Társkereső Komló

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Komló környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb komlói társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

komlói társkereső nők

Első Találkozás

komlói társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online komlói társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es komlói társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti komlói társkereső nők

Néhány komlói társkereső bemutatkozása

Ditta vagyok és szeretném megtalálni életem párját. Kizárólag komoly kapcsolat jöhet nálam számításba. Ha szimpatikusnak találsz vedd fel velem a kapcsolatot és írjál nekem. Kölcsönös szimpátia az én számomra rendkívül fontos, erre nagyon igényes vagyok. Az is az elvárásom része, hogy a jövendőbeli párom rendezett legyen minden szempontból.

Egy komlói társkereső nő, Ditta (58)

Sziasztok!Őszinte,érzelmekben gazdag,normális,tartós kapcsolatot keresek.Tudok és szeretek szeretni és szeretem érezni ugyanezt. Jó érzés tartozni valakihez,akivel mindent megbeszélhetünk,a gondokat is,akivel kézenfogva sétálhatunk,akivel tervezhetünk,akivel összebújhatunk,akivel megélhetjük az élet minden örömét,de a rosszban is kitartunk egymás mellett.

Egy komlói társkereső férfi, Csongi (43)

Vera vagyok és megpróbálom bemutatni magam amennyire lehet ebben a pár sorban. Jókedvű, mosolygós, temperamentumos nő vagyok. Szeretem az állatokat, szeretek a természetben nagyokat sétálni és utazni. Rendezett életet élek, szeretem a nyugalmat ugyanakkor szeretem a változatosságot. Keresem 55 és 60 év közötti férfi társamat akivel megoszthatom a mindennapok örömeit és aki káros ektől mentes. Tisztelje a véleményem és lehessen vele nagyokat nevetni, beszélgetni. Ha szeretnél megismerni, írj bátran.

Egy komlói társkereső nő, Veronika (56)

És szemünk gyakran hiába néz szét, zárva minden , minden oldalon, hát ba fojtjuk életünk java részét, nincs vihar , se nyugalom. Ami tegnap vonzott,ma taszít már, émelyed hogy örökös legyen, s téged a világ még gondolatra szít, bár megcsalt szüntelen. s ha jól ment sorod, ha rosszul , állt közönnyel,indulatlan; lásd, a szellem itt magába fordul, s szívünk oda- zárva van.

Egy komlói társkereső férfi, Karesz (48)

Teri vagyok , Komlón élek , 2 felnött gyerekem es 2 unokam van . Keresem a Társam a Partnerem ,talán még van esély rátalálni egymásra . Szeretek a barátokkal találkozni , szeretek vízparton sétálni , olvasni , filmet nézni , szeretek kirándúlni . Úszni , kerékpározni nem tudok , ez már sajnos kimarad az életemböl . De a szinházba járás , a gyertyafényes vacsora, na és a konditerem se a kedvenc idötöltésem Tudom hogy ebben a korban már mindenkinek van saját egyénisége , azt kell tudni elfogadni kölcsönösen . Csak három dolgot nem tudok toleralni , a hazugságot , a hütlenséget es az agresszivitást

Egy komlói társkereső nő, Teréz (59)

Sziasztok 34 éves, 165cm magas, 60kg vagyok. Komlón élek. Szabadidőmben szívesen sétálok, kirándulok vagy nézek filmeket ha épp olyan a kedvem. Legkedvesebb időtöltésem a fotózás. Alapvetően nyugodt, kedves természetű barátságos vagyok. Nem igazán kedvelem a zsúfolt szórakozóhelyeket, inkább a nyugalmas beülős helyeket részesítem előnyben. Ha szimpatikus vagyok számodra jelezd. Leginkább kapcsolatot, barátságot keresek. Szeretnék megismerkedni egy hozzám hasonló kedves fiúval 18-34 év között :)

Egy komlói társkereső férfi, Joci (35)

Életvidám, társaságkedvelő, természetbarát, örökmozgó nő vagyok, aki számára fontos az egészséges életmód és a kultúrális kikapcsolódás. Szeretek gyógyfürdőkbe járni, imádok túrázni, utazgatni, érdeklődő vagyok az élet örömeire. Káros em nincs! Keresem a korban, temperamentumban, érdeklődési körben és magasságban hozzám illő társat, akivel jókat lehet beszélgetni és együtt átérezhetjük az élet szépségeit. Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóságés az őszinteség. / Otthon ülök, komolytalanok, betegek kiméljenek /

Egy komlói társkereső nő, Ágnes (68)

Ismerj meg, komoly kapcsolatot keresek egy éltre. Ide még sok mindent írhatnék Pl szeretem : művészet, spiritualitás, állatokat kultúrát, idegen étel stb .... Ideálom mindenkinek van egy álma vagy megtalálja vagy nem. Igaz szerelemnél nem számít, a kor, a magasság, az alkat , a távolság az anyagiak. Lehet a nagy Ő nálam fiatalabb vagy idősebb, alacsony vagy magas ,sovány vagy duci, a közelben lakik vagy távol, szegény vagy gazdag. NEM számít mert Ő az akit keresek érezni fogom, vagy még menj el előttem párszor :D Együtt élés meg majd kialakul hol s merre, utazni lehet bármerre egy ember képes elmenni akár merre ahova szíve viszi A NŐ-ben személyiség fog meg, s van ami megtetszik van ami nem. Nincsenek véletlenek ! Mindig minden okkal történik ! Mindig meglesz az oka, miért találkozol bizonyos emberekkel. Vagy Neked kell, hogy megváltozzon az életed miattuk, vagy Te leszel az, aki megváltoztatja az Ő életüket. Ha szimpatikus vagyok írj jelölj Jártam iskolába is és megint iskolába, cipőfűzőmet már egyedül kötöm, ismerem az ABC -t csak a nagy Ő- t nem találom. Ja és a szomszédom mellet lakom :D

Egy komlói társkereső férfi, Roland (44)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Komló

Komló

Baranya megye

Komló

+36 (1) 604 3102