Társkereső Pécs

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pécs környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pécsi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

pécsi társkereső nők

Első Találkozás

pécsi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online pécsi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online pécsi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb pécsi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes pécsi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes pécsi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es pécsi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es pécsi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti pécsi társkereső férfiak

Néhány pécsi társkereső bemutatkozása

Azt gondolom, ha valakit valóban szeretsz, úgy igazán a szívedből, annak add oda a létezés legnagyobb kincsét: a szabadságot... Ha erre képes vagy, akkor rá fog ébredni, hogy Te vagy az egyetlen, aki igazán szereti... ‎"Néha vidám vagyok, örült és vicces, néha csöndes, nyugis és visszahúzódó. Néha nagyon gondolatom rá, hogy velem legyen valaki, néha átérezem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik.

Egy pécsi társkereső nő, Éva (53)

Humoros kiegyensúlyozott és megbízható.Ezt mondják rólam remélem így is van.? A médiában dolgozom ezért az időbeosztásom kissé változékony, néha éjszakázom kicsit. De egy párkapcsolatban ,minden megoldás érdekel. Mellette ahol lakom Pécs mellett 23 éve alpolgármesterként is dolgozom és imádom ezt a munkát is. Gyermekem nincs ezt nagyon sajnálom de van két szép unokaöcsim akiknek szinte én vagyok az apja,ha nem muszáj nem kelek nagyon korán, és a hétvégék sem telnek néha munka nélkül. De ez alatt nem az egész napot kell érteni 4-5 óra. Ez nem minden esetben kedvező . De azt gondolom és hiszem ez lehet a legkevesebb amit megoldhatok.És meg is oldom mert rendkívül rugalmas a munkám.. Nem vagyok a elsőre randizni akaró típus, időt szeretnék adni hogy megismerjük egymást, mielőtt butaságokba mennénk bele, és nem mutatom magamat áll képekkel és nagy mesékkel sem mint ITT sokan mások. Minden kedves hölgynek szép napot kívánok! Üdv Jani.

Egy pécsi társkereső férfi, Jani (49)

Barátkoznék, ismerkednék... ...hogy lesz-e folytatás? Kedves Ismeretlen! Alapjában véve, egy vidám, fiatalos nőszemély vagyok, aki szereti a természetet, a kirándulásokat. Kíváncsian, bár meglehető óvatossággal keresek, kutatok élmények, ízek, emberek után, amikért, akikért érdemes reggel felkelni és amelyek nélkül üres, színtelen lenne az élet. Elég kitartó vagyok, ha valamibe belekezdek, azt rendesen végig is csinálom, enyhén maximalista, de ez gyógyulófélben van. Számomra fontosabb a lelki kötelék, az összetartozás érzését ugyanis úgy gondolom nem elsősorban a kapcsolat adja, hanem az a bizalom és érzelmi rezonancia, ami a két ember belső világa között feszül.

Egy pécsi társkereső nő, Dia (49)

Csendes, introvertált típus vagyok, sajnos nem barátkozom egy könnyen, de nem jelenti azt, hogy nem is tudok. Szeretek sétálni, Forma 1-et nézni (Ferrari örökké :) ), gokartozni, videojátékozni. Nyelvekkel hadilábon állok, de az angolom egész tűrhető, az olsznak meg nem rég estem csak neki :D Kreatív, spirituális, érzelmek irányította embernek tartom magam. Szívem szerint kerülök minden olyan helyzetet, ahol 3-nál több emberrel kell beszélni. Imádok olvasni, de sajnos munka miatt és más érdeklődési köreim ápolása miatt kezd háttérbe szorulni. Inkább a jó fantasy és sci-fi regényeket preferálom, mintsem a klasszikus, vagy akár mai értelemben vett komoly/szép irdodalmat. Szeretek sokat gondolkodni és fantáziálni inspiráló zene mellett. Új dolgokat, világokat és annak szabályait megalkotni fejben, hogy aztán papírra -vagy digitális formátumba- vessem őket. Feltett szándékom, legalább egy könyvet megírni. Mert hogy szertek írni... még ha sokáig is tart, mert nehezen találom a megfelelő szavakat. Másfél évig még cikkeztem is az ország egyik, ha nem a legnagyobb videojátékos újság online oldalán. átéreztem, de sajnos nagyon leterhelt egy idő után :/ Szeretem még a történelmet, szuperhős filmeket -főleg Marvel (és főleg a Galaxis őrzőit :D )-, 3D modellezni és animálni hébe-hóba, autót vezetni... snassznak hangzik, de hát ez van :D Nem vagyok egy nyomulós alkat, de ezt őszintén szólva nem rovom fel magamnak hibának. Jobb szeretek hallgatni :D Kit keresek? Jó kérdés... talán azt, aki megtalál. De az sem hátrány, ha némileg hasonlítunk is talán :D

