bemutatkozása

Sziasztok olyan párt keresek magamnak aki olyanak fogad el amilyen vagyok hűséges típus vagyok kérem csak olyanok jelentkezzenek akik nem a kihasználásra mennek mert abból kaptam már eleget! Akinek fel keltettem az érdeklödését az orjon bátran!

Egy harkányi társkereső férfi, Balázs (29)

51eves elvaltam mar 7eve egyedul vagyok komoly kapcsolatott keresek de nem osszekoltozost ausztriaba dolgozom mar2eve es itt kint is elek

Egy harkányi társkereső nő, Tünde (51)

Szia! Semmi különös, csak Boldog akarok lenni. Vízimentőként dolgozok, szeretem a munkámat. A Nap, a víz, a mozgás a lételemem. Persze egy "kis" romantika bármikor belefér. 47 éves vagyok, elvált, a fiam az édesanyjával él. Ő a büszkeségem - a fiam, természetesen. Szeretek nevetni, és együtt nevetni. Tudok beszélni, és másokat meghallgatni. Hát ennyi

Egy harkányi társkereső férfi, Zoltán (48)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Harkány

Harkány

Baranya megye

Harkány

+36 (1) 604 3102