Társkereső Mohács

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mohács környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb mohácsi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

mohácsi társkereső nők

Első Találkozás

mohácsi társkereső férfiak

Néhány mohácsi társkereső bemutatkozása

Szia! Egyedülálló komoly kapcsolatot kereső nő vagyok. Kedves, intelligens, művelt társat keresek aki csatlakozna mellém az élet nagy programjában.

Egy mohácsi társkereső nő, Kati (37)

Szia :) Örülök ha ezt most olvasod. Életvidám és vicces férfi vagyok. A szakmám megköveteli a komolyságot, de amikor nincs erre szükség szeretek mindenki életébe vidámságot és boldogságot vinni. Nem igazán tudom hogy mit irhatnék ide, de ha megismersz akkor tudod majd igazán hogy milyen a személyiségem. :)

Egy mohácsi társkereső férfi, Harsanyi (24)

"Ki ismerheti az igazi arcunkat? Még mi, önmagunk sem. Egyszer ilyen, máskor pedig másféle... Mit számít az, hogy mások minek neveznek? Az a fontos, NEKED ki vagyok..."

Egy mohácsi társkereső nő, Enikő (51)

Legfontosabb tulajdonságaimnak az odaadást, alázatot és a tiszteletet tudnám kiemelni. Ezek számomra az élet minden területén, nem csupán a kapcsolatban fontosak. A humor fontos része a személyiségemnek, az élet így is épp elég komoly szerintem. A sport az életem része, emellett mindig keresem a kihívásokat, fejlődni akarok. Egy barát társ az igazi beteljesülés lenne számomra.

Egy mohácsi társkereső férfi, Gábor (29)

Sziasztok.Azért regisztráltam az oldalra,hogy megtaláljam a párom.Magamról annyit,hogy szeretek a szabadban lenni,szeretek kerékpározni,olvasni,szeretek kirándulni,utazni.Szókimondó,kedves,,mosolygós,szeretek hülyéskedni,szeretem a vicces vidám embereket.Röviden ennyi,ha többet szeretnél tudni írj bátran :) :) :)

Egy mohácsi társkereső nő, Veronika (27)

Szia. 18 éves gimnazista vagyok, jó kedvű és életvidám. Mindig próbálom a dolgok pozitív oldalát nézni. Hobbim a zenélés és az úszás. Általában csendes vagyok. Inkább jó hallgatóság, mint jó előadó, de ha egy emberrel vagyok, hamarabb meg tudok nyílni, mint társaságban. Ismerőseim kedvesnek tartanak. Konfliktuskerülő vagyok. Egy magam fajta csendes, introvertált lányt szeretnék társ ként. Ha valamit még tudni szeretnél, vagy felkeltettem az érdeklődésedet, írj nyugodtan.

Egy mohácsi társkereső férfi, Balázs (20)

Sokadszorra állok neki ennek a bemutatkozó szövegnek :) Minden egyes írásnál mást gondoltam kiemelni magamról, amivel felkelthetem az érdeklődést. Szívesen járok szórakozni, kikapcsolódni. Életem fontos része a tánc. A hangos bulik és fellépések mellett, jut időm az "elvonulásra" is egy jó könyvvel. A pszichológiai esetleírásoktól, az ezoterikus könyveken át, egészen a bűnügyi műfajúakig mindent szívesen elolvasok. Szeretem az állatokat, igyekszem segíteni a mentésükkel foglalkozó szervezeteknek. Úgy gondolom, hogy színes egyéniség vagyok, aki nem riad meg sem a szellemi sem a fizikai kihívásoktól. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, kérlek jelentkezz, ismerkedjünk meg :)

Egy mohácsi társkereső nő, Kriszta (35)

Az élet egy nagy szerepjáték. Mindannyian játsszuk az általunk választott karaktert, és csak egy dolog van ami kizökkenthet minket a szerepünkből, s az nem más, mint a szerelem. Mikor jön valaki, aki az első perctől kezdve átlát rajtunk, az ő szemében az álarcunk lehull és megsemmisül. Csupán az igazi énünk érvényesül, ha akarjuk, ha nem, és ez az, ami néha annyira megrémít minket, hogy legszívesebben hanyatt-homlok menekülnénk, de hamarosan rájövünk, hogy e nélkül nincs értelme az életünknek.

Egy mohácsi társkereső férfi, Lóránt (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Mohács

Mohács

Baranya megye

Mohács

+36 (1) 604 3102