Egy pécsi társkereső férfi, Csongor (26)

SKORPIÓ:A víz jegyűek között a legmarkánsabb, leghatározottabb, de ugyanúgy érdekes és érzelmileg intenzív, lelkis jegy. Sokszor szélsőségekre hajlamos, főként azért, mert mindenáron megpróbálja elérni kitűzött célját. Nincs olyan, hogy egy Skorpió valaki számára közömbös legyen: vagy imádják, vagy nem bírják elviselni. Lobogó, nagy ívű esség jellemző rá, ám haragja pusztító tud lenni. Féltékeny típus, és bár előfordul, hogy ő maga nem hűséges, párjától mindenképpen elvárja. Büszke uális képességeire, vonzódik mindenhez, ami szép, misztikus vagy dolog. Könnyű elcsábítani és nehéz ellenállni az ő csábításának. Élénk vitapartner, de ha megbántják, nem felejti el és a kellő pillanatban kamatostul fizeti vissza. Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát átérezni viszont csodálatos dolog. A Skorpió férfi szerelmi horoszkópja szerint olyan barát, aki mágnesként vonzza a nőket, és miközben tele van erővel és szenvedéllyel, kétségbeesetten fél a sérelmektől, ám ezt palástolja. A Skorpió nő ötvözi az erotikusságot és a családcentrikusságot, olyan intenzitással tud szeretni, hogy párját valósággal megigézi. Magabiztos tűnik, ám erős ualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni. A Skorpiók sok energiával rendelkeznek, szíve élő vulkán, a fegyvere pedig rendszerint a gyilkos humor.

Egy pécsi társkereső nő, Letícia (34)

Intelligens, megfontolt, higgadt, sportos embernek tartom magam. Igyekszem tudatosan élni, és szélesen tartani a látókörömet. Sportokból sok érdekel, érdekes. Szeretem ezt is változatosan tartani. pl.Futás, kerékpár, spinnracing, túra, jóga, funkcionális köredzések, TRX, úszás, stb... Ahogy éppen egy hetem, időm engedi állítom össze az edzésmennyiséget. Ez egyenlőre fontos része az életemnek. Egészségmegőrzés stresszcsökkentés, csapatba tartozás, kikacsolás motiváció, apró célok elérése. Tagja vagyok egy helyi sportegyesületnek akikkel több versenyre is el szoktam járni. Főként futás kerékpár, duatlon, triatlon. Ezen kívül Mensa tag vagyok. Igaz, ebből annyi a lényeg, hogy egy csapat tagja vagyok :) Természetesen egyik fő célomt már több mint 2 éve párom megtalálása. Nem érzem egyszerű feladatnak. A sporton kívül, szeretek otthon főzni. (különféle magyaros ételek, sültek, sütik, sós sütemények, és még lekvárok is) Úgy tartom felnőtt életem része, és egy kicsit barát öngondoskodás is, hogy ezeket ellássam magam körül. Úgy gondolom eléggé rendezett kiegyensúlyozott életet élek. Tudok, és szeretek is beszélni az érzéseimről. Ennek örülnék ha párom is tudna, és el tudná tőlem fogadni azokat. Ezt tartom egy elég szűk keresztmetszetnek a pártalásnál, és emiatt nem találtam hosszabb ideje senkit. Szeretek eljárni eseményekre programokra, kóstolókra (csoki, tea, nagyon-nagyon ritkán sör vagy bor). Alkoholt alig-alig fogyasztok. Függőségeimmel foglalkozom, és gyakorlatilag nincsen. Gyerekkori traumáimat feldolgoztam. :) Érdeklődőam járok a világban, naponta tanulok fejlődök még ha apró lépésekben is de igen. Az ismerkedést hosszabb időnek tartom. Időbe telik, hogy megismerjem a másikat, és én (ő) eldöntsük szeretnének-e tovább is a másikkal találkozni. Erről jó kommunikálni már akár az elején is a találkozók alakalmával. Szeretek még néha mozi, színház, ritkán koncertek. A filmet gyerekkorom óta megragadnak, elkísérnek. Több ízben mentsváraim is voltak :) Társasozni járok, egy helyi klubba ritkán. Néha a neten néhány ismerőssel is szoktam. Részletesebben majd szóban, ha úgy alakul :)

