Társkereső Mohács

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mohács környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb mohácsi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

mohácsi társkereső nők

Első Találkozás

mohácsi társkereső férfiak

Atesz vagyok, a társam keresem
Szia! Nem igazán vagyok a szavak embere, főleg így ilyen előre bemutatkozásban. Véleményem szerint sokkal izgalmasabb és érdekesebb ha a beszélgetés folyamán ismerjük meg egymást, és ez biza nem 1-2 mondat váltással fog megtörténni. Van egy mottóm, ami így hangzik: Mindenki megérdemel egy esélyt... Hogy miért ez, mert úgy vettem észre, hogy sokan túlságosan mereven ragaszkodnak a másikkal szemben felállított kritériumokhoz, és így kizárnak olyanokat, kik között ott lehet a tökéletes társ. Tudom, hogy sokaknak a külső a fontos...azaz "A külső megfog, a belső megtart..." elv alapján keresnek, ami érthető is. De engedjétek meg, hogy erre én csak ennyit válaszoljak: A külső sokkal könnyebben változtatható, mint a belső. Ha megadnád magadnak az esélyt, és fontosabb számodra a másik fél személyisége, akkor már csak a nyitottság és bátorság a kulcs. Összefoglalva több lehetőség, nagyobb esély számodra is, és a leendő társad számára is. Lehet, hogy a sok kritérium miatt egyből elutasítasz olyan személyt, aki potenciális társjelölted lehet :) :) :) Ha szívesen megismerkednél egy nem a mai kornak megfelelő sráccal, akkor jó helyen jársz... Tudom ez kicsit furcsán hangzik, de hidd el, ha megismersz, belátod, hogy bizony nem ok nélkül gondolom ezt. Számomra nem okoz problémát, ha segítséget kérsz, legyen az akár házimunka, technikai gond... De ha csak egyszerűen csak hozzászeretnél egy megbízható társhoz, akkor van számodra hely bőven... :) :) Ha már erre jártál és korombeli vagy számíthatsz rá, hogy én is megnézlek, és elképzelhető, hogy érkezik irányodba egy kedves levélke is :) :) Ha csak meglestél, de nem vagyok számodra szimpi, akkor engedd meg, hogy sok sikert kívánjak, és hogy minél előbb leld meg az általad keresett társad. És kérlek útravalóul fogadd el ezt a virágcsokrot: 💐 Baráti üdvözlettel, Attila Pécsről

Atesz

31
igényes társkereső Mohács

Első Találkozás

legújabb online mohácsi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online mohácsi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb mohácsi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb mohácsi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes mohácsi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes mohácsi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as mohácsi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as mohácsi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mohácsi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mohácsi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti mohácsi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti mohácsi társkereső férfiak

Néhány mohácsi társkereső bemutatkozása

Azt gondolom, ha valakit valóban szeretsz, úgy igazán a szívedből, annak add oda a létezés legnagyobb kincsét: a szabadságot... Ha erre képes vagy, akkor rá fog ébredni, hogy Te vagy az egyetlen, aki igazán szereti... ‎"Néha vidám vagyok, örült és vicces, néha csöndes, nyugis és visszahúzódó. Néha nagyon gondolatom rá, hogy velem legyen valaki, néha átérzem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik.

Egy mohácsi társkereső nő, Éva (53)

Alapjába véve vidám, jó humoru ember vagyok! Ismerj meg!

Egy mohácsi társkereső férfi, Zoltán (32)

Egy mohácsi társkereső nő, Marta (61)

Mohácsi életvidám srác vagyok.Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. A kereskedelemben dolgozok, vezetőként.Szabadidőmben szeretek rendezvényeket szervezni...

Egy mohácsi társkereső férfi, Norbert (31)

Inkább személyesen beszéljünk,és eldől hogy mi lesz.

Egy mohácsi társkereső nő, Annamária (43)

Sziasztok 1 nyugot termeszetu srac vagyok keresem a tarsamat remelem majd it meg talalom a nekem valo lanyt es boldogok leszunk ha szeretnetek valamit tudni csak irjatok sziasztok

Egy mohácsi társkereső férfi, Sandor (26)

Fontos számomra a JÓSÁG és a SZERETET,a megértés, a tolerancia, a biztonság,az udvariasság a kedvesség...szóval nagyon sok minden. Nem vagyunk tökéletesek. Fontos hogy tud a másikat elfogadni olyannak amilyen. Nem a tökéleteset keresem,hanem azt az embert akiből a számomra legjobbat tudom kihozni és Ő is a legjobbat látja bennem.

Egy mohácsi társkereső nő, Marika (60)

Legfontosabb tulajdonságaimnak az odaadást, alázatot és a tiszteletet tudnám kiemelni. Ezek számomra az élet minden területén, nem csupán a kapcsolatban fontosak. A humor fontos része a személyiségemnek, az élet így is épp elég komoly szerintem. A sport az életem része, emellett mindig keresem a kihívásokat, fejlődni akarok. Egy barát társ az igazi beteljesülés lenne számomra.

Egy mohácsi társkereső férfi, Gábor (29)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Mohács

Mohács

Baranya megye

Mohács

+36 (1) 604 3102