Társkereső Harkány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Harkány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb harkányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

harkányi társkereső nők

Első Találkozás

harkányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online harkányi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online harkányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb harkányi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb harkányi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes harkányi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes harkányi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as harkányi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es harkányi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es harkányi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti harkányi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti harkányi társkereső férfiak

Néhány harkányi társkereső bemutatkozása

Ismerkedek, barátkozok. A többit majd meglátom. Vagy kialakul a vonzalom, vagy nem. Semmit sem erőltetek. Egy mozgássérült nőt is lehet szeretni. Nekem olyan férfi kell aki a segítségével meg tud hódítani és akar szeretni. Aki mellett valóban nő lehetek. A férfi fogadja el, hogy a nőnek is van szabad akarata, véleménye. A nő is lehet beteg, sérült, nem tökéletes alakú. A férfi legyen férfi, ne csak egy élvezet hajhász, akinek első és egyetlen érdeklődése a . Képes legyen gondoskodni a párjáról. Nagyon szeretnék már találkozni egy olyan férfivel aki képes magamért szeretni, és nem csak hiánya van.

Egy harkányi társkereső nő, Mónika (55)

Keresem társam normális kőrülmények kőzőtt élek nem iszom nem dohányzom kedvenc hobbim a horgászat kirándulás társasági ember vagyok mindenkivel megtalálom a kőzős nevezőt nyugodt típus vagyok humoros vagyok a tőbbit majd idővel

Egy harkányi társkereső férfi, Imre (44)

Azt gondolom, ha valakit valóban szeretsz, úgy igazán a szívedből, annak add oda a létezés legnagyobb kincsét: a szabadságot... Ha erre képes vagy, akkor rá fog ébredni, hogy Te vagy az egyetlen, aki igazán szereti... ‎"Néha vidám vagyok, örült és vicces, néha csöndes, nyugis és visszahúzódó. Néha nagyon gondolatom rá, hogy velem legyen valaki, néha átérzem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik.

Egy harkányi társkereső nő, Éva (53)

Sziasztok olyan párt keresek magamnak aki olyanak fogad el amilyen vagyok hűséges típus vagyok kérem csak olyanok jelentkezzenek akik nem a kihasználásra mennek mert abból kaptam már eleget! Akinek fel keltettem az érdeklödését az orjon bátran!

Egy harkányi társkereső férfi, Balázs (30)

Életvidám, társaságkedvelő, természetbarát, örökmozgó nő vagyok, aki számára fontos az egészséges életmód és a kultúrális kikapcsolódás. Szeretek gyógyfürdőkbe járni, imádok túrázni, utazgatni, nyitott vagyok az élet örömeire. Káros szenvedélyem nincs! Keresem a korban, temperamentumban, érdeklődési körben és magasságban hozzám illő társat, akivel jókat lehet beszélgetni és együtt élvezhetjük az élet szépségeit. Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóságés az őszinteség. / Otthon ülök, komolytalanok, szenvedélybetegek kiméljenek /

Egy harkányi társkereső nő, Ágnes (67)

Üdv ! Szeretek zenét hallgatni, biliárdozni, kirándulni illetve néha úszni, futni és filmet nézni is valamint az előzőekben felsoroltakat értelmezhető kombinációkban is végezni. A "Hétvégente szórakozni menni" opció már nem igazán prioritás nálam, de egy Tool koncertre azért elmennék. Egyebet nem tudok mondani, (kérem, kapcsolja ki)!

Egy harkányi társkereső férfi, Dániel (41)

51eves elvaltam mar 7eve egyedul vagyok komoly kapcsolatott keresek de nem osszekoltozost ausztriaba dolgozom mar2eve es itt kint is elek

Egy harkányi társkereső nő, Tünde (52)

Szia! Semmi különös, csak Boldog akarok lenni. Vízimentőként dolgozok, szeretem a munkámat. A Nap, a víz, a mozgás a lételemem. Persze egy "kis" romantika bármikor belefér. 47 éves vagyok, elvált, a fiam az édesanyjával él. Ő a büszkeségem - a fiam, természetesen. Szeretek nevetni, és együtt nevetni. Tudok beszélni, és másokat meghallgatni. Hát ennyi

Egy harkányi társkereső férfi, Zoltán (49)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Harkány

Harkány

Baranya megye

Harkány

+36 (1) 604 3102