Egy pécsi társkereső férfi, László (37)

63 éves vagyok, özvegy, ápolóként dolgozom, még aktívan. Pécs városától fél órányira lakom. Magamról pár szót: kreatív alkotó személyiség vagyok, nem csak szabadidőmben de a konyhában is szeretek alkotni. Házias ugyanakkor igenis szabadságbarát ember vagyok, aki szabadidejében szívesen van a természetben, szabadidejét pedig családjával és olvasással tölti. Semmi fajta káros em nincs, ha csak a túlzott pozitivitás, és tettre készség nem számít annak :D Magam mellé hasonló karakterű társat keresnék, aki szintén komolyan áll az élet dolgaihoz, ugyanakkor szívesen részt venne velem programokon úgy mint mozi, színház, kirándulás és egyéb elfoglaltságokon, és aki feltalálja magát még a ház körül is ha szükség van rá.:) Ha magadra ismertél, és romantikus is vagy (az majd úgyis kiderül :D ), várom üzenetedet, mint Hamupipőke a fél pár topánkáját! Most ugy érzem több kell kedves férfi párkeresők .Mire gondolatik egy nő? Arra hogy szeressék, és hogy szerethessen .Arra, hogy becsüljék,és mint nőt értékeljék. Ugyahogy van és amilyen. Mert ő ilyen.Nem kérmást csak olykor egy szeretetteljes, pillantást. de gondolatik néha a dicsérő szóra, és hogy elismeréssel beszéljenek róla, Fonzos neki a ragyogás, hisz ez nem más mint női áldás. Szereti ha megérintik, és mikor barát karok ölelik. gondolatik arra , hogy törödjenek vele, hisz akkor attol mosolyog a lelke. Aki neki mindent megadja egy társ aki elfogadja.Mert egy nő nem attól lesz boldog ha mindent megvesznek neki , hanem attól hogy van valaki aki igazán szereti nem a kora sulya alapján mérlegel . Ilyen társat keresek ahol nem gond a távolság a család súly , a kor romantikus es szeretni akar

Egy pécsi társkereső nő, Ildikó (64)

Köszöntelek, épp egy gőzölgő bögre tea mellett ülök és kezdek neki ennek a bemutatkozás megírásának. Könnyű lenne néhány populáris címszavat vagy egy idézetet idepötyögni és le is tudni a dolgot mielőtt a teám kihűl. És mivel "az élet olyan, mint egy doboz bonbon..." Hát jó, akkor komolyan nekiállok és végre készpénzre váltom Gabi néni sok-sok hétvégi fogalmazós házi feladatát még alsóból. Mit nekem a világirodalom! Most aztán jól megcsillantom irodalmi tehetségemet! Odakint hosszan csikorog a fagyos januári este árnya miközben jégvirágok gyülekeznek az ablaküvegre vetülő gyertyafény árnyékában. Idebent a kandalló tüze vidám táncot jár és a tűzifa pattogó szikrák kíséretében adja meg magát az elkerülhetetlennek... Nem, nem, nem lesz jó. Ebből hiányzik az irodalmi érték. Eltévedtem talán egy picit. Bár szépen teszem a jelzőket kazalba, lehet emiatt engedtek felsőbe? Mindegy, a tea meg elfogyott. Szóval, szeretek (el)programozni. Szeretem elvárással szemben megcsinálni a dolgokat, de úgy, hogy közben azért megfeleljen az elvárásnak is. Például az eddigi, semmiről szóló szövegrész, ami nem igazán illik ide, de itt van. Ha még mindig olvasol és fennál az érdeklődésed, azzal lekötelezel. Köszönöm. Hálámat kifejezvén a továbbiakban konkrétabb leszek. Szeretek kutatni, megismerni, felfedezni. Kíváncsi vagyok. Szeretem tudni hogyan működnek az érdekes dolgok. Szeretek a természetben lenni. Szeretem gyaloglás közben megcsodálni a világot. Egy idős fa lombkoronáját, egy szép épületet, vagy csak hanyatt fekve nézni az elsuhanó bárányfelhőket és csillagokat. Utóbbira erőteljes befolyással bír a napszakok váltakozása :) Nem vetem meg az abszurd humort, a szarkazmust és az iróniát. Favicceken is tudok hangosan recsegni. Kedvelem, ami absztrakt és persze azt is, ami konkrét. Az egyik kedvenc művészeti alkotásom: Altorjai Sándor - Sugármeghajtású koporsó kék leopárddal színes rongy képében /Karácsonyra családomnak Munkácsy Mihály ihletése alapján/1979. -Ez a hivatalos címe! Szerintem már ez zseniális. Katarzis meg az, amikor meglátod a kék leopárdot. Szeretek véleményt alkotni a külvilágról racionális, ésszerű és rendszerbe foglalt módon. Rendezettség iránti szükséglettel rendelkezem. Hatékonyságra törekszem. Lenyűgöz mikor mindezen véleményemet, szükségletemet és törekvésemet elsöpri az érzelem. Abban hiszek, hogy az ilyen szituációkon keresztül fejlődik az EQ. A nevetést az egyik legnagyobb kincsnek tartom. A mosoly is kihagyhatatlan a mindennapokból. Számomra fontos a minőségi idő. Szeretem, ha van fajsúlya egy beszélgetésnek. Elsősorban tapasztalatok mentén tanulok meg új dolgokat. Többek között energiámat abból nyerem, ha például megbeszélhetek valakivel egy ötletet. Szeretek tanulni szituációkból. Az önismeretet és a pszichológiát hasznosnak vélem a társas kapcsolatok művelése során. Szeretek törődni azokkal, akik fontosak nekem. Szeretek kedveskedni nekik. Szeretek flowban dolgozni. Szeretem a minőségi fejlődést és a haladást. (szombathelyiek ne sérdődjenek meg, de nem a csapatukra gondolok) A sportot inkább művelem, mint nézem. Alapvetően kedvesnek, udvariasnak, kitartónak és enyhén introvertáltnak tartom magamat. Ezeknek a tulajdonságoknak minden előnyével és hátrányával élek együtt. Képes vagyok megfelelő díszzsebkendőt választani a nyakkendőhöz, övet a cipőhöz. Mindezt úgy, hogy csak 16 színt ismerek. Nekem a mályva az virág, a barack az gyümölcs. Ezenfelül rendelkezem barkács, főzési és teregetési ismeretekkel és gyakorlattal. Roppant modern férfi vagyok. Lyukat fúrok a falba anélkül, hogy megtalálnám a fázist. Megjavítom azt, ami tönkrement. Karbantartom az eszközöket. Húsból, zöldségből, tésztából ízletes ételt készítek. Bár a nyakamat tenném rá, hogy rosszul teregetek ki. :D Doboz bonbon ide vagy oda, mégis lehet abban valami a keretes szerkezet kedvelésén túl, ha lepötyögi az ember kedvenc gondolatait, főleg azokat, amik valamilyen érzést váltanak ki belőle. Személyes válogatásom az emberiség egyetemes szellemi örökségéből: "A szeretet legmagasztosabb formája, ha védelmezőjévé válsz valaki más magányának." Rainer Maria Rilke "A világ mindig gyönyörű, nem azért, mintha valóban az volna, hanem azért, mert én úgy látom." Bohumil Hrabal "Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít." Örkény István “A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.” Dan Millman “Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.” közmondás “Mondd el és elfelejtem. Mutasd meg és megjegyzem. Engedd, hogy csináljam és megértem.” Kung Fu-Ce Köszönettel, Bence

Egy pécsi társkereső férfi, Bence (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Pécs

Pécs

Baranya megye

Pécs

+36 (1) 604 3102